IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
6.6.12 16:40

pingvin já se dvojčátek taky bojím, ale mám obavu, že jestli se zadaří a ty dvě embryjka budou, tak tomu rodinnému nátlaku podlehnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.6.12 18:00

i ja byla na iui dvakrat a nic.a tedka jsem brala naposledy clostik v kvetnu a taky se mi udelala cysta 27mm ale nastesti sama praskla ale bolesti jsem mela bolel mne celej podbrisek.ja budu taky zacinat synarelem.holky ja bych chtela zavect dve embria ,a premyslim icsi ,ale zatim premyslim ale asi dam i pulku na pul zalezi zda bude hodne vajicek,napred jsem icsi nechtela protoze manzel ma spermio ok ale rikam si ze to je jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.6.12 18:00

Tak já bych měla 2 DC dostat injekci na utlumení funkce vaječníků a za 14 dní kontrola na utz jestli je sliznice dostatečně nízká a až poté začnu píchat hormony, ještě tedy nevím jaké. U nás taky dopředu moc neříkají, ono hodně záleží i na momentální situaci. Taky si říkám, že kdyby byla třeba jen dvě dobrá embrya tak bych si nechala vložit obě, ale to se všechno uvidí, hlavně aby nám to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.6.12 18:06

Přesně záleží na tom kolik bude vajíček. Mě dr. při poslední kontrole vystrašil, že je jeden vaječník ve špatné pozici, jakoby přirostlý, no prostě se mu zdálo, že by tam mohly být srůsty a to jsem byla před rokem na laparce :zed: Takže ani není jisté jestli z něho půjdou vajíčka odebrat, takže kdoví :nevim:
A kam chodíte do CAR? Já v jižních čechách do Artu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.6.12 18:14

ja chodim do caru v brne na obilnak.mne zase kdyz doktorka prohlizi tak vajecnik na leve strane nemuze najit krouzi tam ve vnitr u mne treba 15min ,mynule mi rekla ze ho mam hodne vzadu ,ale proc to mi vysvetlit nedokazala.ja bych mela zacit dlouhy protokol nekdy kolem 22.cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.6.12 18:34

No tak co se týče vaječníků, tak to mi taky řekli že ten jeden není úplně ok, že to vypadá na endometriozu, ale že by to nemělo být až tak na překážku, jen že z něj asi bude minimum vajíček.Tak uvidíme :nevim:
Já chodím do Fertimedu v Polance. A tím, že se mi to tak posunulo a budu začínat koncem června, tím pádem IVF bude v červenci, tak budu muset dojíždět do Olomouce, protože u nás budou mít dovolenou :( Ale myslím, že to dojíždění na tom bude to nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.6.12 13:39

Ahoj holky :mavam: , jak se dneska máte?
A co plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.6.12 19:37

JA BUDU ODPOCIVAT.VE CTVRTEK BY MI MELA DORAZIT TA CERVENA MRCHA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
11.6.12 11:34

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Ja cekam na ms ktera dojde na konci mesice a pak si budu strikat synarel a pichat gonal. Jinak jsem po neuspesnem IVF. Budu mit pauzu jen mesic, snad mi to zdravotne neublizi. Ale citim se dobre, jen mi to bylo samozrejme lito. Jinak nas problem je spermiogram - oligoteratozoospermie :( Coz je hodne spatne. Ale verim, ze 2.IVF se podari!!! :)

• Citovat
  • Upravit
3419
11.6.12 12:14

Ahojky Beldar, klidně se přidej. Já taky čekám MS koncem měsíce, akorát potom mi píchnou injekci na utlumení funkce vaječníků a píchat začnu až po dalších 14 dnech. To máš krátký nebo dlouhý protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
11.6.12 12:39

Ahoj Pingvin, dekuji za prijeti a odpoved. To co mas ty jsem mela taky, injekci Diphereline a 14dni cekani. Nevim proc mi to zmenila. Ale mam dlouhy protokol si myslim. Minule jsem taky mela. Mam malou zasobu vajicek tak je to asi lepsi ke stimulaci. Tak to budeme zhruba stejne zacinat :) A jaky mate problem vy? Budu ti taky drzet pesti stesti :)

• Citovat
  • Upravit
3419
11.6.12 12:58

No my tak nějak pořádně nevíme, kde je problém. Od února beru prednison, protože mi zjistili, že si vytvářím protilátky na spermie, ale jinak všechno v pořádku. Snažíme se už 2 a půl roku a pořád nic, tak už tomu prostě nevěřím, že by to šlo přirozeně. A ty tedy pícháš gonal? A mohla sis vybrat, nebo ti to určil doktor? To asi docela dost doplácíš viď? Věřím, že se vám na podruhé zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
11.6.12 14:23

Budu pichat Gonal, na vyber jsem nemela, vse urcil lekar. Prvni IVF nas stalo 56tis a nic :( jinak ja mam na hranici ty protilatky na spermie, hranice je nejak 20 a ja mam 22, prednison jsem brala u IVF taky. Tak to vam se urcite zadari uvidis, musime byt pozitivni i kdyz ja nekdy propadam skepsi teda.

• Citovat
  • Upravit
3419
11.6.12 14:51

Jj, musíme být pozitivní, ale někdy to jde opravdu těžko. Těch 56 tisíc je strašně moc ne? Ty jsi samoplátce? Mě by to vyšlo podle ceníku CAR na cca 13 tis. (ICSI, prodloužená kultivace, narkóza)bez léků a pokud bych píchala třeba menopur, tak na ten doplatek není vůbec.
Dneska mám pozitivní ovulační test, mi ještě nějaké zbyly tak jsem testila :oops: Takže za 14 dní by tu mrcha měla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.6.12 15:33

beldar vitam te.a reknu ti 56 tisic to je sileni,mne to vyjde asi 10-13 tis zalezi kolik vajicek budu mit a kolik jich pujde icsi,a prodlouzenou kultivaci chci taky .ja uz cekam na menstruaci,dneska jsem 26dc ,jak ji dostanu tak musim vyckat 14dni a pak jdu pro rozpis na dlouhej protokol,a nosni sprej zacnu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí