IUI, kdo se chystá?

• Otevřená skupina

Ahoj, je tu někdo, kdo se chystá na IUI? A kam chodíte?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

17
18.2.19 15:15

@Lilian.white Ahoj, já jsem byla teď v pátek. Den před tím jsem měla UTZ na pravé straně 26mm(prý to nemusí být cysta) a nalevo 19mm a 11mm. V den IUI to bylo všechno o pár mm větší. IUI proběhla v pořádku, snad bylo načasování správné… s tím asi bojuju nejvíc. Mám za sebou už dvě a pokaždé už bylo po ovulaci. Snad tohle nebylo pro změnu zase moc brzy :zed: Tak už jen 12× se vyspím a budu vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3999
18.2.19 15:19

@Yoggie Juuu tak budu držet palce!!
No u mas nakonec k iui nedošlo :-) měla jsem 11dc 7 foliku tak jsme dostali stopku. Pak 15dc zůstal jeden ale iui nám vyšlo na víkend… tak jsme se měli snažit doma a asi snažili. Dnes 10dpo. Ovitrell byl už dva dny zpět z těla pryč :-) tak moc držím palce :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.2.19 15:22

@Lilian.white To tedy vypadá, že se vám to povedlo doma, to je super. A to si byla něčím stimulovaná, že jich tam bylo 7? Já jsem si říkala, jaká jsem frajerka, když jsem tam měla 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.2.19 15:51

@Yoggie jj píchala jsem si menopur :-) ty jsi měla něco na foliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.2.19 16:21

@Lilian.white clostyl, klasika. Taky jsem se bála, ze když toho dozraje víc, ze mi IUI ve výsledku neudelaji. Ale ani tři jim nevadili, podepsala jsem souhlas s vicecetnou graviditou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.2.19 17:39

@Yoggie Tak to by bylo aby se alespoň jedno nechytlo :srdce: moc držím palce!! Kdy budeš dělat tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.2.19 08:28

@Lilian.white až od pátka za týden, asi to opravdu nemá dřív smysl… jinak dnes jsem byla na kontrole UTZ, abych měla jistotu jestli to byly nebo nebyly cysty a dnes už tam nic nebylo. Takže všechny tři byly folikuly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
19.2.19 08:30

@Yoggie No tak to je super! :potlesk: :palec: tak to určitě vyjde, alespoň jeden :dance: držím moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
26.2.19 21:28

Ahoj :mavam: my se chystáme.4.3 máme první konzultaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
10.9.19 11:27

Ahojky všichni, doufám že se můžu přidat s příspěvkem. Všem vám moc držím palce. O mimčo jsme se snažili rok a půl a už jsem měla nervy na pochodu. Mám už syna 11 let, ale nechtěli jsme jedinacka. IUI nám doporučili, protože to byla jediná možnost před IVF. Četla jsem, jak to má malou pravděpodobnost, a propadala jsem panice. Holky, držte se, šance tam je. Na IUI jsem byla vloni v září a teď mám doma krasnyho 7 týdnů starého chlapečka. A ani jsem nevěřila, vyšlo to napoprvé. Všechny se držte, určitě to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 01:44

Po prvním iui

Zdravím, s přítelem se snažíme 2 roky a stále samé prasky clostylbegyt pak femara, injekce ovitrelle, hlídání ovulace a nic, před pár dny sme poprvé postoupili iui, docela nás překvapilo že se platí když nám řekli že ne a přitom se povest nemusi :( ale od té doby mě strašně poboliva v podbřišku, bedra a hlavně nemůžu ani pomalu se vycurat, když to hodně bolí poznám že musím na wc ale nemůžu se uvolnit a necítím když curam jak je to bolavé, je to normální myslíte že i přes to by mohla býti šance že se povedlo? Nechci aby to vyznělo špatně ale pokud se nepovede tak se bojím že kvůli financim bychom nemohli podstoupit ivf už to iui není málo ale pořád se to jakztakz dá

• Citovat
  • Upravit
675
16.9.19 07:20
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem se snažíme 2 roky a stále samé prasky clostylbegyt pak femara, injekce ovitrelle, hlídání ovulace a nic, před pár dny sme poprvé postoupili iui, docela nás překvapilo že se platí když nám řekli že ne a přitom se povest nemusi :( ale od té doby mě strašně poboliva v podbřišku, bedra a hlavně nemůžu ani pomalu se vycurat, když to hodně bolí poznám že musím na wc ale nemůžu se uvolnit a necítím když curam jak je to bolavé, je to normální myslíte že i přes to by mohla býti šance že se povedlo? Nechci aby to vyznělo špatně ale pokud se nepovede tak se bojím že kvůli financim bychom nemohli podstoupit ivf už to iui není málo ale pořád se to jakztakz dá

Nevím, kde jsi byla, ale my jsme nic neplatili. Hormony a všechno to kolem dobře znám. Ale ta bolest mi nesedí. Radši bych zašla k dr aby si neměla zánět. Mě tenkrát nic nebylo a kdybych po třech týdnech neviděla dvě //, tak bych ani nevěděla že jsem těhotná. Ale já byla i s prvním v pohodě. Každý to snáší jinak, ale s dr nic nezkazíš. Minimálně budeš v klidu že je vše v pořádku. Moc držím palce ať ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 15:47

@kikina1985 - byli jsme v Olomouci a platili 2600 Kč za přichystani těch spermiek dávali je do nejakeho roztoku, nějak je připravovali než je zavedli, dnes už je to lepší ale stále mě bolí podbrisek, maminka nebo kamarádky mi řekli že je to normální že je to zákrok do těla a můžu mít namozeny mocak nebo něco ale pokud to bude stále stejné určitě se mu ozvu, děkuji, zkoušet test můžu až za dva týdny

• Citovat
  • Upravit
675
16.9.19 16:55
@Anonymní píše:
@kikina1985 - byli jsme v Olomouci a platili 2600 Kč za přichystani těch spermiek dávali je do nejakeho roztoku, nějak je připravovali než je zavedli, dnes už je to lepší ale stále mě bolí podbrisek, maminka nebo kamarádky mi řekli že je to normální že je to zákrok do těla a můžu mít namozeny mocak nebo něco ale pokud to bude stále stejné určitě se mu ozvu, děkuji, zkoušet test můžu až za dva týdny

My jsme byli v Kolíně a fakt jsme nic neplatili. Nejdřív šel manžel jak ty říkáš kvůli spermiim a za hodinu mi je zavedli. Cítila jsem to jako normální vyšetření a pak mi fakt nic nebylo. Jestli máš pálení při močení a častý nutkání tak běž hned. Fakt to může být zánět a to by nebylo dobrý nechat rozjet. Vezmi si sebou moč a u praktika ti udělají jen papírek. Pokud tam bude zánět tak jim jen řekni o ty inseminaci kvůli atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 17:29

@kikina1985 mě zavedli za skoro 4 hodky ale taky mě nic nebolelo při tom jako na gynde všechno dobrý, mě to nepálí ani nemám nutkání čůrat mě bolí v podbrisku jako bych cítila vaječníky a když to boli víc třeba po ránu musím čůrat a pak se mi uleví ale bolí stále ikdyz min

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny