Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý holky, tak jsem na to nakonec přišla…
Fotka je z dnešního rána (10. den po ET).
Myslíte, že můžu vzít kluky (přítele, synka a brášku) na výlet (45 min. autem jedna cesta)? Pořád mě pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. Ale už ne tak hodně, jak včera.
@Petinaa - hezkaaaaaa, jako ta moje!!! holka, tak teď je otázka, jeslti čekáme dvojčátka nebo jen jedno!!! ![]()
@Petinaa - mi pvídej, já si jeden den myslím, že obě a další den zas, že jedno ![]()
@pingvin - taky si myslím, nebo je ten jeden teda nějakej HUSTEJ už jako embryjo
![]()
Ahojky, tak po dlouhé době koukám, co tu přibylo
a nějaké dokonce úspěchy…tak to gratuluji ![]()
chtěla jsem se vás zeptat, stimulujete některá Menopurem? já měla po týdnu jen 6 folikulů a strašně málo sliznice, tak jsem dostala injekce ještě na dva dny, zítra jdu na UTZ, ale už i doktorka v pondělí říkala, ež to vypadá až na příští týden vše, jsem hrozně nervozní…už mě to píchání nebaví a hlavně chci už jít na transfer ![]()
mátě některá s tím Menopurem zkušenost? dík ![]()
Petina moooc gratuluji!!! I Lili moooc gratuluji!!!
Ja jsem byla dnes na opu, mame 11 vajicek, zitra si budu volat kolik se jich oplodnilo tak drzte pestiii ![]()
Ahoj, mám dotaz.. jsem 5 den po ET a mám dotaz na ty, kterým to vyšlo.. máte takový ten typický těhotenský hustý výtok? já mám jen vodnatý, nic víc.. mám nasazený Crinone.. díky za odpověď
BeldaR - gratuluju a držím palce
další - no když bereš crinone nebo utrouš, tka máš výtok podle toho, co zavádíš, takže se vůbec výtokem řídit nemůžeš!
Jo díky.. je to můj 1 IVF, a na klinice mi toho moc neřekli - teda já se ani neptala, takže teprve zjišťuju co a jak.. a podle všechno jsem tady oproti vám všem značně neuvážená - chodím do práce, kromě sportu dělám všechno.. teda jsem unavená jako kotě, takže to nepřeháním a dělám jen to, na co mi stačí síly.. ![]()
přeju všem hodně štěstí.. a doufám, že nám to všem jednou vyjde… :_)
Lili gratuluji to vypada na dvojcata. petina i ja gratuluji. jinak ja stale spinim a to uz 3 den asi se to ani nerozjede, uvidime co reknou dneska v caru
@hanka1120 Taky chci mít už // čárečky, ale jdeme až v srpnu na Obilnák až budou všechny výsledky hotové .Je to hrozné čekání. Jinak gratulace těhulkám. ![]()