Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 - prosím tě, píchala jsem 10 dní + cetrotide na zastavení ovulace + ovitrelle na ovulaci + jehly, stříkačky, dezifekce - 2300,–
LILIO DEKUJI BUDU TE INFORMOVAT AZ BUDU VEDET VIC. A TOBE PREJI HODNE STESTI UZ SE TI TO POMALU BLIZI.
Ahoj holky, ja zacinam zitra se sprejem Synarelem, je tady nekdo kdo si strika Synarel? Nejake dobre postrehy? Dekuji za rady!
Ahoj holky,
já se asi nepatřím, či patřím co já vím?
Dneska jsem si byla potvrdit, že 1 IVF nevyšlo, dostala jsem MS. Koncem července mám opět začít hned stimulaci injekcema a ty nejvyšší dávky. Pichala jsem si 3 injekce a nakonec 4 do nohy. Pak jsem byla na odběru vajíček, na to, že mě říkali, že nebudu mít žádné, jich bylo 11, oplodnily se 4 a jen 2 byly dobré na jedničku. Po zavedení mě strašně pořád bolelo břicho a včera jsem to dostala a odběr byl negativní. tak ted musím počkat na další MS a zkusit to celé znova. Jenže mám furt problémy, loni jsem byla na 4 operacích, urologie a gynda. Mám cysty na vaječnících, měla jsem myom a nejhorší je ta endometriosa. ( nemáte normální menzes, ale usazuje se vám všude v břiše krev a vy jen špiníte černou krev). ta způsobuje většinu neplodnosti. Mám jít po roce marodění do práce a mám z toho hrůzu jak si budu měnit směny hned první měsíc co nastoupím. Prostě dneska mám depku jako trám. ![]()
Mě Synarel měl zabrat na 3 měsíce, ale po 2 měsících jsem to dostala a musela ho vysadit. Záleží proč a nač ti ho dali. Máš po něm trochu nepříjemně v puse, ale z těch léků je to asi to nejpříjemnější. ![]()
@makva78 - vítej mezi námi
já sem taky nepatřím, čekám na KET, ale v diskuzi o IVF v květnu jsou už snad jen samé těhule, tak jsem se koukla k holkám sem a říkala si, že když tak poradím s léky nebo s typickými projevy a trochu je uklidním, ať se nebojí injekcí, že se to dá vše krásně zvládat!
Ahoj makva, mrzi me, ze ti to nevyslo. Ale nam poprve take ne tak neves hlavu, i kdyz nejvic chapu jake to je, to mi ver! A tolik injekci sis pichala u stimulace? Ja si pichala taky velikou davku 450 jednotek a stalo nas to balik!
Jdu taky do dalsiho IVF, vlastne hned dalsi mesic coz uz je ted. Synarel si strikam na zastaveni hormonu z hypofizi, 2.den ms mam zacit pichat gonal.
Holky uplne koukam vy jdete do 2 ivf hned dalsi cyklus? to prece telo nemuze byt odpocaty ne? kdyby to bylo jen ket tak to chapu. mne doktorka rekla u nas v caru ze by mel byt pauza mezi 1 ivf a 2 ivf pul roku. ale vim holky v kazdem caru to chodi jinak.
Ano ja jdu hned, bylo mi receno ze je to v poradku a vzali mi jen 7 vajicek coz je malo plus je mi 28.
Beldar tak to jo kdyz jsi mela malo vajicek. mne je taky 28let.
Ahoj, můžu se taky přidat? Mám krátký protokol a začínat budu někdy začátkem července ![]()