IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
18.6.12 06:47

@Header Tohle mě včera řekl mangel u večeře..je to těžké to je jasná věc, ale na tohle jsem mu mohla odpovědět jediné" A co mě zbývá jiného když to jinak nejde???
Taky bych to už chtěla mít za sebou..někdy je to moc náročné, ale když vím, že jsem v pořádku, že vlastně nic nebrání tomu abych to mimčo měla tak si říkám proč to nezkusit. Penízky nějak dáme vždycky dohromady a nějak to zvládnem. Spíš bych toho pak ve 40litovala..peníze budou pořád, ale ta šance už pak né, protože věk se nedá zastavit.
Jinak děkuju za palečky..budou se hodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.6.12 13:50

Ahoj holky!

tak sliznice 6,5-7mm, zvýšili mi estrofem na 2-2-2, ať krásněji roste a v pátek kontrolní UTZ hned v 9:00 a pokud bude vše ok, tak středa KET!!! já se asi nedočkám, to je ještě tejden!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.12 14:23

@lilia81 No tak určo ještě doroste a bude výstavní :palec:
No to je hrozné jak to letí..tak na ket hodně štěstíčka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
19.6.12 15:05

Denisa 76… to máš pravdu, že pak by toho mohl člověk litovat. Je fakt, že jsem vždycky chtěla jednou mít dvě děti, takže do toho jdu. Já jsem zdravá a byla jsem hrozně ráda, že naše první IVF se podařilo napoprvé. Ale můj chlap by měl podobnou odpověď, že je to těžké, ale musí se to zkusit…ikdyž nechápe, že i pro tu ženskou to je těžké a podle mě to mají horší než-li ti chlapi…chjo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.12 09:46

Ahoj devcata, take me ceka IVF v cervenci, zaroven se moc tesim ale i bojim…ve svych 26 letech mam dva SP a proto jsme se rozhodli pro umele oplodneni…podstoupili jsme veskera vysetreni jako je genetika, stitna zlaza, hormonalni profil, imunologicke vysetreni, trombo mutace, pohlavni choroby, spermiogram, a stery delohy…vse vyslo v naprostem poradku…krom streptokoka v deloze a neuroplazma…uz by to melo byt vylecene. pritel ma vsak jen 9% kvalitnich spermii…pry v tom by mohl byt zakopany pes a proc potracim…tak se bojim ze na nic pomalu neprisli…take nam bylo doporuceno PDG tak do toho urcite pujdeme…vsem moc drzim pesticky a snad si tu vsechny v cervenci ci v srpnu zdelime ze jsme tehu;-):-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.6.12 09:57

@kamillka2 - držím moc palečky!!! kdy začínáš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.6.12 10:03

AHOJ KAMILKO VITAM TE. JA JDU PRISTI TYDEN VESTREDU DO CARU PRO ROZPIS PRO DLOUHEJ PROTOKOL A DOSTANU I NOSNI SPRES, TAKZE UZ TO U MNE BRZY ZACNE. JINAK U MANZEL SPERMIO A GENETIKA OK. U MNE JE TO TROSKU HORSI SAMI OD SEBE SE MI NEDELAJI FOLIKULI, JINAK MAM VYSETRENE IMUNO, HORMONALNI PROFIL, GENETIKU, PRUCHODNOST VEJCOVODU KROMNE ZE MNE NEROSTOU FOLIKULI TAK JINAK OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.12 12:07

Hanicko: take cekam na menzes..a mam si zacit pichat hormony..tak se toho desim:-D ani nevim zda mam kratkej ci dlouhej protoze za 5 dnu pichani mam jit na UTZ…a pak se rozhodne dal…drzim pesticky…at vse dibre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.6.12 12:16

KAMILKO TAK TO MAS TY KRATKEJ PROTOKOL ASPON TO BUDES MIT RYCHLEJI ZA SEBOU. JA JSEM DNESKA 8DC DO CARU JDU 15DC A DLOHEJ PROTOKOL SE ZACINAM NECO PO 20DC TO CEKANI JE HROZNI FURT CLOVEK NA NECO CEKA, NEBOJ I JA SE BOJIM HLAVOU MNE TOHO LITA TOLIK ALE MUSIS PROSTE VERIT ZE TO VYJDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.6.12 13:03

Ahoj holky, to čekání je fakt hrozné. Já bych měla jít příští týden asi v úterý do CAR pro injekci diphereline a potom za 14 dní začnu píchat, tak se těším, ale zároveň i bojím abych to zvládla. No doufám, že začátkem srpna už to tu budou samé těhulky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.6.12 13:05

Holky nebojte, píchání zvládnete!!! je to nejhorší první dva dny a a pak už to člověku ani nepřijde!!! je to jen o té první injekci, ale určo jste už někdy píchaly ovitrelle nebo pregnyl, tak tohle taky zvládnete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.6.12 13:14

LILIO JA V INJEKCICH BUDU UPLNE ZACATECNIK PREGNYL MI PICHALA VZDYCKY DOKTORKA V CARU ALE TO URCITE ZVLADNU. JA MAM SPIS STRACH KOLIK BUDE VAJICEK ZDA SE OPLODNI A NEJVETSI STRACH MAM TO CO VSECHNY HOLKY ZDA SE POVEDE A BUDU TEHOTNA. ALE SNAZIM SE VERIT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.6.12 13:22

@hanka1120 - víš už, co budeš mít za léky a kolik jednotek? 150, 225? a jak jsi reagovala na clostil? podle toho se to dá i trochu odhadnout… alespoň co jsem vypozorovala… většinou holkám, co dobře reagovaly na clostil tj. min. 1 folikul narostl, tak těm se dává 15 jednotek a je tak cca kolem 15 vajíček, mě kvůli váze dali 225 jednotek a měla jsem jich 30!! trošku to přepískli no… ale určo vajíčka narostou!

a injekce, je to o té první tedy, prostě se uklidnit, nadýchnout, píchnout do bříška! snad tě uklidní, že odběr krve, očkování a vše mi přišlo mnohem bolestivější než píchnout se do břicha! vůbec to nebolí… pak jediné, co doporučím je vklidu a pomalu to vytlačit, ne rychle, občas se stane, že některý preparát trošku štípe, tak si dát načas!!! a pak to nebude bolet vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.6.12 14:50

LILIO BUDU PICHAT FOSTIMON KOLIK JEDNOTEK ZATIM NEVIM, DOZVIM SE TO PRISTI STREDU. NA CLOSTIK POSLEDNI DOBOU REAKCE ZADNA PROTO IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.6.12 14:53

@hanka1120 - měla jsem fostimon 225 jednotek, takže pohoda, myslím, že takto by při 150 mohlo být tak do 10 folíků a při 225 jednotkách do těch 20ti, to si myslím je reálný stav, takže určo neboj ;)

a s injekcema to zvládneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital