IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
5.7.12 11:23

@Header a ty máš teď dlouhý protokol před IVF? Oni asi právě potřebují aby došlo k utlumení funkce vaječníků a folikuly se netvořily a až potom se začínají píchat injekce na podporu růstu folikulů :nevim: Já tedy antiko neberu, píchli mi tu injekci diphereline a podle ultrazvuku taky zkontrolují zda se folikuly netvoří a až potom začnu se stimulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
5.7.12 13:00

Tak na oplodnění jsem měla nakonec jen 8 vajíček a z nich se jich oplodnilo 6. V sobotu jdu na transfer, už se nemůžu dočkat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
5.7.12 18:52

@pingvin ano, mám dlouhý protokol. Já si právě už myslela, že mi dají Synarel na stříkání do nosu a ono ne. Tak možná ta injekce je lepší než-li antikoncepce. Uvidíme co mi řeknou v pondělí na kontrole.
@Petinaa tobě už závidím, že to všechno máš za sebou a teď tě už čeká jen to pěkné…čili transfér mrňousků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.7.12 14:31

Ahoj holky,

@Petinaa - tak jak to dopadlo? kolik sis nechala zavést embryjek?

jinak já na sobě nic nepociťuju, žádné příznaky, tak mám obavu, že to nevyšlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.7.12 16:16

Ahoj holky,
už taky statečně píchám Gonal a dnes jsem byla na ultrazvuku a přidali mi ještě Cetrotide :lol: když mi sestřička ukazovala jak na to byla jsem celkem vyplašená :lol: na další ultrazvuk jedu v úterý :lol: Holky já se tááááááák těším :dance:
Věem nám držím palečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.7.12 18:10

Lola drzim pesticky at je hodne foliku. lilio pry kdyz otehotnis tak je ok nic necitit, neboj urcite to vyjde. a kdy budes testit lilio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.7.12 10:03

Ahoj holky, tak už mám transfer za sebou. Jsem z toho trošku smutná… ze 17 vajíček jich bylo oplodněno 6 a když jsem šla na transfer, tak mi bylo řečeno, že se vyvíjí velice pomalu a že pouze u dvou dospěl vývin tam, kam má.. rozhodovali jsme se, jestli nechat zanést 1-2. A tak bylo rozhodnuto. Mám u sebe obě. Hodně odpočívám. Hrozně se bojím, aby to vyšlo.. mrzí mě, že jsme si nemohli nechat zamrazit a že když to teď dobře nedopadne, že mě bude stimulka čekat znovu.. je mi divné, že z tolika jich zůstalo tak málo… a fakt se bojím. Ještě jsem se chtěla zeptat, dostala jste některá kromě Crinone na zavádění ještě třeba utroš? Já totiž jen ten Crinone gel..Jinak jsem moc ráda, že mám embryjka u sebe. Pořád na ně mluvíma a hladíme bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.7.12 10:07

Petino drzim ti moc palecky. a meli jste ivf s icsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.7.12 10:10

@Petinaa neboj, když už se ty dvě probojovala tak daleko, tak vydrží :lol: Bohužel už jsem četla taky takové zkušenosti, že vajíček bylo hodně, ale potom zbylo jenom jedno nebo dvě dobré :nevim: No musíme doufat, že pro to v laborce dělají všechno. Budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 10:24

@Petinaa - neboooj, to bude dobrý, u tebe se jim bude líbit víc než v laboratoři a doženou to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.7.12 11:00

Holky, jste úžasné!! MOC děkuji. Přesně tohle potřebuji slyšet. Ano, měli jsme metodu ICSI. A z těch osmi vajíček se jich touto metodou oplodnilo šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.7.12 11:25

@lilia81 co to vidím 8o potichu gratuluji k // a držím pěsti ať je vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 11:33

@pingvin - děkuji :-) jsou tam a doufám, že dalších 8 měsíců budou se mnou v bříšku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
8.7.12 11:50

Lili moc gratuluji :dance: :dance: :dance:
Petinaa moc držím palečky ať to klapne :kytka:

Jeden úsměvný zážitek z dnešního rána:
Chystám si alchymii s Cetrotide, nasadím míchací jehlu a chystám se mixovat a jehla ne a ne zajet do lahvičky s práškem :zed: přišel manža a říká „zlato musíš si z toho sundat to modré víčko“ ani jsem si nemyslela, že se u stimulky takhle pobavíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 11:58

Se vám musím pochlubit dárkem pro přítele, až v poledne dorazí a je na něm i testík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí