IUI, kdo se chystá?

• Otevřená skupina

Ahoj, je tu někdo, kdo se chystá na IUI? A kam chodíte?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.9.19 16:31

@kikina1985 děkuji jsi hodná určitě dám vědět

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 14:17

@kikina1985 ráno jsem udělala test zdálo se nám že něco vidime slabého a koupila jsem si lepší udělala teď a není tam nic tak nevim

• Citovat
  • Upravit
675
27.9.19 17:28
@Anonymní píše:
@kikina1985 ráno jsem udělala test zdálo se nám že něco vidime slabého a koupila jsem si lepší udělala teď a není tam nic tak nevim

Neztracej naději. Počkej ta tři dny a udělej si ještě jeden nejlíp z první ranní moče. Já jsem nedělala po dvou ale až po třech týdnech a měla jsem krásný //. Jen koukej jaká je na testu citlivost. Nevzdavej to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 10:47

@kikina1985 ahoj tak dnes ráno jsem udělala další a vůbec nic jen jedna carecka takže se asi nepovedlo :( počkám tento týden měla bych to dostat a půjdeme znova no jenže si teď říkám nepovedlo se to protoze to byl první pokus a je malá úspěšnost nebo mám prostě nejaky problém nekde :,(

• Citovat
  • Upravit
675
30.9.19 11:29
@Anonymní píše:
@kikina1985 ahoj tak dnes ráno jsem udělala další a vůbec nic jen jedna carecka takže se asi nepovedlo :( počkám tento týden měla bych to dostat a půjdeme znova no jenže si teď říkám nepovedlo se to protoze to byl první pokus a je malá úspěšnost nebo mám prostě nejaky problém nekde :,(

Nevzdavej se. Hodně dělá i psychika. Chce to být v klidu, i když vím že se to dobře rádi ale hůř dělá. Tady je ta pravděpodobnost opravdu malá, ale pokud jste ty i přítel v pořádku tak by neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 13:08

@kikina1985 nee zatím nic nevzdavame jen sem si trošku verila že to vyjde a teď mi to zhodilo hřebínek že sama vidím že asi jen tak v pořádku nejsme a sám dr říkal že když nevyjde ani jeden ze tří tak pak se bude pidit po problému, na internetu sem vycetla že přímo v nemocnici je pokusu 6 na rok a neplatí se ale je mi hloupé se ho zeptat aby se třeba nějak neurazil víš proč nás neposlal tam ale zase sme si řekli tak třeba jsou lepší třeba tomu nějak pomáhají víc a dnes už mi přišly měsíčky tak čekám až mi dr zavola :(

• Citovat
  • Upravit
675
30.9.19 13:49
@Anonymní píše:
@kikina1985 nee zatím nic nevzdavame jen sem si trošku verila že to vyjde a teď mi to zhodilo hřebínek že sama vidím že asi jen tak v pořádku nejsme a sám dr říkal že když nevyjde ani jeden ze tří tak pak se bude pidit po problému, na internetu sem vycetla že přímo v nemocnici je pokusu 6 na rok a neplatí se ale je mi hloupé se ho zeptat aby se třeba nějak neurazil víš proč nás neposlal tam ale zase sme si řekli tak třeba jsou lepší třeba tomu nějak pomáhají víc a dnes už mi přišly měsíčky tak čekám až mi dr zavola :(

Já jsem naopak byla překvapená, že nám to vyšlo napoprvé. Moc jsem tomu nevěřila. Ještě jsem tak přemýšlela a je pravda, že já jsem do pronatalu musela mít žádanku od dr z gyndy, jinak bych to taky platila. Já bych se nebála a klidně bych se zeptala jak je možný, že jeden ti říká že nic platit nebudeš a druhý zase že jo. Nám jako první udělali odběry a manželovi spermiogram. A když dr viděl, že jedinej problém je že se mi nevyplavujou vajíčka, tak mi rovnou dal hormony a šli jsme na IUI. A vlastně ani nevím, jestli to nakonec vyšlo tak nebo normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 14:34

@kikina1985 my neměli zadanku ale volal tam nějaké známé aby nás vzala a někam tam natlacila takže to jakoby bylo protekcne ale jestli je to soukromá klinika a když to píši v ceníku jako Kapacitace vzorku což jsem zase vycetla kdesi že tomu nějak pridavaji něco a ta paní tam říkala ze to je normální a taky se mnou řešila ta dr jeho spermiogram ten mu dělali taky rovnou s tím aby věděli jak na tom je přitom on už byl u našeho dr ale je pravda že se hodně mění ty hodnoty tak asi potřebuji vědět jak na tom zrovna je a já beru vždy tu Femaru a pokaždé když k němu jedu mě bere na utz a měří si ty folikuly a dává nám injekci těsně před stykem nebo i minule před iui tak nevím buď mám problém někde jinde nebo se to třeba povede teď po druhé ale jak říkáš každý jen buď v klidu nestresuj se nemysli na to mě nepřijde že bych byla nějak vystresovana ale nemyslet na to nejde když to člověk řeší tak dlouho a stále nic a co my ženský vydržíme všecko ale chlapi, ne že by to chtěl vzdát ale vidím že ho to štve

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny