IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
18.7.12 10:10

Lili, tak to je super, gratuluji, to je krásný!!!
Já mám na dnešním ranním testu o maličko slaběji vidět tu čárku, jak včera. Jsem z toho pěkně rozhozená. Je to sice jen o maliličko, ale bojím se, aby to bylo v pořádku. Vyfotila jsem to, tak se to sem pokusím dát. Také je ale pravda, že jsem včera večer víc pila a tak jsem toho ráno „vyčůrala“ víc, jak včera, takže moč byla více koncentrovaná, to asi také může hrát roli… Kéž už bych to také věděla, jako ty. Jsem dnes 11. den po ET a nejradši bych zavolala do CARu.. ale měla bych vydržet a zavolat tam až v pátek a objednat se na příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.7.12 10:18

Pardon, moč byla méně koncentrovaná, už píšu nesmysly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.7.12 10:21

@Petinaa - ano, to tím může být, snaž se uklidnit, tohle se stává! pokud tě to uklidní a nemusíš se objednávat, tak v pátek jdi do CAR na krev!!! u nás se na krev nemusíš objednávat, automaticky jdeš jenom za sestřičkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.7.12 10:35

Tak tady jsou testy od 5. dne po ET do dnešního rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.7.12 10:37

Ahoj Lili, děkuji. V sanatoriu mi řekli, že pokud do 14-dnů nedostanu menstruaci, tak se mám objednat na krev cca v době, kdy je to tři týdny od ET. Tak abych je zbytečně neotravovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.7.12 10:37

A 14 dní to bude teprve tuto sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.7.12 10:45

@Petinaa - já měla jít 14 dní od ET na krev a byla sjem 9 dní od ET, normálně asertivně jdi na krev, jsi těhotná a cceš vědět, zda je to v pořádku, nebo si zajdi jako samoplátce do laboratoře na krev, bude tě to stát max. 200 a budeš mít jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.7.12 10:50

Tak přemýšlím, jak to udělat, jestli do sanatoria, nebo jako samoplátce.. Do sanatoria to mám docela z ruky, je to asi 70 km, ale do laboratoře je to jen 12 km. Tak nevím… myslíš, že to udělají kdykoli? Nebo to musí být ráno na lačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.7.12 10:55

@Petinaa - u nás je laboratoř od rána do 10, na lačno být nemusíš, ale abys měla ještě ten den v laboratoři výsledky, tak je lepší tam jet ráno… a zeptej se, ejstli ti to sdělí po telefonu nebo jestli musíš osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.7.12 10:58

Já asi spíš přestanu plašit, do sanatoria zavolám tak, jak jsem to měla v plánu (zítra nebo v pátek) a objednám se tak, jak to vyžadují oni (tj. někdy na příští týden). Doufám, že jsem plašila zbytečně. Jinak děkuji, Lili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.7.12 11:17

@Petinaa - to je taky varianta :-) a ta nejlepší, ale já vím, ajký jsem plšan, takže já prostě letěla! já navíc špinila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.7.12 11:30

Holky tak jsem byla rano v caru, cysticka tam bohuzel porad je vzali mi krev na hp a pohlavni choroby a mam dojit ve 13hod dnes, pry nevadi ze tam je ta cysta proste mne nechaji stimulovat.ale celkem mne ta doktorka vytocila ona se mne ptala co bysme jako chteli to co nehradi pojistovna a ja ze ivf s prodlouzenou kultivaci nic vic ze je u nas vse v poradku manzel ma spermio krasny takze ji rikam neni duvod brat neco navrch. a ona hned teda mi rika ze by to vydela jinak ze sice se musime rozhodnout sami ale ze by bylo nejlepsi icsi+picsi, ze pry stym picsi maji dobrou zkusenost a proste mluvila jako kdyby to tehotenstvi melo vyjit na sto procent.ze mi nabizela icsi tp chapu ale picsi se dela kdyz ma clap spatnej spermio a muj ma dobrej.no asi jde jim hlavne o penize a proste v tom vidijou byznis.lili muzu se te zeptat kolik jsi platila ty? klidne mi to posli do zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.7.12 11:37

@hanka1120 - tak mě doktorka řekla, že isci pouze v případě špatného spermia, zkoušeli to po opu embryolozky, ze alespon nektera vajicka isci, ze pisci u přítelova spermia je zbytečné, tak jsem byla trochu zviklaná, zavolala příteli, ten řekl, že ne, že je to zbytečné, tak sjem jim říkala, že to risknu, že se určo oplodní a taky se jich 21 z 26 oplodnilo. oni preferují isci proto, že rovnou mohou vajíčka ošistit od těch obalů a vidí, jeslti jsou dozrálá a kvalitní, takhle je nechají v obalech, tak se tam spermouši musí proboxovat sami a čistí je až den po té a koukají, jak se oplodnění povedlo. takže já platila pouze PK a zamražení. takže jsme s léky platii cca 11000,– nedej se zviklat, pokud bude dost vajíček a dobré spermio, tka bych do isci nešla, pokud bys měla mít třeba jen 5 vajíček, asi bych o tom uvažovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.7.12 11:43

Uvidime kolik bude vajicek nad icsi snad uvazujem ale tu druhou variantu ani omylem. uvidime co me rekne odpoledne, podle vysledku hp snad bude v poradku. pokud bude ok zacnu stimulovat a v pondeli kontrola ultrazvuku a zase krev hp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.7.12 11:46

Petinaa teda gratulace 2×, to vypadá na dvojčátka. Já musím vydržet do zítřka, ale teda už sem lezla do lékárny, pak sem rychle vycouvala, koupím si test zítra, musím to vydržet..Dneska 15 dnu od et..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí