Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!
Byla jsem na IUI 11.11.2020, Ovitrelle jsem píchla 9.11.2020. Dnes jsem udělala test (vím, je brzy, zajímalo mě spíš, jestli je už pryč Ovitrelle, když už je 11 dní po píchnutí).
Popravdě jsem počítala, že test bude silně NEGATIVNÍ. ![]()
Ale hned se objevila celkem viditelná čárka. (Test Clearblue, který ukazuje čárky, ne plusy. Citlivost má deset).
Vím, musím ještě počkat do termínu testování, ale co myslíte vy? Mně to na 11 dní po Ovi přijde celkem silné.. a na těhu mi to přijde zas brzy ![]()
Jsem celá nějaká zmatená
![]()
Myslim, že je předčasné dělat závěry. Úplně zbytečně udelaný test.
@Martina84 já vím, je to furt dokola
ale naposledy jsem měla Ovi v těle jen 9 dní.. no jo, nedá se než čekat ![]()
Ja mela Ovitrelle 14.11. a pozitivni test uz mi nedela (dnes jsem delala kontrolni test a uplne bilo), takze v Tvem pripade to vidim nadejne
Drzim palce!
@senorita89 moc děkuju za podporu, ale dnes z ranní moči obyč papírkový test desítka negativní
no uvidím zítra pozítří
![]()
Ahoj holky můžu taky prosit o radu, 9/11 jsem byla na inseminaci. Ovitrelle jsem si píchala 7/11. Měla jsem podle doktorky testovat až v pondělí, ale nevydržela jsem to.
Nikdy jsem si těhotenský test nedělala. Proto prosím o vaši radu. Je pozitivní nebo negativní? Je dělaný dnes v podvečer. Díky moc. ![]()
Příspěvek upraven 21.11.20 v 21:54
Zdravím děvčata prosím o radu..
Jsem po IUI 6 den a jelikož mi praskla cysta velká dělali mi včera v nemocnici hcg z krve a říkali že na 5 den DPO od inseminace už mám 18,5H čekali ze nic v krvi nebude a už mám zvýšene hcg v krvi.. Dnes 6DPO papirkovi test ráno a je tam toto…
Dáváte tomu trochu šanci?
.. Poprvé v životě mám hcg zvýšené v krvi a i test vyšel tak nějak… Inseminace taky poprvé v životě.. Děkuji za odpověď ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata prosím o radu..
Inseminace taky poprvé v životě.. Děkuji za odpověď
Ahoj anonymní, předpokládám, že Ti píchali Ovitrelle nebo nějaký podpůrný lék, který obsahuje HCG. Nepamatuješ si? Přijde mi to na šestý den brzy, že by se ukázala taková čárka. Buď jsou to zbytky HCG z léků a nebo to může být následek cysty. Jo a nebo jsi taky těhu.
Nezbyde než čekat. Držím palce. ![]()
@Poyersova děkuji moc,, akorát si mě teda moc neuklidnila😁ano 2 dny před IUI otrivelle pichnuty zákrok 14.6. A hcg z krve 18.6. A test papirkovi dneska ráno..
No ale z krve většinou se splect nelze ne?.. Když nebudeme brát dnešní test z moce…jinak děkuji uvidíme teda no.. Snad 🙏 🍀
@Anonymní píše:
@Poyersova děkuji moc,, akorát si mě teda moc neuklidnila😁ano 2 dny před IUI otrivelle pichnuty zákrok 14.6. A hcg z krve 18.6. A test papirkovi dneska ráno..
No ale z krve většinou se splect nelze ne?.. Když nebudeme brát dnešní test z moce…jinak děkuji uvidíme teda no.. Snad 🙏 🍀
To hcg máš z té injekce ovitrelle. Může se držet v krvi az 12 dní.
@karkarka já jim to ale na pohotovosti říkala že byl zákrok a injekce otrivelle v sobotu před zákrokem a oni mi řekli že mám počáteční těhotenství potvrzené i v papírech to mám.. No takže super ![]()
@Anonymní píše:
@karkarka já jim to ale na pohotovosti říkala že byl zákrok a injekce otrivelle v sobotu před zákrokem a oni mi řekli že mám počáteční těhotenství potvrzené i v papírech to mám.. No takže super
5 dní po IUI nemůžeš mít v krvi hcg z těhotenství. Bohužel. Ale to neznana, že nebudeš těhotná. Ale toto hcg je z ovitrelle.
@Anonymní píše:
@karkarka já jim to ale na pohotovosti říkala že byl zákrok a injekce otrivelle v sobotu před zákrokem a oni mi řekli že mám počáteční těhotenství potvrzené i v papírech to mám.. No takže super
No tak to těhotenství rozhodně není. Na 100000% je to Ovitrelle, já měla Ovitrelle 6× a jeden cyklus jsem testovala ze zvědavosti každý den, jak dlouho ve mně Ovitrelle vydrží. Většinou to bylo 11 dní, jednou se mi stalo že i 13 den byl slabý duch a stejně jsem nebyla ani jednou těhotná. Takže teď je to stopro Ovitrelle, ale to nevylučuje, že čárka nemůže později sílit.