IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
18.7.12 11:48

@hanka1120 - tolikrát hp? mě ho nedělali vůbec při ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.7.12 11:52

Pri se to musi kdyz jsem se ji ptala.rano jsem se ji ptala jake budou davky fostimonu a ona mi rekla ze musim pockat do odpoledne ze podle hp se nastavi davky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.7.12 11:56

Teda chtěla se gratulovat lilia81,alePetina u tebe to taky vypadá moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.7.12 13:22

Lilio tak vysledky dopadli ok. picham oddneska decapeptyl 0.1 a fostimon 225 a kontola v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.7.12 13:57

Majo, jsi moc šikovná, že jsi netestovala dřív. Já bych si za to nejradši ruce urazila, ale když už testuju, tak je to, jak závislost. Dnes jsem 11. po ET a mám strach z těch čárek, že nejsou vidět víc… zítra testovat nebudu, až v pátek, to budu 13. den a když to do té doby nedostanu, tak se i rovnou v pátek objednám do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.7.12 14:02

@hanka1120 - no supeeer, já jsem měla taky 225 jednotek a pak mi to snižovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.7.12 14:07

Petinaa, s tím testováním sem stejnej závislák, ale kvuli pregnylu se držím a taky se bojim, jedine co mě malinko uklidnuje, ze sem ještě nedostala ms.Ale tak dlouho sem ještě fakt nikdy nemusela čekat. Ty tvoje čárky sou krásný, na 11den-bledě závidím a zároven moc přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
18.7.12 20:30

@hanka1120 při minulém ivf jsem taky měla cystu a stimulovala jsem, jenom se to musí hlídat. Určitě už jsem to psala. Při prvním ivf jsme do toho šli bez ICSI, přítel má normospermiogram, žádné nemoci u nás nenašli. Já jsem byla na vážkách, přítel ICSI odmítal - je to přece pro případy, kdy je špatný spermiogram a my jsme přece oba zdraví, někde ve zprávě měl, že jeho sperma nevyžaduje tyhle metody. Oplodnilo se jenom 1 vajíčko, které od začátku bylo špatné. Byl to obrovský šok, k transferu nic nebylo. Přeber si sama, jestli to chceš risknout. Pojišťovna za tebe platí 26000, jednou ti tento pokus může chybět a budeš si ho muset zaplatit. ICSI je šance na víc embryí, když se to nepovede, budeš mít další na KET. Když embrya nebudou, musíš znovu do stimulky. Nezlevňuje nic, spíš počítej do budoucna se zdražováním výkonů i léků a vajíčka se časem taky nezkvalitňují, naopak. A ty nervy - to radši ani nemluvím.
Vím, že Lili je jiného názoru - ona je klikařka :D Přála bych to i tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
18.7.12 21:53

@Petinaa
Grauluju, to vypadá moc dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.7.12 08:21

Sou tam!!! :dance: :dance: :dance: pokud to jeste neni zbytek pregnyláče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
19.7.12 08:59

Ahoj holky, dneska jsem 10. den po ET, už včera jsem krásné dvě čárky, jenže jsem měla včera malou nehodu, spadla jsem. Do bříška jsem se neudeřila, jen mám odřítou ruku a koleno, ale nějak mě bolí v podbříšku, může to být jen natáhlé nebo se mám obávat něčeho horšího. Do caru jdu v pondělí. Co byste dělaly vy, nekrvácím nic jiného než ta bolest. Díky :,(

• Citovat
  • Upravit
1688
19.7.12 09:17

No chápu že si vyděšená, ale pokud nekrvácíš, myslím že se nic nemohlo stát. Muj názor. Každopádně se šetři, bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
19.7.12 09:20

Díky, dost jsi mě uklidnila, žádné krvácení nic, takže počkám do pondělka, někde jsem četla, že po et je možná dlouhodobější bolest v podbřišku, já si nemůžu z té obavy ani vybavit, jestli mě to nebolí třeba delší dobu a nezačala jsem si toho všímat až po tom pádu. Tak budu věřit, že je všechno v pořádku a mimísci se drží jak pijavice :)

• Citovat
  • Upravit
1688
19.7.12 09:26

Já měla bolesti tak 12 dní krutý, pak to uplně přešlo, dneska mám dálnice na testu nádherně výrazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
19.7.12 09:27

A ty jsi byla taky na et, kolikátý si den? jinak GRATULUJU!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex