IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
15.8.12 07:30

@lenkaadam ahojky, nooo včera jsem už hodně špinila a večer už i trošičku slaboulililinké krvácení do toho… takže jsem dnes už nebrala utrouš ani prednison, vše jsem vysadila, včera jsem i testila znovu a bylo bílo - byl to ten 14.den a myslím, že dnes se to rozjede, ráno bylo trošku krve…tak čekám na to úplně rozjetí..mám to vždy hrooozně slabé, takže musím pak srovnávat s dalším dnem…

tak se držte holky, to určo vyjde - MUSÍ přeci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.8.12 07:41

Slunicko tak to je mi líto snad je ještě malinká naděje.
Já už mám mrchu rozjetou. Když jsem začla špinit tak jsem volala dr. říkal, že mám utroš i prednison jíst do odběru krve, že neví zda inplatace proběhla či né.
Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 07:48

@Slunicko81 to mi je líto :( u mně zatím vše jak bylo, menzes nikde ani // Ale menzes mám dostat v pátek, a v pátek mám i odběr krvy. Já mám vždy 28 den mwnzes tak uvidíme no, stále ale věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.8.12 07:51
@lenkaadam píše:
@Slunicko81 to mi je líto :( u mně zatím vše jak bylo, menzes nikde ani // Ale menzes mám dostat v pátek, a v pátek mám i odběr krvy. Já mám vždy 28 den mwnzes tak uvidíme no, stále ale věřím

Musíš věřit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.8.12 07:58

@lenkaadam jojo jen věř!!! krev nám poví…
@Niuš takže myslíš, že ty blafy mám teda stále aspoň zobati??? mě se teda moc nechce, myslím, že ten jeden den se nezblázní, kdyby náhodou…já jdu zítra k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 08:09

@Niuš @Slunicko81 holky ďík, slunicko podle mně by si mněla zobat léky zítra a u mně v pátek se to rozhodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 08:21

Holky, koukám na test a je tam mini čárká, doufám že to neni sen :)je ale hodně slabá, co myslíte je šance když je to tak pozde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.8.12 08:22

@lenkaadam určitě je 100% šance, já u prvního pokusu, kdy se to povedlo, tak jsem testila asi 12/13.den a čárku jsem tlačila očima a i ten 14.den ještě u dr.jsme jí tlačili očima se sestrou a pak už pěkně sílila, pak už se krásně ukázala sama asi tak v ten 17.den od transferu… tak jen vydrž ---jéééé já mám radost, to je krááása!!! tak se opatruj! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
15.8.12 08:28

Lenka ja jsem ho uz taky brala dvakrat ten Dostinex. Ale uz je to dva mesice, co ne. Nevim proc to neresi, doktor rikal neco, ze to nema vliv. Ale vsude jsem cetla, ze to vliv ma. Dnes jdu na ten ket a zeptam se, ale snad ho nemam zvysenej a nebo ze to nic neovlivni.

• Citovat
  • Upravit
145
15.8.12 08:29

@Slunicko81 děkuji, ale zatím stojím nohama na zemi a nechci se tešit je to opravdu slabunká čárka. takže máš už nejaké miminko? Já myslela že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 08:31
@BeldaR píše:
Lenka ja jsem ho uz taky brala dvakrat ten Dostinex. Ale uz je to dva mesice, co ne. Nevim proc to neresi, doktor rikal neco, ze to nema vliv. Ale vsude jsem cetla, ze to vliv ma. Dnes jdu na ten ket a zeptam se, ale snad ho nemam zvysenej a nebo ze to nic neovlivni.

myslím že je to dúležité u stimulace a ted že to asi nevadí, optej se a uvidíš. A tfuj tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.8.12 08:43

@lenkaadam nenene nemám, byla jsem akorát těhu a v 8tt se plod přestal vyvíjet a musela jsem na potrat…

to mi je jasné, uvnitř je to hezký pocit té naděje, tak člověk více doufá a věří, ale přesto se radovat nechce, rozumím ..ale i tak je to příjemný pocit to tam vidět!:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 08:46

@Slunicko81 to mi je líto :( NO uvidíme co bude do pátku, každopádne to víš že se v koutku srdíčka teším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
15.8.12 09:32

@lenkaadam drzim palecky aby ta carka bola kazdym dnom silnejsia. sanca urcite je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 11:09

@katulka3010 ďík, aj ja tebe moc moc držím palčeky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí