IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
3.6.14 20:03

No ona je od nás ta REPROMEDA asi 80km tak to řešíme s ní nebo spíš měly bychom spolupracují spolu, ale teď třeba přemýšlím zítra bych si měla jet k doktorce tu taky nemám v míste bydliště ta je 20km pro recept na Dospinex a mám se zrovna objednat na konec června na ty hormonální injekce a ono se pak musí chodit na ultrazvuk ne??A já jsem jí říkala, že koncem června odjíždíme na dovolenou do zahraničí tak už jsem z toho, ale fakt blázen… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
3.6.14 20:15

@kafelate My jsme taky dojížděli do caru cca.80 km. a v pohodě se to dá zvladnout. Za celý pokus jsme tam byli všeho všude 4-5× a vždycky jsem věděla dopředu přesný datum kdy pojedu na kontrolu abych si mohla zařídit čas v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.6.14 20:21

Asi to teď nebudu tak tlačit a nechám to raději po té dovolené jak naší tak její ať mám jistotu, že se něco zbytečně nepodělá.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.14 10:28
@Anonymni píše:
Na ceste za vysnenym… uzkost, strach, nadeje…???Hledam nekoho k podeleni se o pocity, myslenky…

Je to neskutečně náročné období… držím palce, stojí to za to :srdce: Nervy a šplouchání na maják je normální :twisted:

• Citovat
  • Upravit
19
20.6.17 04:47
@Anonymni píše:
Na ceste za vysnenym… uzkost, strach, nadeje…???Hledam nekoho k podeleni se o pocity, myslenky…

ahoj jsem 11den po ivf moje prvni 3dny jsem krvacela a dostala strach hned volala pani doktorce ta mi rekla at si skocim do lekarny pro prazky na srazlivost krve zitra si budu delat test ma s tim krvacenim nekdo skusenost? Nahnalo mi to strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.6.17 08:41

:oops: holky chybí mi cca. 150j Gonalu. Nezbylo prosím doma někomu nevyužito? Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.17 17:41

Ahoj holky, mam prozbicku. Kvuli endiometroze mi byl odebran levy vajecnik.Na pravem se mi dost casto dela cysta vodova, ktera vzdy praskne. V Iscar jsem podstoupila 2ivf 3transfery vzdy s ktatkym protokolem a nic. Prave se chystam na dalsi a budu mit dlouhy protokol. Myslite ze je to lepsi? Je mi 28 pri kratkem jsem mela 7-9 vajcek vzdy po prodlouzene kultyvaci byla dobra 3-4,pocet vajcek je asi odpovodajci k jednomu vajecniku, ale nevim jestli ma pro me smysl dl. protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.7.17 22:58

@jajinkapajinka Ahoj můžu se zeptat chodíš do iscare Praha? Když jo jak jsi spokojená? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.7.17 09:07

:mavam: Ahoj holky nemáte některá doma nevyužité zbytečky - Gonal, Puregon, Ovaleap? Koupím. Bude mi chybět cca. 400j nad rámec co hradí VZP. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.17 22:59

@Smejko.20 Jsem v celku spokojena.Ono se asi v kazdem caru neco najde.Na pristup si nemohu stezovat. Nevim jestli by meli delat vic nebo min nejsem doktor.Snad se mi ted zadari a bude pro me Iscar ten nejlepsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.8.17 10:21

@jajinkapajinka držim ti palečky ať ti to vyjde. My na další IVF počkáme až budeme mit všechní testy. O které jsme si tam museli zažádat. Zrovna včera jsme byly na genetike ta bude až za 3 mesice :,( ale co už radši počkáme než aby to zase nevyšlo. Ještě za týden tam jdu na kontrolu skusim se zeptat na všech mně zajímá. A jak daleko jsi už? Už víš kdy proběhne IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.6.18 17:36

Ahoj holky, nevíte prosím jak je to s pojišťovnou ohledně schválení ivf? Od začátku prosince jsem si nechala vytáhnout mirenu. Půl roku se tedy snažíme. Chtěli jsme navštívit CAR jelikož nejsme nejmladší. Když kouknu na netu na mou pojišťovnu tak vidím co dr. dělal. Proto nevím zda nám ivf schvali . Děkuji, snad někdo poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.23 07:58

Ahojte, včera som bola na KET. Moja otázka znie, či môže silnejšie tlačenie na wc zabrániť uhniezdeniu alebo nejako uškodiť. Je to trochu blbá otázka, ale bojím sa, či som nejako neuškodila embryu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.25 22:45

Úplně ti rozumím, ty pocity znám až moc dobře – směs naděje, obav a čekání, které se někdy zdá nekonečné. Zrovna teď mám čerstvou zkušenost… Já jsem nakonec šla na IVF kliniku Zlín a hodně mi pomohlo, že tam byli hrozně otevření i k té psychické stránce. Nebylo to jen o hormonech a číslech, ale i o tom, že mě někdo vyslechl, když jsem měla pocit, že to celé nezvládnu. Pomohlo mi i to, že tam mají fakt klidné prostředí, necítila jsem se jak v nemocnici. Pokud se ti chce, napiš klidně do zprávy – člověku to pomůže, když si o tom může popovídat s někým, kdo si tím prošel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí