IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
10.7.12 14:43

@Header - Ahojky, jj přesně tak, jsou to nervy až k prasknutí, i když každá z nás v nitru duše počítá s tím, že to přece tentokrát už musí vyjít, jsme na tuto variantu připravené, ale když přijde, tak to strašně moc bolí, je to takové zklamání nás sebe samých. To víš, ony si říkají, dřív se rodilo jedno dítě za druhým, ale není to pravda, babička byla porodní bába a taky mi říkala, že ženské taky měly problémy a že se děti rodily mrtvé, ale prostě se jen o tom nemluvilo jako teď. Ale my jsme silné ženské a prostě ten příští pokus se určitě povede. Já ještě doufám, že mám naději a snad se nade mnou tam někdo nahoře slituje a ukáže mi tu druhou čárečku na tom blbým tenkým papírku, který nás všechny drží tak na vodou, a ke kterému tak vzhlížíme. Tak se drž, já se o to taky pokouším. :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.12 14:48

@Petinaa - Ahojky, no koupila jsem se dnes ještě dve testy po dvou proužcích a dnes jsem jeden vyčerpala, takže další pokus bude ve čvrtek a pokud nic, tak v sobotu a vpondělí jdu na krev na gyndu, tak se uvidí. Bolesti břicha ustaly a prsa jsou taky lepší, takže ty dvě bublinky co u mě chvilku bydlely se rozhodly uniknout no. Ale flintu do žita ještě neházím, jsme ženské a ty mají za úkol bojovat, takže hlavu vzhůru a v nitru duše budeme doufat, že se tam ta druhá čárka přeci jen objeví a pokud ne, tak prostě podnikneme další pokus. Měj se moc hezky a přeji hezký den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.7.12 17:47

@ramdy - fakt neboj, na ET jsi měla blastocysty nebo jak staré embryjka??? jinak ještě se může objevit, testovat se má stejně až 14 dní po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.12 17:51

@lilia81 - na odběru vajíček jsem byla v sobotu 30.06. a na ET 02.07., takže 48 hodin staré, byly čtyřbuněčné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.7.12 17:53

@ramdy - jeeeej, tak to musíš počítat, že zahnizďovat začly tak za 48 hodin ne-li dýl, tkaže byh určo zkoušela test nejdřív 10 dní po transferu, a to tam může být max. dušík!!! 2 a 5 dní stará emnryjka je sakra rozdíl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.12 18:16

@lilia81 - já vím, ale výdrž to a buď v klidu, no uklidňují se tím, že je ještě brzy, ale tak nějak vnitřně cítím, že tam nic není, ale třeba je to blbý pocit a pak vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora11
10.7.12 18:48
@Petinaa píše:
Eleonoro, jak jsi napsala, druhý den bylo po všem, myslíš po OPU, k ET ani nedošlo? Jinak přeji hodně štěstí, ať Vám to brzy vyjde!!!

Byla jsem na odběru vajíček bylo jich 7 a špatná dál stoho 2 úplně prázdná takže zbyli jen 3 a druhej den, když jsem na volala embryoložce tak mě řekla, že se přestaly vyvíjet. :,(

• Citovat
  • Upravit
eleonora11
10.7.12 18:52
@eleonora11 píše:
Byla jsem na odběru vajíček bylo jich 7 a špatná dál stoho 2 úplně prázdná takže zbyli jen 3 a druhej den, když jsem na volala embryoložce tak mě řekla, že se přestaly vyvíjet. :,(
špatně jsem to napsala, bylo jich 7 celkem a 2 stoho byla špatná a 2 prázdná, dnes byla na pohovoru v jiném caru a tam mě řekli at si dám pauzu 2 měsíce a pak mám skusit iui což se mě moc nezdá. Před tím 1.ivf jsme měli jen spg. přítele ten byl nic moc a u mě se dělal jen ten Antimull. hormon a ten byl ok. takže vůbec nechápu včm byl problém.
  • Citovat
  • Upravit
15290
10.7.12 19:04

@eleonora11 - IUI jsou vyhozené peníze, zbytečně by sis to musela platit, aby ti nesebrali pokus ivf, to je zvláštní, že ti tohle poradili, jinak minimání pauze mezi stimulacemi k IVF jsou 3 měsíce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora11
10.7.12 20:02

@lilia81 To bude teda dlouhé čekání na další ivf ach jo. Zítra mám jet ještě na remromedu tak jsu zvědavá co mě řeknou tam.Tam jsem měla první ivf. Taky si myslím, že je zbytečné to IUI u nás ještě k tomu, když má přítel špatný SPG. Když jsem volala na Repromedu naposled po ivf.tak mě řekla doktorka, že bude nejlepší pro nás PCSI jen nevím na kolik nás to celé vyjde.

• Citovat
  • Upravit
15290
10.7.12 20:26
@eleonora11 - pokud Vám doporučovali PISCI, tak nechápu už vůbec IUI, být tebou tak porovnám ceník obou CAR a rozhodnu se, kde o mají levnější, PISCI je pálka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.7.12 11:12

Ahoj holky,

dnes je to 11 dní od ET. Testovat se bojím, bolí mě v kříži a mám bolesti co mi jdou do nohou. Nevím jak to popsat. :D
Nechci testovat, ale pokud to do pátku nedostanu chtěla bych jíz na krevní test.
Myslíte, že z krve se to dá už poznat na 100%? Budu ten den 13.den od ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.7.12 11:31

@Jasanek - jj, z krve by to už mělo být na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.7.12 11:58

Lilia81 -
děkuji, jsem zvědavá a zároven se bojím. Gratuluji ti k čárkám. Měla jsi nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.7.12 11:59

@Jasanek - neměla, včera akorát bolesti jako na mrchu., které pokračují a špiním, tak se spíš bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí