IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
20.6.12 15:09

LILIO A NA KOLIK TE VYSEL TEN FOSTIMON?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.6.12 15:12

@hanka1120 - prosím tě, píchala jsem 10 dní + cetrotide na zastavení ovulace + ovitrelle na ovulaci + jehly, stříkačky, dezifekce - 2300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.6.12 15:17

LILIO DEKUJI BUDU TE INFORMOVAT AZ BUDU VEDET VIC. A TOBE PREJI HODNE STESTI UZ SE TI TO POMALU BLIZI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
20.6.12 21:43

Ahoj holky, ja zacinam zitra se sprejem Synarelem, je tady nekdo kdo si strika Synarel? Nejake dobre postrehy? Dekuji za rady!

• Citovat
  • Upravit
1034
21.6.12 12:46

Ahoj holky,
já se asi nepatřím, či patřím co já vím? :,( Dneska jsem si byla potvrdit, že 1 IVF nevyšlo, dostala jsem MS. Koncem července mám opět začít hned stimulaci injekcema a ty nejvyšší dávky. Pichala jsem si 3 injekce a nakonec 4 do nohy. Pak jsem byla na odběru vajíček, na to, že mě říkali, že nebudu mít žádné, jich bylo 11, oplodnily se 4 a jen 2 byly dobré na jedničku. Po zavedení mě strašně pořád bolelo břicho a včera jsem to dostala a odběr byl negativní. tak ted musím počkat na další MS a zkusit to celé znova. Jenže mám furt problémy, loni jsem byla na 4 operacích, urologie a gynda. Mám cysty na vaječnících, měla jsem myom a nejhorší je ta endometriosa. ( nemáte normální menzes, ale usazuje se vám všude v břiše krev a vy jen špiníte černou krev). ta způsobuje většinu neplodnosti. Mám jít po roce marodění do práce a mám z toho hrůzu jak si budu měnit směny hned první měsíc co nastoupím. Prostě dneska mám depku jako trám. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.6.12 12:49

pro Beldar

Mě Synarel měl zabrat na 3 měsíce, ale po 2 měsících jsem to dostala a musela ho vysadit. Záleží proč a nač ti ho dali. Máš po něm trochu nepříjemně v puse, ale z těch léků je to asi to nejpříjemnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.6.12 12:59

@makva78 - vítej mezi námi :-) já sem taky nepatřím, čekám na KET, ale v diskuzi o IVF v květnu jsou už snad jen samé těhule, tak jsem se koukla k holkám sem a říkala si, že když tak poradím s léky nebo s typickými projevy a trochu je uklidním, ať se nebojí injekcí, že se to dá vše krásně zvládat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.6.12 13:04

Ahoj makva, mrzi me, ze ti to nevyslo. Ale nam poprve take ne tak neves hlavu, i kdyz nejvic chapu jake to je, to mi ver! A tolik injekci sis pichala u stimulace? Ja si pichala taky velikou davku 450 jednotek a stalo nas to balik!
Jdu taky do dalsiho IVF, vlastne hned dalsi mesic coz uz je ted. Synarel si strikam na zastaveni hormonu z hypofizi, 2.den ms mam zacit pichat gonal.

• Citovat
  • Upravit
6327
21.6.12 14:51

Holky uplne koukam vy jdete do 2 ivf hned dalsi cyklus? to prece telo nemuze byt odpocaty ne? kdyby to bylo jen ket tak to chapu. mne doktorka rekla u nas v caru ze by mel byt pauza mezi 1 ivf a 2 ivf pul roku. ale vim holky v kazdem caru to chodi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.6.12 20:39

Ano ja jdu hned, bylo mi receno ze je to v poradku a vzali mi jen 7 vajicek coz je malo plus je mi 28.

• Citovat
  • Upravit
6327
21.6.12 20:49

Beldar tak to jo kdyz jsi mela malo vajicek. mne je taky 28let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.6.12 21:09

Ale tak snad vi doktori co delaji!!!

• Citovat
  • Upravit
6327
21.6.12 21:15

Jo to urcite vyjou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.6.12 23:06

Ahoj, můžu se taky přidat? Mám krátký protokol a začínat budu někdy začátkem července :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.6.12 09:08

Lolo ahoj :mavam: urcite se pridej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie