Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pingvin píše:
@briuska děkuju a jak jsi na tom ty?
@pingvin
já jsem to nevydržela a testovala už od 6 dne po ET. A mám od toho 6 dne ducha…douška, skoro není vidět. Dnes jsem 9 den po ET a čárky pořád stejné, nezesílely
. Při IUI jsem měla ještě 12-13 den v sobě Ovitrelle. Dnes jsem 16 den od píchnutí Pregnylu. Ale bylo to 10 tis. jednotek, což je hodně, tak snad to není ještě ten Pregnyl. V pondělí půjdu na krev, z té se to snad pozná. Začínám věřit, že to vyšlo, že nás Bůh požehnal..pořád jsem se modlila, prosila a věřila…2 roky
…tak snad jsou to ty vytoužené //. Mrzí mě, že tu píšu o duchu a tobě to nevyšlo
![]()
@briuska tak takové krásné čárky já jsem zdaleka neměla
Řekla bych, že ten 9. den je silnější než 6. Tohle opravdu vypadá hodně nadějně. Přeju ti moc ať to opravdu není pregnyl, 10000 jednotek prý vydrží v těle dlouho. Tak v pondělí na tebe budu myslet.
@hanka1120 je mi to moc líto. Mě se taky dnes mrcha rozjela na plné obrátky
Neboj příště nám to vyjde.
@pingvin píše:
@hanka1120 je mi to moc líto. Mě se taky dnes mrcha rozjela na plné obrátkyNeboj příště nám to vyjde.
„@pingvin“ děkuju…
„@hanka1120“ moc mě to mrzíí, ať to příště vyjde
…stále nevím, jestli se k vám nepřidám ![]()
@hanka1120 píše:
Holky ani mne to nevyslo menstruace se rozjela
Hani, kolikátý den od ET jsi dostala MS?
@briuska to jsou krááásní duchové, tak to máš jasné!!! co já bych za takového dala dneska!
tak si ten pocit užívej a opatruj se, máš to tam!!!
Briusko 8 den poet jsem zacala spinit a dneska jsem 10 od et a rozjela se mi dneska
@hanka1120 píše:
Briusko 8 den poet jsem zacala spinit a dneska jsem 10 od et a rozjela se mi dneska
moc držím palečky na další cestě
![]()
@Slunicko81 píše:
@briuska to jsou krááásní duchové, tak to máš jasné!!! co já bych za takového dala dneska!tak si ten pocit užívej a opatruj se, máš to tam!!!
Sluni, to jsi mě povzbudila
děkuju ![]()
Holky, tak mne je po ET nejak divne.som unavena, vecera sla komplet vonku a stale mi je nejak divne. a to som sama doma.
vlastne nie.mam u seba nase zlaticka, ale tie mi nepomozu.idem do hajan.
@Slunicko81 píše:
Tak holky, dnes 10.den od transferu - a bílo a nic na testu![]()
…asi to vypadá špatně, že i tento 3.pokus nevyšel
a já tak myslela, že konečně už budeme mít to naše štěstíčko a zase nic:-( aaach joooo.
jsem napůl smutná a napůl jsem to čekala, ale zasáhne to…určitě ještě zkusím test 14.den , 14.8. až..dřív na to asi prdím, uvidím jak mi zvědavost dá.
a kdyby aspoň byl někdo schopný mi říct, proč se nechtěj uchytit:-(((( když to byla kráásná blastocysta 3AA, chjoochjoo…
a ty si bola na IVF s ICSI alebo len na IVF… to co si napisala ma dost vystrasilo, kedye ma tiez asi caka IVF, ale 10-ty den… myslim, ze to je este skoro… mozno ze este nemas dost hcg hormonu a test to nezachytil… daj vediet, ked testnes na 14-ty den… budem ti moc drzat palceky… dufam, ze ti to vyjde
Holky, moc na vás všechny myslím ![]()
kontrola v Caru nám dopadla zatím dobře a teď čekáme na srdíčko ![]()