IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3189
11.7.12 18:45

Ahoj holky,
prodávám odsávačku medela-elektrickou, je používaná 14 dní plně v záruce, zakoupená v květnu 2012 tak kdybyste měli někdo zájem nebo o někom věděli budu ráda…Nová stála 2500,– já jí prodávám za 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
11.7.12 19:03

Lili moc a moc gratuluju
Petinaaa držím palečky, aby ti to taky vyšlo. Jak je možné, že tě OPU takhle bolelo? Já jsem se bála strašně (nikdy jsem nebyla v nemocnici) a nebolelo mě nic, klidně bych mohla jít do práce ten den.
Eleonora - IUI při špatném spermiogramu je zbytečné trápení. V car, kam chodím je IUI na pojišťovnu. Pauza dva měsíce mezi IVF je v pohodě, je to kvůli pojišťovně. O PICSI bych určitě uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.7.12 19:10

@dorie - ahoj, jeje, tak to je drsné… no oni zkoumají na tom embryjku myslím nějaké chromozomální vady nebo tak… někde jsem o tom četla, ale nejsem v tom zběhlá… vy máte asi už i genetiku a imunologii za sebou viď? jinak by tohle nedělali asi, kdyby něco našli… držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.7.12 09:45

@lilia81 výsledky genetiky ještě zatím nemáme, ale jinak spoustu testů je už hotových, já mám vše ok (teda kromě trombofílií, ale o těch jsem věděla už předtím a hned jak jsem otěhotněla, tak jsem si musela začít píchat injekce do břicha, fůůůůj - a budu muset zase celé těhotenství). Nejhorší na tom všem je, že otěhotním hned, sotva se na mě můj podívá, a pak to vždycky nedopadne. Máme špatné normospermie, nebo jak se to jmenuje, takže PICSI, ISCI a PGD. se toho vcelku bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.7.12 13:13

@dorie - aha, tak to je mi líto, jediné, co můžu poradit, za nic na světě si nedávej předepsat clexane (je to fialovej hnus), stejnou účinnost, ale mnohem menší roztok a to tak, že snad 5× má fraxiparine a nebolí! nevím, zda s tím máš zkušenost, ale já teď čerstvou a rozdíl nebe a dudy!

PISCI ISCI je spíš asi lepší, jen holt ty finance, ale určo kvalitní spermouše najdou!!! věř!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.7.12 21:57

@dorie - ahojky, já na PICSI byla, nechala jsem si zavést 2 emrya, výsledek ještě nevím, ale určitě je to jistější, manžel měl špatný spermiogram a takhle vybraly ty nejlepší spermie za přírodu a vstříkly je přímo do vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
13.7.12 11:49

Ahojky všem, zítra jdu na odběr vajuch a asi ve čtvrtek pro mimíska :dance:
Pokud teda půjde všechno OK :lol: A to teda půjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 11:55

@lola34 - tak tomu říkám přístup!!! tak to má být!!! držím palečky a informuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora11
13.7.12 12:02

@ramdy ahoj a můžu se zeptata do, kterého caru chodíš? Já byla těd v Repromědě a tam nám řekla dokt. že PCSI nás vyjde 23500kč a navíc gonal počítala, že budu doplácet 15.tis. tak jsme stoho v šoku. Genetické testy dopadly dobře, jinak žádné vyšetření nám nedělali. Nevím, ale už jsu tak zklamaná, že nevím…Nevíte náhodou někdo jak se mám orientovat ve SPG? Já se v tom nevyznám, ale zlepšil se nám a to přítel bral jen zinek a to moc nepravidelně. :,(

• Citovat
  • Upravit
1257
13.7.12 12:39

Nám v car řekli, že i když budeme mít pisci, tak nás to vyjde tak na 15.000, jinak vše, včetně PGD a ISCI hradí pojišťovna.
Co se týká toho clexanu - ten jsem naštěstí neměla, dostala jsem Zibor, ale prý je to totéž, píchala jsem si to asi 2 týdny a pak stejně přišel potrat. No aspoň víme, že to bylo těma spermiema, ale i tak to je blbá zkušenost. člověk by dal cokoliv za to, aby to bylo v pořádku
@ramdy dělali ti i PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 12:43

@dorie - jo, ony jsou 4 ty léky, jen objemově je clexane a ten fraxiparin fakt jak 5 ku 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.7.12 14:19

@lilia81 někde jsem četla, že když je leiden, tak je problém právě se stimulací před IVF. nevíš o tom něco? měl by se nějaký ten miniheparin píchat už při stimulaci? mně doktor nic neřekl, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 14:20

@dorie - ano, přesně, vím o holce, co to tak teď má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.7.12 14:23

@lilia81 aha, tak to je dobrý, že mi doktor v caru nic neřekl… že bych si teda radši zavolala na tu hematologii? jsem si myslela, že by mě snad mohli upozornit, že je tam problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 14:29

@dorie - zkus se poptat, někdo píchá od transferu, někdo už před, prý je to lepší psala ta holčena, že to pomáhá pak zahnízění i tvorbě sliznice, ale mám tyhle info zprostředkovaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí