IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
12.6.12 14:03

@lilia81 tak takovou úrodu bych taky chtěla :mrgreen: A proč se pokus stopl a kdy jdeš na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.6.12 14:23

@pingvin - no to úplně přesně nevím, měla jsem lehký hyperstimulák, který se prý nezhoršoval, ale den před ET jsem dostala teplotu a bylo mi zle od žaludku a vyletěly mi leukocyty a nějaké zánětlivé markry, takže jsem dostala širokospektrá antibiotika a rovnou si mě nechali i v nemocnici, aby mi rozehnali i ten lehkej hyperstimulák, přitom břicho mě vůbec nebolelo!!! tak proto KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.6.12 14:31

Ahoj holky, my se taky chystáme :) do Prague Fertility Centre…už se nemůžu dočkat, že se konečně začne něco dít 9. 7. začínáme stimulovat…jen mám obrovský strach z toho, že se to neudrží kvůli nízké děložní sliznici :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.6.12 14:45

Ahojky @karolka. 1 mě taky vychází začátek stimulace na 9. 7. :dance: taky se těším, ale zároveň i bojím. A jaký máš protokol a proč se nedaří přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.6.12 14:54

@karolka. 1 - neboj, sliznici podpoří a naroste!!! na to jsou léky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.6.12 14:55

Sem po dvou rozsáhlých (zanedbaných :x…přesto, že jsem to chtěla řešit, jen jsem měla vždy špatného doktora) endometriozách, která mi zničila vejcovody oba, tže jsou definitivně neprůchodný a jeden vaječník je taky fuč, a k tomu adenomyoza dělohy…i když jak řekla doktorka, vše špatné je pro něco dobré a ještě že jsem ted na LPS byla, že by se jinak přes zamotaný střeva do srůstů špatně dostávala k vaječníkům a bylo by to akorát ještě rizikovější…
už si občas říkám, že nevěřím, že by se na nás teď usmálo štěstí :) chudák manžel to trpělivě všechno snáší, jen otázka jak dlouho, pže se mnou je faaaaaaaakt asi k nevydržení
uváděli tě taky nejdříve do „umělého přechodu“?
myslím, že te´d když máme nějaké datum tak že nám to bude rychle utíkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.6.12 15:05

:) to doufám, pže když sem tu taky četla že můžou jim dávat co chtějí a když prostě nenaroste tak už se to nijak moc lékama nedá zachránit a to mi nepřímo potvrdila i doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.6.12 15:16

@karolka. 1 - já teď beru na sliznici estrofem, dá se to dohnat i utrogestanem po odběru, je spousta léků, musí se třeba někdy dýl zkoušet, ale ankonec jsem vždy slyšela, že došli k úspěchu a k miminku… tak neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.6.12 15:26

@lilia81 a ty jsi tedy stále před KETem?
já sem normálně natěšená jak malý dítě :mrgreen: a myslím, že manžílek taky při představě, že by konečně mohl být sploditel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.6.12 15:29

@karolka. 1 - ano ano, čekám na KET, jsem 5dc od 2 dc právě beru estrofem a čeká mě UTZ někdy kolem 12 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.6.12 15:33

@lilia81 tak to budu moc držet palečky :) je stejně neuvěřitelný co všechno už dokážou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.6.12 16:08

Já bych měla dostat 2DC injekci diphereline právě na ten umělý přechod, to bude počítám 26. 6. a potom po 14 dnech začnu stimulovat, ještě tedy nevím čím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
12.6.12 17:22

@pingvin já to užívám právě už druhý měsíc díky té endo :) ale zatím naštěstí nepozoruji žádné vedlejší příznaky, jak popisovaly jiné
taky ještě nevím co mi dají…jen jsem zvědavá, jak si to zvládnu sama píchat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.6.12 17:46

Jo tak to já taky, ale všichni to nějak zvládly tak snad my taky. Nejhorší bude asi ta první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
12.6.12 18:24

Lili PGD=preimplantacni geneticka diagnostika, to nam budou delat kvuli 100% patologii spermii, je to kontrola embrya zda ma spravnou genetiku, aby bylo miminko zdrave, pokud projde embryo PGD tak na 99, 5 % bude zdrave.
Jinak manzel spermie ma, takze TESA nemusi delat. Je to jako normalni IVF.
Tak doufam, ze jsem to dobre vysvetlila.
Jinak teda sakra nevim jaky mam ten protokol. Mate nekdo ten synarel? Budu ho strikat od 21dc a pak az dostanu ms tak od 2. dne zacnu pichat gonal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex