Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xedita děkuji
svatbu si snad užiju a i tu roli novomanželky
S přítelem jsme už šest let, takže ho znám dobře a věřím, že nám to bude klapat i po svatbě.
@pingvin jééé my teď v září budeme spolu s přítelem 6 let… …jen teda nevím, kdy mě se poštěstí si změnit stav na vdaná ze svobodná:-))))) úplně se už na to jednou těším, hrozně se mi líbí pojmy - manžel, manželka:-)) nevím proč, ale líbí:-DDD tak vše ještě to víc nej ve společném životě a jen samý radosti!!!
Holky ja jsem vdana rok a pul a pamatuji si to jak kdyby to bylo vcera. pingvin hlavne si to uzij. jinak holky krev negativni. takze 1 ivf nevysla.ale doktor crha mne potesil a zase mi dal nadeji, ze pry telo je prehormovani vjetsinou tak mam dojit 11dc ultrazvuk a kdyby tam neco bylo tak bude iui.
@Slunicko81 my právě taky v září
takže místo výročí seznámení budeme slavit výročí svatby. Tak to už ale máte taky na čase ![]()
@hanka1120 to jako že může být třeba i víc folikulů v tom cyklu po IVF? To by bylo skvělé kdyby vyšlo IUI.
@pingvin no jo to máme, však já sem tam takhle rýpnu a ono pořád nic
, přítel na tom nevidí nic pozitivního, ale věřím a vím, že jednou se vezmem, né že ne, jen zatím netlačím - tak uvidíme kdy to přijde… a ty jeho negativa odpadnou:-))) na jednu stranu ho chápu jak to myslí, neumím to tady vysvětlit na rychlo, ale na druhou stranu ho nechápu, páč středem pozornosti bude jen a jen nevěsta:-DDDDD a on je nesvůj v davu lidí, nemá rád kde je hodně bo více lidu…atd atd. a i když říkám, že nechci žádnou velkou svatbu a, že hlavně tam budou jen a jen lidi, co ho znaj, resp. rodina, tak stejně zatím se do toho nějak nehrne:-))))
@pingvin @hanka1120??? taky koukám a taky mě zajímá stejná otázka / odpověď:-)
@Slunicko81 tak přítele taky chápu, ale jestli je to jediný důvod tak jde udělat svatba opravdu malá, nakonec třeba jenom se svědkama, pokud by to zase nevadilo tobě a potom můžete udělat nějakou restauraci, nebo grylovačku nebo tak pro nejbližší rodinu. Já taky nemám ráda davy lidí a proto budeme mít taky malou svatbu
Ale je pravda, že jsme to taky dlouho neřešili, prostě to časem tak nějak samo vyplynulo, určitě nemá smysl tlačit na pilu.
Jééé holky.. tak řešíme to samý.. přítel taky nesnáši davy.. takže svatba bude za měsíc.. a sami..
nikdo to neví.. ![]()
Ano holky po ivf ten hned dalsi mesic jeste pracuji tak ze muze byt i vic foliku.na iui staci jeden ci dva. jenze tezko rict u mne jak to bude fungovat takze 12dc zkocim na ultrazvuk a podle toho se uvidi.ale zase si rikam kdyz nevysla ivf proc by mela vyjit iui ale nahoda je blbec pokud bude folik jdu do toho.mi meli svatbu taky malo a bohate to stacilo, jinak jsme spolu tedka byli 15 cervence 4 roky a stoho jsme manzele rok a pul a ja jsem spokojena, jen to mimi nam moc chybi, ale to asi nam vsem
Holky něco na zpestření, posílám pár svých děl z mého tvoření, když se ručkám dařilo a hlava plodila dobré nápady:-DD
@Slunicko81 to je krásné. Tý jo, tím by ses mohla živit, nebo se tím živíš? To já jsem na takové věci bohužel nešikovná, ale je to fakt moc pěkný ![]()
Holky, děkuju moc.. odehraje se to v zahraničí na ostrově, tak to snad bude OK.. ![]()
Sluníčko - tý jo.. to je krásný!!! já jsem na tohle kopyto.. a vůbec nejsem kreativní.. ![]()