IUI - pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.6.21 20:46

@Poyersova díky za názor a odpověď ale proč by v krvi bylo po 6 dnech 18.5H?? A dr mi napsal potvrzené těhotenství?.. Ten neberu test co jsem dělala doma…

• Citovat
  • Upravit
43
19.6.21 20:54
@Anonymní píše:
@Poyersova díky za názor a odpověď ale proč by v krvi bylo po 6 dnech 18.5H?? A dr mi napsal potvrzené těhotenství?.. Ten neberu test co jsem dělala doma…

Protože máš v sobě pořád ten Ovitrelle. Je v něm hormon HCG, úplně stejný hormon, který se produkuje při těhotenství. Prostě 6DPO není možné poznat těhotenství, to se na mě nezlob..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.21 20:56

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
15175
19.6.21 20:57
@Poyersova píše:
Protože máš v sobě pořád ten Ovitrelle. Je v něm hormon HCG, úplně stejný hormon, který se produkuje při těhotenství. Prostě 6DPO není možné poznat těhotenství, to se na mě nezlob..

Dokonce 4 dny po ovulaci. Nechápu, jak ji mohli na pohotovosti tvrdit, že to je těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 12:49

Ahoj děvčata chtela bych jen vědět Vas názor, asi je brzy ale i tak..
Minulou sobotu večer pichnuty Otrivelle 250ml…v pondělí v 11 hod inseminace a dneska na testu 3 toto..
Dny u testu jsou od pichleho Otrivelle, protože má v sobě hcg tak by mě zajímalo co říkáte na to že 10 DPO nic a 11DP0 dnes ráno už zase ano mohlo by to být začáteční tehu?.. A ten včerejší prázdný test nebo něco málo konec Otrivelle.. Moc všem děkuji za reakce.. At vám to všem brzy vyjde. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
43
22.6.21 13:02
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata chtela bych jen vědět Vas názor, asi je brzy ale i tak..
Minulou sobotu večer pichnuty Otrivelle 250ml…v pondělí v 11 hod inseminace a dneska na testu 3 toto..
Dny u testu jsou od pichleho Otrivelle, protože má v sobě hcg tak by mě zajímalo co říkáte na to že 10 DPO nic a 11DP0 dnes ráno už zase ano mohlo by to být začáteční tehu?.. A ten včerejší prázdný test nebo něco málo konec Otrivelle.. Moc všem děkuji za reakce.. At vám to všem brzy vyjde. :srdce:

Myslím, že moudřejší budeš až cca za dva dny, jednou mi to taky takhle vyšlo, že jeden den čárka vůbec nešla vidět a další den tam byla. Ale byl to jen Ovitrelle bohužel.. udělej test zítra a pozítří a pokud bude sílit tak máš z části vyhráno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.4.26 12:17

Co myslíte ?

Dneska jsem 13 DPO po prvni inseminaci. Vcera i předevčírem byly testy sněhově bílý a dneska rano takhle. Myslíte ze se povedlo?🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí