IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
12.6.12 18:27

@pingvin Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: taky chodím do car jako ty..ted mě čeká už 4. ivf tak snad už dopadne tak jak má :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
12.6.12 18:33

Ahoj holky, Lili-tak to teda to cumim, ze tolik se jich oplodnilo. Manzel ma taky vystavni spermiogram, ale pro jistotu bych dala neco icsi, ale ne rozhodne vsechno. Muze tam byt jina pricina, imuniologicka anebo prilis tuhy obal vajicka. ja bych zvolila asi nejaky kompromis, ale ne vsechny bych dala icsi a kdyby to klaplo, tak zavest bych si dala jenom bez icsi. Ale bala bych se riskovat vsechno bez icsi. Gratuluji Lili :)

• Citovat
  • Upravit
6327
12.6.12 18:52

Holky ja dneska zacala spinit takze jeste pockam 14 dni a jdu do caru pro rozpis na dlouhej protokol. lilio jinak dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.6.12 20:18

Ahojky @denisa 76 :mavam: to jsem nevěděla, že jsi taky Artˇačka. Budu moc moc držet palce, ta smůla nemůže být nekonečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
13.6.12 10:38

Holky myslite ze mame sanci se 100% patologickych spermii?

• Citovat
  • Upravit
241
13.6.12 12:34

Ahoj holky, také se k vám přidám jestli můžu. S manželem jdeme do druhého IVF s dlouhým protokolem. Teď mám 5DC začít brát antiko a pak začnem se stimulací. Je fakt, že naposledy jsem byla v Caru před dvěma lety a naše první návštěva byla úspěšná. A teď se obávám jaká bude moje druhá návštěva… :? Všem držím palečky //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.6.12 12:37

Ahoj holky!

BeldaR - děkuji za vysvětlení, tak to je ještě taky něco, o čem nevím…

lulllu - chápu tě, jistota je jistota, ale jak vidíš, tak i bez ISCI prostě jde nádherný výsledek!

holky, já se snad nedočkám, teprve 6 dc a 12 dc ultrazvuk sliznice, to je doba, to je doba, ach jo!!! teď už jsem mohla testit po ET a ne čekat na KET, sakra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.6.12 14:36

Ahojky.
@Header tak to určitě vyjde zase. Takže ti vychází IVF taky na červenec?
Beldar určitě šance je, v CARech si už dnes umí poradit opravdu se vším.
Jinak to čekání je fakt hrozné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
13.6.12 15:50

Já si vždycky říkám, že když jsem vydržela se nejdřív nějakou dobu snažit přirozeně, než jsem to začala řešit s doktorama, tak do července už mi to přijde vlastně kousek :lol:
aspoň pro ten pocit, že už se něco se mnou dělá a bude se něco dít, co mě přiblíží k mimču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
13.6.12 16:02

@denisa 76 Holka teď jsem si teprva přečetla Tvůj deníček! klobouk dolů…tohle bych asi nedokázala zvládnout :potlesk:
já ty střevní kličky měla taky, ale naštěstí vše se v poho vyřešilo při laparce…srůsty sou pěkný s…ě :?
a chápu to tak, že už nemáš ani jeden vejcovod??? mě by totiž zajímalo jak to tělo snáší, přijde mi to hrozně nepřirozený…mě je zatím nevzali, pže prý sem mladá a nechtějí mě zatím „vybírat“ i když sou mi k ničemu (nechápu to, akorát se mi na nich zas můžou zbytečně vytvářet srůsty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 14:31
@pingvin píše:
Ahojky @denisa 76 :mavam: to jsem nevěděla, že jsi taky Artˇačka. Budu moc moc držet palce, ta smůla nemůže být nekonečná.
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: no to nebude neboj :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 14:35
@karolka.1 píše:
@denisa 76 Holka teď jsem si teprva přečetla Tvůj deníček! klobouk dolů…tohle bych asi nedokázala zvládnout :potlesk:
já ty střevní kličky měla taky, ale naštěstí vše se v poho vyřešilo při laparce…srůsty sou pěkný s…ě :?
a chápu to tak, že už nemáš ani jeden vejcovod??? mě by totiž zajímalo jak to tělo snáší, přijde mi to hrozně nepřirozený…mě je zatím nevzali, pže prý sem mladá a nechtějí mě zatím „vybírat“ i když sou mi k ničemu (nechápu to, akorát se mi na nich zas můžou zbytečně vytvářet srůsty)

Mě je museli právě vzít,protože jeden praskl a ten druhý byl tím stavem co jsem měla hodně narušený.Necitila jsem vůbec nic..prostě to ucvakli jako slepák..tot vše.Jinak se necítím jinak..byla jsem ohrožená na životě a to je člověku pak úplně jedno co mu asi vezmnou..cítím se pořád jako ženská a snad i jsem :oops: :oops: Srůsty mě naposled odstranili a zatím mám klid..je to už asi 7let a neměla jsem zatím žádný problém..naopak se všechno jakoby srovnalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 14:38

@denisa 76 - taky jsem to teď dočetla, mazec!!! hlavně že jsi živá a teď už i zdravá!!! a kdy začínáš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 15:49
@lilia81 píše:
@denisa 76 - taky jsem to teď dočetla, mazec!!! hlavně že jsi živá a teď už i zdravá!!! a kdy začínáš stimulovat?

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: jsem ho ani moc nechtěla psát,ale holky mě nařídili at se z toho vykecám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale děkuju,že jsis ho přečetla..ono ivf není jenom o tom,že tam přijdeš a bude dítě,někdy ta cesta je fakt těžká,ale věřím,že to dokážu jako ostatní co se s tím sérkali jako já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 15:51

@denisa 76 - náhodou je dobře, že jsi ho napsala a věřím, že to už musí vyjít, prostě člověk nemůže mít smůlu donekonečna!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí