IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
19.7.12 09:35

Taky, mám toho už za sebou víc…tak se fakt už modlím. Sem 16den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
19.7.12 10:08

Taky to nebylo moje první ivf, tak nám to určitě vyjde. Vždyť si to už konečně taky zasloužíme. Já už teda jedno dítko mám, ale o to horší je, když se pořád ptá, kdy už budeme mít miminko. A chodíš kam, já do zlína na crm.

• Citovat
  • Upravit
15290
19.7.12 11:17

@xedita - nene, já v tom souhlasím s tebou, že pokud není vajíček hoooodně, tak je ISCI varianta! právě se to nemusí povést… a pak už byste neměly 4 pokusy IVF, ale jen 3!

@Maja23 - no neke, fotku, který den po ET jsi??? detaily!! gratuluju!!!

ivex - pro úspěšný ET/KET jsou typické bolesti podbřišku a píchání jako při MS, mám to furt, až si myslím, když letím na WC, že určo dorazila mrcha, pokaždý, když zavádím utrouš, tka si to myslím, pač mě bolí břicho, takže je to úplně normální a špinění v období očekávané MS je taky normální, kdyby něco, pokud půjdeš kolem lékárny, kup si ascorutin, je to volně prodejné a doktoři to nasazují okamžitě 2-2-2 dokud špinění nepřejde! většinou je do 2. dne pokoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
19.7.12 11:23

Lilia81: díky za podporu, snad to opravdu nic nebude. Utroš si zavádím taky 2× denně 3 pilulky. Jen sem to nikdy nedostala přes něj, vždycky až po vysazení, tak snad už se ta mrcha nevrátí a jsou to příznaky na správné ET. A ty jsi kolikátý den?

• Citovat
  • Upravit
15290
19.7.12 11:26

@ivex - 17. den od KET, ale od 6tého dne vím, že tam sjou //, už jsem i přes utrouš 2-2-2 2× špinila a jindy jsem to přes něj taky nedostala, takže vím, co a jak, jsem 9tý den po KET hystericky letěla do CAR na krev, že špiním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
19.7.12 11:35

Tak to gratuluju, já jsem si dělala test 5. den po ET, slabá čárečka, pak 7. den, silnější a včera 9. den a ještě zesílila, dneska netestuju, zase až zítra, no a v pondělí už mi snad i potvrdí doktor, tu radostnou zprávu. Já jsem teda nešpinila vůbec, ani včera po tom pádu :* jen malý se tomu hihňal a já byla na mrtvicu, ale říkala jsem si, že do břicha jsem se neudeřila, tak to nemůže byt nic hrozného. :)

• Citovat
  • Upravit
15290
19.7.12 11:38

Ivex -určo to bude v pohodě!! já se těším za týden na kontrolu a snad už i na srdíčko!!! a taky, kolik miminek tam je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
19.7.12 11:44

Lilia81: kolik jste si jich nachávali dát, my teda 2, víc jsme stejně neměli a to jedno nám přišlo zbytečné zamrazovat. To čekání je vždycky nejhorší, přijde mi že se to vleče a normálně, když na nic nečekám, tak čas letí jako voda. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1688
19.7.12 12:00

Já už nechodím nikak do caru-vykašlala sem se na ně a začala chodit v Brně k jednomu MuDr co se zabývá reprodukční medicínou, vzala sem tam i kámošku a ta bude za dva měsíce rodit. Mám tři blastocysty, jinde by mi ani tři nezavedli..

Příspěvek upraven 28.07.12 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 12:04

Já mám 2 blatocysty a příští pátek jsem strašně zvědavá, kolik miminek tam bude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 12:09

@Maja23 - setkala sjem se s případy, kdy zavedli i 4, takže zavedli, je to jen tvé rozhodnutí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.7.12 12:48

To je možný, možný je všechno, já sem se s tím ještě nesetkala, ale to není duležitý, hlavně že neprošel zákon že bude možné zavádět jen jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 12:51

@Maja23 - já na vlastní kůži, kvůli OHSS nezavedli ani jedno, byla jsem v nemocnici a mám automaticky jen 3 pokusy celkově! protože jsem nesplnila podmínku zavedení 1 hned po odběru! ale je mi to fuk, když se zadařilo a máme hodně vajíček an KETy, ale pro jiné holky je to nespravedlnost na entou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.7.12 13:12

No muj doktor to s pojištovnou neřeší, platím si vše sama a stejně sem platila tolik co v carech kde mi ty 4pokusy hradí částečně pojištovna, tak nejsem omezena, jen věkem a s tím nic nenadělám. OHSS sem zažila a do toho chřipajznu jako prase-je to hnus, žádné nepřeju. Měla sem tenkrát zavedené dvě, celou dobu čučela v nemocnici a od začátku sem věděla že toto nemuže klapnout atd..ale to bylo houbelec proti např. mimoděložnímu, ale jek říkáš lili, je to fuk, duležitý že nám to tentokrát klepne a je jedno jestli sou tam dva, tri, jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
další
19.7.12 13:47

Ahoj… počítá se jako první den - den ET nebo až následující?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex