Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Poyersova díky za názor a odpověď ale proč by v krvi bylo po 6 dnech 18.5H?? A dr mi napsal potvrzené těhotenství?.. Ten neberu test co jsem dělala doma…
Protože máš v sobě pořád ten Ovitrelle. Je v něm hormon HCG, úplně stejný hormon, který se produkuje při těhotenství. Prostě 6DPO není možné poznat těhotenství, to se na mě nezlob..
@Poyersova píše:
Protože máš v sobě pořád ten Ovitrelle. Je v něm hormon HCG, úplně stejný hormon, který se produkuje při těhotenství. Prostě 6DPO není možné poznat těhotenství, to se na mě nezlob..
Dokonce 4 dny po ovulaci. Nechápu, jak ji mohli na pohotovosti tvrdit, že to je těhotenství.
Ahoj děvčata chtela bych jen vědět Vas názor, asi je brzy ale i tak..
Minulou sobotu večer pichnuty Otrivelle 250ml…v pondělí v 11 hod inseminace a dneska na testu 3 toto..
Dny u testu jsou od pichleho Otrivelle, protože má v sobě hcg tak by mě zajímalo co říkáte na to že 10 DPO nic a 11DP0 dnes ráno už zase ano mohlo by to být začáteční tehu?.. A ten včerejší prázdný test nebo něco málo konec Otrivelle.. Moc všem děkuji za reakce.. At vám to všem brzy vyjde. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata chtela bych jen vědět Vas názor, asi je brzy ale i tak..
Minulou sobotu večer pichnuty Otrivelle 250ml…v pondělí v 11 hod inseminace a dneska na testu 3 toto..
Dny u testu jsou od pichleho Otrivelle, protože má v sobě hcg tak by mě zajímalo co říkáte na to že 10 DPO nic a 11DP0 dnes ráno už zase ano mohlo by to být začáteční tehu?.. A ten včerejší prázdný test nebo něco málo konec Otrivelle.. Moc všem děkuji za reakce.. At vám to všem brzy vyjde.
Myslím, že moudřejší budeš až cca za dva dny, jednou mi to taky takhle vyšlo, že jeden den čárka vůbec nešla vidět a další den tam byla. Ale byl to jen Ovitrelle bohužel.. udělej test zítra a pozítří a pokud bude sílit tak máš z části vyhráno ![]()
Dneska jsem 13 DPO po prvni inseminaci. Vcera i předevčírem byly testy sněhově bílý a dneska rano takhle. Myslíte ze se povedlo?🥹
@Poyersova díky za názor a odpověď ale proč by v krvi bylo po 6 dnech 18.5H?? A dr mi napsal potvrzené těhotenství?.. Ten neberu test co jsem dělala doma…