IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
14.6.12 15:54
@lilia81 píše:
@denisa 76 - náhodou je dobře, že jsi ho napsala a věřím, že to už musí vyjít, prostě člověk nemůže mít smůlu donekonečna!!! :hug: :hug: :hug:

No taky doufám..jsem už i samoplátce tak snad to bude co nejdřív :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
On když si tady člověk počte tak zjistí,že je na tom ještě dobře :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 15:56

@denisa 76 - no to mi je jasné, že to musíš asi celé platit, to je šílené!!! máš předběžný odhad ceny??? tak min. 60 000 počítám nebo víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 16:08
@lilia81 píše:
@denisa 76 - no to mi je jasné, že to musíš asi celé platit, to je šílené!!! máš předběžný odhad ceny??? tak min. 60 000 počítám nebo víc?

ted ještě se pojištovna smilovala a částečně mě proplatí léky..ale dám si ted PCSI takže to bude cca 50tisíc..kdyby došlo na 5.ivf tak cca 75tisíc :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 16:10

@denisa 76 - uffff, to je hrozné, to je peněz, ale taky bych to dala, pro mimi cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 16:13
@lilia81 píše:
@denisa 76 - uffff, to je hrozné, to je peněz, ale taky bych to dala, pro mimi cokoliv

Taky to už neřeším..stejnak to nezměním a pokud to mimčo chci tak nedá svítit.Ono jakmile člověk začne stimulovat tak úplně zapomene co to stojí..těším se prostě zase na ten pocit až si odvezu ty mrnouse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 16:16

@denisa 76 - mi povídej, já už se na ty moje sněhuláčky taky těším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 16:18
@lilia81 píše:
@denisa 76 - mi povídej, já už se na ty moje sněhuláčky taky těším!!!

Z popisku nevím kolik máš mrazáčků 9…Jnak proč máš heparin..dopadla ti špatně genetika či co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 16:23

@denisa 76 - ne, po OPU se mi 3. den udělalo zle - teplota a na zvracení, tka si mě nechali v nemocnici, břicho nebolelo, lehký OHSS jsem měla. Heparin mám od pobytu v nemocnici, měla jsem zvýšené dedimery (takže hustou krev). Genetiku nemáme, ale už píchám heparin vlastně 14 dní s 2 denní přestávkou, tak doufám, že už to bude v normě, jinak nevím, co s tím! Mrazáčků mám 9 morulek a 9 dojbuněčných oplodněných, takže celekm 18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 16:28
@lilia81 píše:
@denisa 76 - ne, po OPU se mi 3. den udělalo zle - teplota a na zvracení, tka si mě nechali v nemocnici, břicho nebolelo, lehký OHSS jsem měla. Heparin mám od pobytu v nemocnici, měla jsem zvýšené dedimery (takže hustou krev). Genetiku nemáme, ale už píchám heparin vlastně 14 dní s 2 denní přestávkou, tak doufám, že už to bude v normě, jinak nevím, co s tím! Mrazáčků mám 9 morulek a 9 dojbuněčných oplodněných, takže celekm píše: Více

Jo to vím,že jsi nemohla mít ET..jinak máš krásnou zásobičku mrazáčků a jeden bude určo ten správnej..tedy transfer :palec:
No tak to by možná chtělo genetiku aby se vědělo jestli je to v pořádku.Někdo si píchá heparin až do porodu..je to něco kolem těch mutací či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 16:31

@denisa 76 - jojo, už jsem o tom uvažovala, rozhodla jsem se to teď na ten první KET nechat, ale jestli ty výsledky nebudou dobré, tak se asi v úterý na kontrole domluvím s DR. na tu genetiku, abychom věděli, jestli to nebude potřeba… stejně výsledky jsou až za dlouho, tak asi nebudeme stopovat pokus a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 16:34
@lilia81 píše:
@denisa 76 - jojo, už jsem o tom uvažovala, rozhodla jsem se to teď na ten první KET nechat, ale jestli ty výsledky nebudou dobré, tak se asi v úterý na kontrole domluvím s DR. na tu genetiku, abychom věděli, jestli to nebude potřeba… stejně výsledky jsou až za dlouho, tak asi nebudeme stopovat pokus a uvidíme…

jo tak určitě a třeba už nebude ani třeba :mrgreen: :mrgreen: Já měla testy z genetiky do 3.týdnů a v car je už měli 14den..tedy si o ně zavolali.Spíš je dlouho čekací doba cca měsíc,ale i to se dá :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.6.12 02:33

Ahoj holky,
trpím nespavostí z léků co teď baštím, ale pozitivní na tom je, že jsem zjistila, že nám opět funguje internet. Hurá :D Být bez netu je hrůůůza, sice mám internet v prác, ale emimino máme blokováno jako ohromnou internetovou hrozbu. Paradox je, že facebook spustit jde :nevim:
Je fajn, že od doby co jsem tu byla je nás víc. A věřím, že zrovna nám to vyjde :)Za tu dobu co jsem tu nebyla jsem byla na kontrole, kde mi bohužel nemohli zkontrolovat zda mi cysta zmizela, neb jsem zrovna ten den začala krvácet, což mudr vyhodnotil jako ovulační krvácení, jelikož mi nezabral Synarel. Ale dal mi Norethisteron, kontrola ve středu a jestli bude vše ok, tak do konce příštího týdne začínám píchat injekce. Čelta jsem tady, že vám některým nedělali genetiku. Já jsem myslela že to je povinné před IVF. Nám brali totiž krev na toto hned u první návštěvy a říkali, že doku nebudou mít výsledky, tak nás na IVF nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
16.6.12 11:40

@Nylan tak budu držet palce ať je ve středu vše v pořádku. My tedy genetiku nemáme, v CAR se o tom vůbec nezmínili a až tady na emiminu jsem četla, že ji všichni co jdou na IVF mají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.6.12 11:53

Holky my genetiku teda mame oba ok, delali nam ji na zacatku kdyz jsme nastivili car a pak mam jeste i imuno a to je take ok. jinak 27.6 jdu do caru dostanu recept na nosni spres na dlouhej protokol a pro rozpis takze uz se mi to krati to cekani je hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.6.12 11:49

Denisa 76…teda opravdu klobouk dolů…jsi šikovná, že to takhle zvládáš a je fakt, že se člověk musí držet toho, že naděje umírá poslední :hug: Držím ti palečky aby jste se konečně dočkali…
Nylan…no já jsem také zvědavá…u prvního IVF mi hned na začátku také našli cystu a to vycucávání bylo hrozné (nevím jestli jsem tak přecitlivělá, ale bolelo mě to, ikdyž mi dali oblbováky do žíly)…
A už nevím, kdo se to tu ptal..ano, podle mě by mělo ET vyjít někdy na konec července…zatím mi v Caru dali antikoncepci a pak začnu stříkáním do nosu Synarelem…Stejnak tohle mi připadá ještě vpohodě, ale nejhorší je čekání na to zda se to povedlo či ne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí