IVF 2016 Reprofit Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
2.4.16 20:02

@janee.j ahojky…prosím vysvětlila bys mi ještě jednou ten recept na to ředění krve? Opravdu, jak jsi to psala z telefonu, tak kvůli těm překlepů jsem to skoro nepřečetla. Mě recept dali v Reprofitu, já nikam na hematologii nechodím…vubec jsem o té leidenská mutací netušila, tzn., že za to budu platit 1.800? To snad neee! A nepochopila jsem, co mám udělat, abych měla jen malý doplatek. Ty chodis někam na hematologii? Kam prosím?? Někde v Brně? Já jsem z Brna. A co si přesně pichas na to ředění? Já mám předepsaný nějaký. Hledáme, jestli to píšu dobře…v lekarne to neměli skladem, tak mi to objednali na pondělí, no ale teda 1.800 za to nechci dat ani náhodou!!!
A jak zvládáš stimulaci? Já včera vyzvedla protokol a léky a budu mít Gonal 200 jednotek + teda ten clexane na ředění krve. Už aby ta MS byla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.4.16 21:35

Ahoj ještě jednou se moc omlouvám za ty překlepy no já už mám lékařskou zprávu z hematologie když jsem byla na vyšetření poprvý z repromedy… tak jsem zprávu reprofitu ukázala a už věděli že to budu potřebovat a je to právě ten clexane a opravdu pokud máš na receptu hradí příjemce nebo něco podobnýho je tam šílený doplatek tak se připrav… a tebe neposlali přímo na hematologii tak jak to zjistili, máš od nich nějakou lékařskou zprávu z té krve kde zjistili že to máš brát?
Jinak stimulaci zvládám docela dobře a ji to docela utíká za dva dny na utz. tak jsem zvědavá jak to bude vypadat ja si píchám taky gonal a 187 jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
4.4.16 10:03

@janee.j Mě ty výsledy psal Dr. Vrána zatím jen mejlem a že jakmile se uvidíme, tak mi výsledky testů předá osobně. V pátek jsem si byla vyzvednout léky a chtěla jsem s ním ronvou mluvit, ale on tam zrovna nebyl a u předání léků mě rovnou teda dali i recept na clexane, ale vůbec mi neříkali, že by to mělo být nějak drahé…jenom jak mi volala předtím ta koordinátorka Motalová, tak mi jen zběžně po telefonu řekla, že budu brát ke gonalu navíc clexane na ředění krve a ptala se mě, zda chodím někam na hematologii a jestli mi to předepíšou tam nebo mi to mají předepsat oni, tak jsem jí řekla, že je to pro mě nová informace, že mám špatnou srážlivost krve, že jsem o tom doteď nevěděla, ale ani ona mě neupozornila na to, že když mi to předepíšou oni, tak že budu platit takové peníze…ach jo! No dám ti vědět, jak to v lékárně dopadlo…ale MS očekávám příští pondělí a obávám se, že bych asi nezvládla se tak rychle na hematologii objednat aby mi napsali recept…:(
No každopádně moc díky za upozornění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.4.16 19:45

Ahoj tak jak to nakonec dopadlo, doufám že si nic nakonec nedoplácela… dneska jsem byla na utz a ještě musím stimulovat do pátku, tak doufám že v pátek už mi řeknou kdy půjdem k odběru…už mě ty injekce lezou krkem a to jsem ještě dostala dnes bonusovou 1 kterou si mám píchnout ve čt..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
6.4.16 09:37

Ahojky, zrovna jsem na tebe myslela, že máš za sebou UTZ, řekli ti něco u něj, jakože třeba kolik se ti vytvořilo folikulů nebo jak reaguješ na stimulku apod?
Neboj, do pátku do už dáš ty injekce :hug:, ono jich pak ke konci přibývá, protože potom nějakou jednou injekcí musí zastavit ovulaci a pak naopak vyvolat a načasovat OPU, takže ke konci je to opravdu mazec!
Já si pamatuju, že při minulém IVF jsem v jeden den píchala 3 injekce někdy v tom konci stimulace a to jsem neměla ten Clexane!
Ale to zvládnem, jsme holky šikovný :hug:, tak držím palce, ať jde všechno bez koplikací a určitě zase poreferuj, jooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.4.16 22:46

Ahojky holky, já jsem tu asi tak trochu vetřelec, ale zaskočilo mě, že jste tady asi tři přešly z Repromedy… Já se pro ně rozhodla a mám za sebou dvě stimulace a čekám na výsledky PGD… Proč jste nebyly spokojené, jestli to není tajné… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
7.4.16 10:27

@T.martasek Ahojky, jako všichni tam na nás byli milý, udělali nám na pojišťovnu fůru testů, ale celkově mě přišlo, že jsou takoví maličko škrobení a koukají na nás jako na někoho, kdo jim donese další prachy.
Po té co byly všechny výsledky hotové, tak před nás předložili ceník na 27.000 za IVF a o ničem jiném se bavit nechtěli a vyloženě se s námi loučili se slovy, že jakmile se rozhodneme do toho jít, tak ať přijdeme, bác, dál se s námi nebavili…tak takovýhle přístup se mi nelíbil.
Nehledě na to, že jsme tam chodili k Dr. Tokarevě, které jsem teda bohužel nerozumněla ani slovo!
ALE, žádné IVF jsme tam nepodstupovali, takže v této oblasti nemůžu podat info. rozhodně to neznamená, že nejsou dobří a nemají úspěšné výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.4.16 11:31

@AlčinkaZ Aha, tak to jo, my jsme počítali, že to bude něco stát, takže holt peněz fůra, ale dalo se s nimi i domluvit, sem tam zaskřípe komunikace a my to máme hodně daleko, tak jsem občas naštvaná, ale vždycky si to nakonec nějak pořešíme… K Tokarevě chodím také a docela mi sedí a já dělám s lidmi, takže ta řeč pro mě není až takový oříšek… ;-) Tak držím palce ať nám to všem dobře dopadne, ať je to kdekoliv… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
7.4.16 12:09

@T.martasek taky držím palečky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.4.16 19:48

Ahojky tak dnes jsem byla naposledy na utz a huráááá ve středu se jde na to už se těším hlavně si užívám chvilky klidu bez píchání :lol: doktorka mi řekla že to vypadá kolem 16 folikul tak uvidíme doufám že to proběhne v pořádku a budou i nějaký mrazáčci.. a jak to vypadá s tebou?? co vůbec ty injekce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.4.16 20:10

@T.martasek ahojky no já ne že bych byla úplně nespokojená v repromedě, přístup se mi tam líbil i když je pravda že nedávali na výběr a rovnou posílali na ivf, ale zase se nestalo že bych poznávala celou sestavu doktoru jak v reprofitu :lol: měla jsem jednoho lekáře ke kterému jsem chodila na utz a prostě se vším.. hlavní role přestupu byli peníze, myslím že jsou zbytečně předražený, když už člověk za to dá tolik peněz tak by rád viděl výsledky je pravdou že ty člověk neovlivní :( měli jsme akorát jeden pokus a žádnýho mrazáčka a to byl asi i důvod rovnou přestupu.. přeju hodně zdaru a hlavně pozitivní výsledky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
12.4.16 10:26
@janee.j píše:
Ahojky tak dnes jsem byla naposledy na utz a huráááá ve středu se jde na to už se těším hlavně si užívám chvilky klidu bez píchání :lol: doktorka mi řekla že to vypadá kolem 16 folikul tak uvidíme doufám že to proběhne v pořádku a budou i nějaký mrazáčci.. a jak to vypadá s tebou?? co vůbec ty injekce??

Ahojky, ani nevíš, jak ti závidím…hele a říkáš, že si užíváš dny bez píchání…ty ten Clexane teda nebereš? Nebo jsi ho měla jen současně s Gonalem a pak ti ho vysadili?
Jinak já za něj nakonec nic neplatila ;) psala jsem ti do soukromých zpráv…
Co se týká MS, očekávala jsem ji včera a nic…jenže takhle to se mnou bývá, já vůbec nemám pravidelné cykly a to moje očekávání vychází jen z toho, že jsem včera byla 28DC, takže jakoby první den, kdy teoreticky mohla dorazit, jenže se mnou je to i tak, že třeba nedorazí vůbec a pak musím řešit vyvolávačky apod…
Naštěstí mi Dr. reagoval na mejl a napsala mi, že kdyby MS nedorazila ni do konce tohoto týdne, ať se ozvu…takže já to mám takové zdlouhavé.
16 folíků u tebe je super, to je akorát, tak na zítra držím pěsti, aby z tebe vykutaly co nejvíc vajíček, ale hlavně kvalitních!!! ne kvantita, ale kvalita je důležitá a budu moc ráda, když pak napíšeš, jaký byl další průběh…
Ach jo! Já už chci taky, léky mám doma a jenom ta mrcha mě zas ne a ne dorazit…takhle je to vždycky…člověk může plánovat jak chce, ale stejně je to pak všechno jinak…
Dám taky vědět, jak se stimulkou začnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.4.16 17:47

@AlčinkaZ ahojky tak narkóza za mnou:-) nakonec se vykutálelo 10 vajíček a zítra budu volat jak to probíhá doufám že budou kvalitní a jen se jim bude dařit nechtěla bych opět skončit na 1 embryjku mám z toho docela strach, tak snad nám bude přáno a v pondělí nejspíš dojde k transferu:-) taky už nám dali předběžný vyúčtovani což mě překvapilo protože v repromedě jsme platili pomalu jednou tolik…jinak clexan musím píchat stále akorát před odběrem se nedává, hlavně jsem se nestačila divit jelikož před tím mě to napsali bez hradí příjemce a ted mě to napsat takhle nechtěli tak ted jsem z toho opravdu jelen, takže budu nejspíš doplácet… :,( hlavu vzhůru u mě si dávala taky načas zrovna když jsem to nepotřebovala a nakonec dorazila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
14.4.16 12:02

@janee.j
Ahojky, jéé tak takovou tu složitější část máš za sebou, nebo já to tak beru, že do toho OPU je to takový náročnější. Jinak já při prvním IVFku taky měla 10 vajíček, ale oplodnilo se jen 6 a zlstalo jedno, morula, které se nechytilo…takže přesně jak píšeš, taky očekávám, že tady se jich min. zvládne oplodnit stejně, ale že jich zůstane víc a doufááám že to budou blostocystičky!! to je nej stádium…
Ach jo! Já MS pořád nemám, je to k vzteku a navíc se řeší ta moje srážlivost krve…mamka totiž zmínila, že mě v 6ti letech zjistili řídkou krev naopak a zmínila jsem to Vránovi a on řekl, že v tkaovém příapdě by Clexane pro mě nebyl úplně nejlepším lékem a ať se u obvoďačky zkusím dopátrat těch výsledků, ale přijde mi na hlavu, že mám pátrat po 26 let starých výsledcích, mamka říkala, že mi tu krev brali cca roku 1989 a že to teda byly šílený metody, že jsem musela snad na 4× na odběr krve, pokaždé 5 ampulí…já fakt nechápu, proč mě prostě nepošlou na hematologii hned, ať se udělají akutální testy, zda nemám ještě i jinou poruchu srážlivosti a bylo by…
takže se současně obávám, aby mě nakonec celý IVF neodložili, než se tohle celé došení…kdysi mi tu řídkou krev zjistili kvůli tomu, že jsem v 6ti letech šla na trhání nosních mandlí, ale nidky jsem se s tím nijak neléčila ani nebrala žádné léky…ach jo! Ale chápu, že teď v tom chtějí mít jasno, aby se něco nezanedbalo…ale to řešení po e-mailech mě trošku přestává bavit…
Jinak můžu se zeptat, na kolik vám to začím sčítli? a co jste teda zvolili za metody? Jenom ICSI+PK? a příapdně kdyby bylo co mrazit?
Já právě v Repromedě především kvůli jejich cenám to IVFko nikdy nepodstoupila, přišlo mě to až příliš…
Na obilňáku jsme na ICSI+PK+léky dali 22.500 Kč, tak jsem zvědavá, jak to bude tady, s tím, že očekávám lepší péči o embrya a vůbec lepší servis na emryologii… ;) to je podle mě totiž to nejstěžejnější v celém IVFku!
Držím i nadále palce a prosím prosím zase o další info, jamile budeš mít, děkujii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.4.16 13:35

@AlčinkaZ Ty jo tak to je mazec, mrzí mě to za tebe ale snad nakonec to bude dobrý, nechápu jak určují léky myslím že odebírají krev s které by to měli odvodit sami, hlavně to je už je dlouhá doba kdy si měla tyto výsledky a už může být všechno jinak.. to mě včera řekl aj doktor s hematologie že už nemusí být pravda že mám brát clexan že 2.5 roku starý výsledky už nejsou aktuální… no zatím máme naúčtováno 16800 a šli jsme na tu klasiku isci, jak sem psala na picsi jsme už byli a nic tak zkusíme toto… jinak dnes jsem volala jak se daří embryjkám a z 10 bylo 8 oplozených a zatím 7 zdravých uvidíme co mě poví v so byla jsem nervozní jak pes když jsem tam volala.. a transfer mám mít v po 12:45 :D ty jo ani nevím jak se postupuje se zmražením to by byla pro mě nová zkušenost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.