IUI, kdo se chystá?
- Otevřená skupina
Ahoj, je tu někdo, kdo se chystá na IUI? A kam chodíte?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kikina1985 mě zavedli za skoro 4 hodky ale taky mě nic nebolelo při tom jako na gynde všechno dobrý, mě to nepálí ani nemám nutkání čůrat mě bolí v podbrisku jako bych cítila vaječníky a když to boli víc třeba po ránu musím čůrat a pak se mi uleví ale bolí stále ikdyz min
Hele nevím, ale radši bych si asi došla. Minimálně tě doktor uklidní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikina1985 jj máš pravdu ozvu se mu děkuju za radu jak říkáš aspoň potřebuju uklidnit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kikina1985 jj máš pravdu ozvu se mu děkuju za radu jak říkáš aspoň potřebuju uklidnit
Držím palce aby ti to vyšlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@kikina1985 - byli jsme v Olomouci a platili 2600 Kč za přichystani těch spermiek dávali je do nejakeho roztoku, nějak je připravovali než je zavedli, dnes už je to lepší ale stále mě bolí podbrisek, maminka nebo kamarádky mi řekli že je to normální že je to zákrok do těla a můžu mít namozeny mocak nebo něco ale pokud to bude stále stejné určitě se mu ozvu, děkuji, zkoušet test můžu až za dva týdny
Ještě mě tak napadlo, jak vám dopadli testy? U nás byl problém jen u mě, tak mě spravili hormonama jinak manžel byl v pořádku. Jedině mě napadlo, nemuseli u vás nějak upravit spermie? Taky jde o to, jestli v Olomouci mají smlouvu s tvojí pojišťovnou. Já měla ti štěstí, že to šlo právě přes pojišťovnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikina1985 no přítel měl problemy ale dr co k němu docházíme mu nasadil také už dříve různý prášky pak udělal testy a řekl že už dobrý a řešil už jen mne a tam mi jen ta dr řekla jak on na tom je a že je zavedou víc nevím co s nema dělali ale na stránkách to napsané mají sem si pak všimla no ale udivilo nás to, jinak dnes už mi to ustoupil je mi líp a také to bolí už jen trosku uvidum zítra a kdyztak mu zavolám a pojišťovnu nevím o tom nic neříkali nám jen tak pokladní řekla že je to normální že se za to přichystani a všeho kolem spermiek platí
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kikina1985 no přítel měl problemy ale dr co k němu docházíme mu nasadil také už dříve různý prášky pak udělal testy a řekl že už dobrý a řešil už jen mne a tam mi jen ta dr řekla jak on na tom je a že je zavedou víc nevím co s nema dělali ale na stránkách to napsané mají sem si pak všimla no ale udivilo nás to, jinak dnes už mi to ustoupil je mi líp a také to bolí už jen trosku uvidum zítra a kdyztak mu zavolám a pojišťovnu nevím o tom nic neříkali nám jen tak pokladní řekla že je to normální že se za to přichystani a všeho kolem spermiek platí
Hele, nevím kam chodíte ale koukala jsem na stránky pronatalu a tam je jen cena za IVF ale o IUI nic, tak nevím. My jsme měli tu výhodu že dr co k němu chodím na gyndu dělá tuhle problematiku takže si mě nechal v péči a všechno nám vysvětlil. Ale to by měl podle mě udělat každý dr že by měl vysvětlit co a jak a měla bys mít i možnost otázek. Manžel byl v pořádku ale co dělali se spermiema to taky netuším. Jestli nějak vybírají jen ty rychlejší nebo něco… Každopádně jsem šla na stůl za hodinu po něm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikina1985 ano o první mimčo ale přítel už má školáka, já měla gynekologa ale ten z neznámých duvodu pak odešel a my přes něj to začali řešit s tímhle což je i sexuolog takže tomu taky rozumí dokonce nás tam protlacil přes známou jinak bychom čekali asi déle, no byli sme v Olomouci na ivf klinice tqm asi jiná ani není bych řekla a on říkal že se nic neplatí takže až s ním budu mluvit tak se chystám se zeptat ale ta pokladní zase říkala že budeme platit vždy že to tak je tak nevím a dnes už mě nic nebolí četla sem i na internetu že nektere ženy taky bolelo vše možné psali o tom podbřišku a tak, s dr sme to resili ale když sám řekl že se nic neplatí tak sem se nevyptavala jak to chodí vysvětlil a že se zákrok dělá 3 hodky po takže ať počítám s tím že tam pak budu čekat ale všude to může být jinak a vám se povedlo na iui a poprvé?
- Citovat
- Upravit
@kikina1985 zkopirovano z té stránky INTRAUTERINNÍ INSEMINACE
Intrauterinní inseminace (IUI)
Příprava partnerských spermií na IUI.
0 Kč
Kapacitace vzorku – příprava spermií
Příprava spermií před IUI
2.600 Kč
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kikina1985 ano o první mimčo ale přítel už má školáka, já měla gynekologa ale ten z neznámých duvodu pak odešel a my přes něj to začali řešit s tímhle což je i sexuolog takže tomu taky rozumí dokonce nás tam protlacil přes známou jinak bychom čekali asi déle, no byli sme v Olomouci na ivf klinice tqm asi jiná ani není bych řekla a on říkal že se nic neplatí takže až s ním budu mluvit tak se chystám se zeptat ale ta pokladní zase říkala že budeme platit vždy že to tak je tak nevím a dnes už mě nic nebolí četla sem i na internetu že nektere ženy taky bolelo vše možné psali o tom podbřišku a tak, s dr sme to resili ale když sám řekl že se nic neplatí tak sem se nevyptavala jak to chodí vysvětlil a že se zákrok dělá 3 hodky po takže ať počítám s tím že tam pak budu čekat ale všude to může být jinak a vám se povedlo na iui a poprvé?
Jo, nám se zadarilo hned, ale nevím jestli IUI nebo normálně, vzhledem k hormonum. My už kluka máme, je mu 11 a chtěli jsme druhý. Péťa se povedl ani jsem tenkrát nevěděla jak. Proto jsem nepocitala že s druhým budeme mít problémy. A máme zase kluka, teď mu budou dva měsíce. Četla jsem a i dr mě upozorňoval že IUI má taky malý procento úspěšnosti, takže jsem taky moc nevěřila, ale o to pak máš větší radost, když v ruce držíš první fotku, jak oni říkají žloutek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikina1985 já si mám zkusit udělat test příští pátek jsem strašně nedočkava ale zároveň se bojím že budu opět zklamaná, ano říkali že je malé procento úspěšnosti a dr mi říkal že zkusíme klidně všechny 3 pokusy a když se nepovede pak začne více tapat a vyšetřovat kde může být problém, jedine co mi říká že ty folikuly jsou opravdu velké a že jsem nachystana a hned sme zkoušeli i jsme hned ten další den byla na tom iui, já kdysi prodělala endometriozu ale když sem se zeptala tohodle dr jestli tam nemůže opět něco být protoze prý se toho člověk nikdy nezbaví tak mi bral krev a říkal že viděl i horší a otěhotněly takže se mu snažíme věřit a děláme vše co řekne
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kikina1985 já si mám zkusit udělat test příští pátek jsem strašně nedočkava ale zároveň se bojím že budu opět zklamaná, ano říkali že je malé procento úspěšnosti a dr mi říkal že zkusíme klidně všechny 3 pokusy a když se nepovede pak začne více tapat a vyšetřovat kde může být problém, jedine co mi říká že ty folikuly jsou opravdu velké a že jsem nachystana a hned sme zkoušeli i jsme hned ten další den byla na tom iui, já kdysi prodělala endometriozu ale když sem se zeptala tohodle dr jestli tam nemůže opět něco být protoze prý se toho člověk nikdy nezbaví tak mi bral krev a říkal že viděl i horší a otěhotněly takže se mu snažíme věřit a děláme vše co řekne
Ahojky, tak co, už něco víš jak jsi dopadla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@kikina1985 ještě ne mám zkoušet zítra bude to 14 dní tak uvidíme
Budu moc držet palce ať to dobře dopadne. Dej vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Kira1979 , 17.2.22 20:53
- RadkaŠty , 24.10.19 10:15
- glum1988 , 17.10.19 01:22
- Karolinka88 , 30.9.19 14:34
- kikina1985 , 26.9.19 16:41
- Romca.H , 2.9.19 20:45
- Ivunka87 , 10.8.19 18:26
- runa87 , 19.6.19 12:12
- misicka455 , 11.6.19 21:00
- Kiclup , 30.5.19 09:57
- Lenka997 , 26.5.19 12:31
- Tess789 , 24.5.19 09:24
- potvurka89 , 14.5.19 17:50
- Jitule1988 , 27.4.19 19:57
- MyWorld , 17.4.19 10:41
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Natrzeni a suchost tam dole
- 19.9.26 22:39
- Markéta188
- 2
Práce pro Florcentrum Foltýnová -...
- 19.9.26 17:55
- Wer497
- 1
Ubytování pro VŠ studentky Alemanka -...
- 19.9.26 22:32
- jege
- 2
Pokračovali byste?
- 19.9.26 21:11
- Tlačenka-fuj
- 48
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 19.9.26 16:09
- Anonymní
- 6
AI a vypracování úkolů na 2 stupni ZŠ
- 19.9.26 23:54
- Lama Lama
- 11
Zcela bez menstruace - tipy na vyvolání
- 19.9.26 22:45
- safina
- 28
Nadváha u dvanáctileté
- 19.9.26 20:47
- stinga
- 171
Práce na poště - školení
- 19.9.26 22:30
- Yasmina21
- 39
Učitelky, kolik hodin průměrně strávíte...
- 19.9.26 23:30
- TiPt
- 102
Nové příspěvky
Píšete učitelům do bakalářů i večer?
- 20.9.26 00:00
- Anonymní
- 111
AI a vypracování úkolů na 2 stupni ZŠ
- 19.9.26 23:54
- Lama Lama
- 11
IVF - ET/KET 2026
- 19.9.26 23:43
- Marrixie
- 6869
Dětské chytré hodinky – jaké vybrat pro...
- 19.9.26 23:31
- Klmarik
- 3
Učitelky, kolik hodin průměrně strávíte...
- 19.9.26 23:30
- TiPt
- 102
Milenky sem nová diskuze
- 19.9.26 23:05
- stock
- 132817
Co dnes vaříte?
- 19.9.26 23:00
- KalamityJohn
- 66530
Změna VŠ
- 19.9.26 22:57
- zuzanecka132
- 18
Moje levná cesta
- 19.9.26 22:57
- KalamityJohn
- 6695
Zasvěcení do REIKI - Zdeněk Musil
- 19.9.26 22:55
- Ema888
- 2
@kikina1985 mě zavedli za skoro 4 hodky ale taky mě nic nebolelo při tom jako na gynde všechno dobrý, mě to nepálí ani nemám nutkání čůrat mě bolí v podbrisku jako bych cítila vaječníky a když to boli víc třeba po ránu musím čůrat a pak se mi uleví ale bolí stále ikdyz min