IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
13.8.12 13:03

@xedita děkuji :* svatbu si snad užiju a i tu roli novomanželky :lol: S přítelem jsme už šest let, takže ho znám dobře a věřím, že nám to bude klapat i po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
13.8.12 13:18

@pingvin jééé my teď v září budeme spolu s přítelem 6 let… …jen teda nevím, kdy mě se poštěstí si změnit stav na vdaná ze svobodná:-))))) úplně se už na to jednou těším, hrozně se mi líbí pojmy - manžel, manželka:-)) nevím proč, ale líbí:-DDD tak vše ještě to víc nej ve společném životě a jen samý radosti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.8.12 13:23

Holky ja jsem vdana rok a pul a pamatuji si to jak kdyby to bylo vcera. pingvin hlavne si to uzij. jinak holky krev negativni. takze 1 ivf nevysla.ale doktor crha mne potesil a zase mi dal nadeji, ze pry telo je prehormovani vjetsinou tak mam dojit 11dc ultrazvuk a kdyby tam neco bylo tak bude iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.8.12 13:25

@Slunicko81 my právě taky v září :D :D takže místo výročí seznámení budeme slavit výročí svatby. Tak to už ale máte taky na čase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.8.12 13:29

@hanka1120 to jako že může být třeba i víc folikulů v tom cyklu po IVF? To by bylo skvělé kdyby vyšlo IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
13.8.12 13:31

@pingvin no jo to máme, však já sem tam takhle rýpnu a ono pořád nic :-)), přítel na tom nevidí nic pozitivního, ale věřím a vím, že jednou se vezmem, né že ne, jen zatím netlačím - tak uvidíme kdy to přijde… a ty jeho negativa odpadnou:-))) na jednu stranu ho chápu jak to myslí, neumím to tady vysvětlit na rychlo, ale na druhou stranu ho nechápu, páč středem pozornosti bude jen a jen nevěsta:-DDDDD a on je nesvůj v davu lidí, nemá rád kde je hodně bo více lidu…atd atd. a i když říkám, že nechci žádnou velkou svatbu a, že hlavně tam budou jen a jen lidi, co ho znaj, resp. rodina, tak stejně zatím se do toho nějak nehrne:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
13.8.12 13:32

@pingvin @hanka1120??? taky koukám a taky mě zajímá stejná otázka / odpověď:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.8.12 13:41

@Slunicko81 tak přítele taky chápu, ale jestli je to jediný důvod tak jde udělat svatba opravdu malá, nakonec třeba jenom se svědkama, pokud by to zase nevadilo tobě a potom můžete udělat nějakou restauraci, nebo grylovačku nebo tak pro nejbližší rodinu. Já taky nemám ráda davy lidí a proto budeme mít taky malou svatbu ;) Ale je pravda, že jsme to taky dlouho neřešili, prostě to časem tak nějak samo vyplynulo, určitě nemá smysl tlačit na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny7
13.8.12 14:31

Jééé holky.. tak řešíme to samý.. přítel taky nesnáši davy.. takže svatba bude za měsíc.. a sami.. :-) nikdo to neví.. :-)

• Citovat
  • Upravit
3419
13.8.12 14:58

Danny tak to je super :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.8.12 14:59

Ano holky po ivf ten hned dalsi mesic jeste pracuji tak ze muze byt i vic foliku.na iui staci jeden ci dva. jenze tezko rict u mne jak to bude fungovat takze 12dc zkocim na ultrazvuk a podle toho se uvidi.ale zase si rikam kdyz nevysla ivf proc by mela vyjit iui ale nahoda je blbec pokud bude folik jdu do toho.mi meli svatbu taky malo a bohate to stacilo, jinak jsme spolu tedka byli 15 cervence 4 roky a stoho jsme manzele rok a pul a ja jsem spokojena, jen to mimi nam moc chybi, ale to asi nam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
13.8.12 17:18

Danny7 - tak to gratuluju - to je paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
13.8.12 17:22

tvořeníčko

Holky něco na zpestření, posílám pár svých děl z mého tvoření, když se ručkám dařilo a hlava plodila dobré nápady:-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.8.12 18:34

@Slunicko81 to je krásné. Tý jo, tím by ses mohla živit, nebo se tím živíš? To já jsem na takové věci bohužel nešikovná, ale je to fakt moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny7
13.8.12 21:07

Holky, děkuju moc.. odehraje se to v zahraničí na ostrově, tak to snad bude OK.. :-)

Sluníčko - tý jo.. to je krásný!!! já jsem na tohle kopyto.. a vůbec nejsem kreativní.. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex