IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
15.7.12 23:34

Aha, ty ses ptala jaké PGD!!! :roll: :lol: Jsem fakt blondýna… :mrgreen: Ty jo, tak to nevím… :roll: :oops: Ale bylo mi řečeno, že je to nějaké podrobnější, než to, co se dělá v jiných CAR… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
16.7.12 00:00

Ja jsem v Repromede byla celkem spokojena. Ale to jsem nevedela o moznostech v jinych centrech, ze v lecich muze byt rozdil. Bylo mi vysvetleno jake jsou leky Gonal a jake ostatni a prijde mi rozumejsi usetrit na lecich a pridat na PGD a pomocnych metodach.
Nechapu ze vam delali pgd i na pomalejsich embryjkach? Mne zavedli v Repromede jedno embryjko kompaktni morulu, ale taky bylo asi spatne. Nemeli jsme tam pgd a stalo nas to 60tis, takze si myslim, ze tam dost rejzuji penize :(
Tak hodne stesti! At se podari prirozene! U vas je to urcite mozne!!! U nas bohuzel ne :(

• Citovat
  • Upravit
2832
16.7.12 00:08

Beldi, ona ta embryjka byla ten třetí den OK, bylo jich 5 k vyšetření, další dvě pomalejší, ale u těch se PGD nedělalo. Z těch 5-ti byli dvě úplně špatný, jedno nic moc a dvě holčičky OK jen o půl dne pomalejší… :( Šance na uchycení tam byla slušná, ale, bohužel, se nezadařilo… :( Nemůžu říct, že bych v Repromedě nebyla spokojená, ale asi bych pro příště taky změnila CAR… :think: V Heliosu se prý moc zlepšili!!! :palec: Tak držím pěsti!!! :palec: :palec: :palec: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.7.12 06:20

Dobré ráno děvčata, tak dnešní test negativní :( Ale to jsem čekala, no uvidíme co řekne krev, ale prostě vím, že jsme nuceni jít do druhého pokusu, ach jo, bojovnice, nevzdáváme to a jdeme do toho znovu a znovu, dokud se to nepodaří. Trochu mě udivuje jak jsou rozdílné ceny v jednotlivých centrech a děsí mě, za chvilku si lidi budou brát půjčky na děti a ne na domy a zařízení. Kam ten svět spěje? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
16.7.12 10:54

Ahoj holky, jste hodné, že na mě myslíte. Testovala jsem naposledy včera (8. den po ET) a na testu je druhá slabá čárka. Dnes jsem netestovala, protože mi došly testy, musím je koupit. Testovat teda budu až zítra (10. den po ET). Jsem ráda, že jsem dnes netestovala, protože se bojím, že čárky tam třeba už nebudou.. bolí mě břicho, jako bych to měla dostat, i trochu záda… Předtím mě bolela prsa, to už teď také nemám.. Pořád chodím na záchod, jeslti jsem to už nedostala.. úplně mi z toho hrabe.
Lili, děkuji za fotky!!! Jsou nádherné! MOC Ti to přeji. Tak ten můj včerejší testík (mamatest), vypadá úplně stejně, jako ten tvůj druhý od vrchu. Takže fotky ani posílat nemusím. Je to z osmého dne po ET.
Ramdy, mrzí mě, že jsi na testu zatím nic neměla, ale třeba uvidíš, jak dopadne krev a třeba je to i tak na dobré cestě.. nevím, zkušenosti s tím nemám. Ale máš pravdu, že jsou ty peníze hrozné a když kolem sebe vidím ty těhotné tady u nás, tak to jsou lidé, kteří si děti pořizují, aby měli mateřskou, aby měli z čeho žít… a pak chudáci děti :-(. Je to nespravedlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
16.7.12 10:59

Lili, ještě se Tě zeptám, jak jsi byla na té krvi a víš, že máš HCG 125, tak to jsi byla na krvi u Vás v CARU, nebo jen sama, jako samoplátce? A ten samý den sis dělala test a je to ten čtvrtý od vrchu? Nebo jsem to špatně pochopila? Já se mám totiž do svého CARU objednat až když to do 14-ti dnů od ETu nedostanu. To by mělo být až v sobotu. A to bych se měla teprve objednat, aby mi za další týden (tzn. až tu další druhou sobotu) udělali krevní testy a ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.12 11:01

@ramdy - to je mi moc líto! nezvdávej to, určitě to vyjde!!!

@Petinaa - me prsa nebolej skoro do teď, takže to není směrodatné a lajny už mám stejné! jinak to pobolívání na MS mám asi od 10. dne od ET furt a někdy docela dost!!! to se roztahuje děloha, tkaže pohoda, to je tak správně! určo tam čárečky budou, neboj sa a budou silnější!!! držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.12 11:03

@Petinaa - ano, čtvrtý od vrchu a byla jsem u nás v CAR, že chci na krev, že mám pozitivní test a že hysterčím, rpotože jsem začla špinit a sestřičky se jen smály, že to tady maj denně a že držej palce, ale že jdu trošku brzo! jinak na krev máš jít 14 dní po transferu správně a pak za měsíc po transferu na UTZ - na ten jdu taky dřív, neb moje doktorka má pak dovču! a zítra jdu na krev!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
16.7.12 11:05

Lili, tak to děkuji, udělala jsi mi radost. Já jsem strašnej nervák… úplně mě bolí žaludek, jak nad tím pořád myslím, jestli to bude dobré, jestli to vyjde… Dnes jsem chtěla jet na dámskou jízdu (za těhotnou sestru, která má každým dnem odrodit), ale je to 1,5hod autem jedna cesta, tak mám docela strach, jestli vůbec můžu… ale pokud by to mělo vyjít, tak to asi vyjde, ne? Jinak jsem totiž doma na neschopence a docela odpočívám, protože mám fakt zaměstnání na hlavu.. tak pořád přemýšlím, jeslti jet, nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
16.7.12 11:08

Já vlastně půjdu (pokud to nedostanu) na krev až za tři týdny od transferu, jen za dva týdny se mám objednat na ten třetí týden. Tak mi říkali v našem CARu. Takže tři týdny od ET dělají u nás jak krev, ta i ultrazvuk. Beru jen ten Crinone gel, vůbec nic jiného. Dřív jsem měla Utroš (od svého gyndaře, jelikož jsem ještě nenavštěvovla v té době CAR), protože jsem měla 4× těhotenství, které se hned na začátku neudrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maja23
16.7.12 12:04

Ahoj,
moc ráda bych se mezi vás přidala. čekám na výsledek mého druhého ivf a vím, že jak se cítím, dokážou pochopit jen holky které prožívají to co já. Sem 13den po et tři blastocyst-2×A kvalita 1×B. Testovat mám až ve čtvrtek. Po 2 ivf,1Xket 4Xiui,1× mimoděložní,1Xpotrat v 6tt bych si moc přála, aby to konečně klaplo a to čekání a pozorování každého vsugerovaneho příznaku je hodně vyčerpávající :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1257
16.7.12 13:44

@Maja23 Ahoj Maji, já úplně chápu, jak se cítíš… sice nemám za sebou ještě ani jedno IVF, ale zato 2× potrat… Je to děsný a únavný, člověk vidí všude kolem sebe takový ty ženský, co si ani dítě mít nezaslouží, vůbec to neřeší, kouří, pijou a mají zdravé děti… U nás by se mimi mělo jako v bavlnce, nechali jsme si kvůli tomu i postavit novej domek, krásnej pokojíček, už jen čeká na nábytek a pořád nic :-( ale víš co se říká o trpělivosti… a naděje umírá poslední, takže se i my snad dočkáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maja23
16.7.12 14:04

No uplně mi mluvíš z duše :) já se snazím už šest let a prošla sem snad vším co se dá pro otěhotnění udělat. Mám super manžela, vedem si taky dobře-u nás by dítě mělo všecko…kolikrát sem si říkala že už na to kašlu, ale vždycky se nějak nakopnu a bojuju dál..

• Citovat
  • Upravit
27
16.7.12 14:48

@Petinaa - neboj to bude dobré, držím ti palce, odpočívej a šetři se a určitě to bude jen sílit, uvidíš. Mě to krev potvrdila, takže druhý pokus za dva měsíce, mezitím mi doktorka udělá ještě hematologické vyšetření. Tak hurá na psychické zklidnění a do cvičení a zabavení se něčím jiným, než tím pitomým čekáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.7.12 14:50

@lilia81 - nevzadala jsem to, ale ty dvě bublinky ve mě bohužel ano, krev to taky potvrdila, takže další pokus za dva měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí