IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
10.8.12 17:43
@pingvin píše:
@briuska děkuju a jak jsi na tom ty?

@pingvin
já jsem to nevydržela a testovala už od 6 dne po ET. A mám od toho 6 dne ducha…douška, skoro není vidět. Dnes jsem 9 den po ET a čárky pořád stejné, nezesílely :nevim:. Při IUI jsem měla ještě 12-13 den v sobě Ovitrelle. Dnes jsem 16 den od píchnutí Pregnylu. Ale bylo to 10 tis. jednotek, což je hodně, tak snad to není ještě ten Pregnyl. V pondělí půjdu na krev, z té se to snad pozná. Začínám věřit, že to vyšlo, že nás Bůh požehnal..pořád jsem se modlila, prosila a věřila…2 roky ;) …tak snad jsou to ty vytoužené //. Mrzí mě, že tu píšu o duchu a tobě to nevyšlo :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.8.12 17:51

duchové :)

Tady je foto, co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.8.12 18:06

Holky ani mne to nevyslo menstruace se rozjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.8.12 18:13

@briuska tak takové krásné čárky já jsem zdaleka neměla :palec: Řekla bych, že ten 9. den je silnější než 6. Tohle opravdu vypadá hodně nadějně. Přeju ti moc ať to opravdu není pregnyl, 10000 jednotek prý vydrží v těle dlouho. Tak v pondělí na tebe budu myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.8.12 18:16

@hanka1120 je mi to moc líto. Mě se taky dnes mrcha rozjela na plné obrátky :zed: Neboj příště nám to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.8.12 18:24
@pingvin píše:
@hanka1120 je mi to moc líto. Mě se taky dnes mrcha rozjela na plné obrátky :zed: Neboj příště nám to vyjde.

„@pingvin“ děkuju…
„@hanka1120“ moc mě to mrzíí, ať to příště vyjde :kytka:…stále nevím, jestli se k vám nepřidám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.8.12 18:24
@pingvin děkuju…
@hanka1120 moc mě to mrzíí, ať to příště vyjde :kytka:…stále nevím, jestli se k vám nepřidám :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.8.12 18:26
@hanka1120 píše:
Holky ani mne to nevyslo menstruace se rozjela

Hani, kolikátý den od ET jsi dostala MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
10.8.12 19:04

@briuska to jsou krááásní duchové, tak to máš jasné!!! co já bych za takového dala dneska! :-) tak si ten pocit užívej a opatruj se, máš to tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.8.12 19:43

Briusko 8 den poet jsem zacala spinit a dneska jsem 10 od et a rozjela se mi dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.8.12 20:52
@hanka1120 píše:
Briusko 8 den poet jsem zacala spinit a dneska jsem 10 od et a rozjela se mi dneska

moc držím palečky na další cestě :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.8.12 20:53
@Slunicko81 píše:
@briuska to jsou krááásní duchové, tak to máš jasné!!! co já bych za takového dala dneska! :-) tak si ten pocit užívej a opatruj se, máš to tam!!!

Sluni, to jsi mě povzbudila :hug: děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
10.8.12 21:43

Holky, tak mne je po ET nejak divne.som unavena, vecera sla komplet vonku a stale mi je nejak divne. a to som sama doma. :,( :,( :,( vlastne nie.mam u seba nase zlaticka, ale tie mi nepomozu.idem do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.8.12 22:35
@Slunicko81 píše:
Tak holky, dnes 10.den od transferu - a bílo a nic na testu :( :,( …asi to vypadá špatně, že i tento 3.pokus nevyšel :-(((( a já tak myslela, že konečně už budeme mít to naše štěstíčko a zase nic:-( aaach joooo.

jsem napůl smutná a napůl jsem to čekala, ale zasáhne to…určitě ještě zkusím test 14.den , 14.8. až..dřív na to asi prdím, uvidím jak mi zvědavost dá.

a kdyby aspoň byl někdo schopný mi říct, proč se nechtěj uchytit:-(((( když to byla kráásná blastocysta 3AA, chjoochjoo…

a ty si bola na IVF s ICSI alebo len na IVF… to co si napisala ma dost vystrasilo, kedye ma tiez asi caka IVF, ale 10-ty den… myslim, ze to je este skoro… mozno ze este nemas dost hcg hormonu a test to nezachytil… daj vediet, ked testnes na 14-ty den… budem ti moc drzat palceky… dufam, ze ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.8.12 10:06

Holky, moc na vás všechny myslím :hug:

kontrola v Caru nám dopadla zatím dobře a teď čekáme na srdíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...