IUI má cenu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
15.3.18 18:26

@Peczka vysvětlili mi ze něco mám lehce vyšší s něco lehce nižší ale ze tohle problém není. U mě byl problém v nepruchodnosti vejcovodu. Pravý mi vzali a levý opravili a profoukli. Sanci na otěhotnění spontánně mi dali 75%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
15.3.18 18:58

@Peczka no zkusíme to. Uvidíme 27. Mě čeká první test pak 29. A vysadit utrogestan. Ale myslím ze není moc ženských co po IUI otehotnelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.3.18 19:32
@Werushe87 píše:
@MartinaCV můžete mi říct co jsou ty zkratky? :)

Tak k těm zkratkám: AMH je ukazatel hormonu, dle kterého se dozvíš, jakou máš ještě zásobu vajíček, zda vůbec má smysl věnovat čas IUI a odkládat IVF. Při IUI se udává u mladých holek asi 10-15% šance, u starších 2%. FSH je ukazatel, zda se blíží přechod. Také je důležitý hormon LH a jeho vzájemný poměr s FSH. Tyto hodnoty spolu s věkem, anamnézou, hormonálním profilem a spermiogramem, jsou pak odpovědí na to, zda IUI věnovat čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.3.18 19:34
@Werushe87 píše:
@Peczka hormonální profil mám v pořádku a tento mesic měl manžel luxusní spermio. Jen se třeba bojim ze moje prostředí zabijí jeho sperma. Nevím. Jako uvidíme. Pokud to půjde doporučuji nám IUI. Je mi třicet ještě par měsíců.

Nemáš tedy udělané vyšetření na reprodukční imunologii. To je ale základ (míněno v lepším centru). Nejlepší lékařkou je Karin Malíčková v Praze, můžeš zapátrat zde v recenzích, lepší nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
15.3.18 19:58

@MartinaCV až to bude nutné jistě nás pošlou. Ale jet 450km do Prahy je náročné na čas a celkové. Když to bude nutné tak to podstoupim zeptám se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.3.18 21:12
@Werushe87 píše:
@MartinaCV až to bude nutné jistě nás pošlou. Ale jet 450km do Prahy je náročné na čas a celkové. Když to bude nutné tak to podstoupim zeptám se na to.

Nutné je to vždy. Je to vyšetření, které se má udělat jako první, protože jinak střílíš na slepo a vyhazuješ peníze. Víc než za 450 km. To máš ve svých rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
16.3.18 06:10

Karin Malickova asi bude nej. Nevim. Ja jsem u ni nebyla, byla jsem jinde. V te dobe jsem jeji jmeno neznala, jinak bych na ni trvala. Tak pokud nechces jet do Prahy, tak trvej na reprodukcnim imunolog. vysetreni jinde. Ale nech si to udelat. Ja jsem za to nic neplatila, predpokladam, ze ani ty nebudes.

Pokud ma partner luxusni SP, je skoda nezkusit inseminaci. Jak pises, ze Ivf je v soucasnem centru daleko levnejsi, tak jestli chces, tak do toho jdi, ale nejdriv doporucuju se nechat poradne vysetret (zajit napr. i na genetiku). Pokud nechces, nemusis, ja jen kdyz uz ma byt takovy zasah do tela, tak je lepsi udelat vse proto, aby byl proces uspesny. Nez by byly vysledky kompletni ze vsech vysetreni, tak nemusis „ztracet cas“, muzes dal zkouset inseminaci.

Porad nevim, kolim u vas stoji inseminace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.3.18 11:09
@pedigka píše:
Karin Malickova asi bude nej. Nevim. Ja jsem u ni nebyla, byla jsem jinde. V te dobe jsem jeji jmeno neznala, jinak bych na ni trvala. Tak pokud nechces jet do Prahy, tak trvej na reprodukcnim imunolog. vysetreni jinde. Ale nech si to udelat. Ja jsem za to nic neplatila, predpokladam, ze ani ty nebudes.

Pokud ma partner luxusni SP, je skoda nezkusit inseminaci. Jak pises, ze Ivf je v soucasnem centru daleko levnejsi, tak jestli chces, tak do toho jdi, ale nejdriv doporucuju se nechat poradne vysetret (zajit napr. i na genetiku). Pokud nechces, nemusis, ja jen kdyz uz ma byt takovy zasah do tela, tak je lepsi udelat vse proto, aby byl proces uspesny. Nez by byly vysledky kompletni ze vsech vysetreni, tak nemusis „ztracet cas“, muzes dal zkouset inseminaci.

Porad nevim, kolim u vas stoji inseminace?

Ona i ta genetika je důležitá, protože třeba v Gennetu máme díky tomu zdarma některé velmi drahé výkony, mezi nimi zcela zásadní genetické vyšetření embryí a vkládáme jen zdravé (já jsem pacientka, píšu za nás, co máme z Gennetu miminka). Díky vložení jen zdravého embrya je z Gennetu tolik miminek - viz naše úspěšná skupina zde na emiminu. Stačí nakouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
16.3.18 14:16
@MartinaCV
@MartinaCV píše:
Ona i ta genetika je důležitá, protože třeba v Gennetu máme díky tomu zdarma některé velmi drahé výkony, mezi nimi zcela zásadní genetické vyšetření embryí a vkládáme jen zdravé (já jsem pacientka, píšu za nás, co máme z Gennetu miminka). Díky vložení jen zdravého embrya je z Gennetu tolik miminek - viz naše úspěšná skupina zde na emiminu. Stačí nakouknout.

Ano, mas pravdu :palec:.
Ja Gennet znam ;). Tam uz dneska delaji i tu rep. imunologii, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.3.18 14:20
@pedigka píše:
@MartinaCVAno, mas pravdu :palec:.
Ja Gennet znam ;). Tam uz dneska delaji i tu rep. imunologii, vid?

jj, naštěstí se podařilo MUDr. Malíčkovou do Gennetu dostat :palec: My jsme skupina, kde otěhotněly všechny. A je to tím, že Gennet udělá nejdřív všechna vyšetření a vkládá jen zdravá embrya. Taky hodně dělá laboratoř - kultivace embryí a mražení. Nelze žádný díl z tohoto procesu podcenit, pak jsou z toho jen opakovaná zbytečná IVF, marné pokusy a prázdná peněženka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
16.3.18 14:37

@MartinaCV
Pani Malickova uz je v Gennetu. Aha. Super :potlesk:.
Souhlasim se vsim.
Muzu se zeptat, o jakou skupinku se jedna? Muzu se pridat?
Jeste bych se chtela zeptat, jestli vsichni ve skupince mate zdrave deti? Nemyslim to7 spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68971
16.3.18 17:55

Já třeba v Gennetu neotěhotněla, ale já jsem dost beznadějnej případ, jinak si na ně nemůžu stěžovat. Ale chodila jsem tam teda ještě před tím, než to koupil Babiš, ještě k primářce Brandejské, zlatej člověk, ale už tam asi není. Mimochodem, ona mi po několika neúspěšných IVF s mou konkrétní anamnézou doporučila, ať už se na IVF vykašlu a sekám IUI, že mám naději srovnatelnou a ještě ušetřím, takže na houby to IUI samozřejmě není.

Jinak Malíčková, co já vím, ordinovala i u Apolináře a teď i v Iscare. Já podstoupila imunologii nejdřív v Imunii, kde vyštrachali kde co zvýšenýho a po pár měsících bez léčby to zkontrolovala Malíčková a za ni v pohodě. Taky se mi během roku asi zpětinásobilo AMH, prostě jsem se uzdravila jenom tím, že jsem k ní vstoupila :mrgreen: (v reálu měla na to imuno mnohem benevolentnější limity)

Jestli jsem za ty roky snahy o dítě dospěla k nějakému osobnímu přesvědčení, tak k tomu, že půlku úspěchu tvoří doktoři, jejich přístup, zkušenosti a to všecko kolem… a tu druhou holt pořádnej kus štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.3.21 10:37

Ceny inseminace pronatal praha

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat jsem objednaná na první konzultaci do pronatalu v Praze. chtěla bych se zeptat kolik se platí za hormony? Nebo léky? Můžete mi někdo říct prosím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
18.3.21 16:08
@Elenagilbert píše:
Dobrý den chtěla bych se vás zeptat jsem objednaná na první konzultaci do pronatalu v Praze. chtěla bych se zeptat kolik se platí za hormony? Nebo léky? Můžete mi někdo říct prosím děkuji

Jaké konkrétně hormony a jaké konkrétně léky k jakému konkrétně zákroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.3.21 17:00

@SlečnaDahlia jdu úplně poprvé na inseminaci a nevím jaké léky nebo hormony mi dají. ale ráda bych věděla jestli to bude finančně náročné děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí