IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
17.8.12 10:19

Ahoj holky, tak jak jste na tom?
Sluníčko rozjela se mrcha?
@lenkaadam tak co krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.8.12 10:43

@pingvin ahojkyyy, ta rudá potvora se rozjela už ve středu, včera jsem byla u těch dr. tak krev 100% potvrdila, že nula HCG a na štítce jsem dopadla tak, že mi navýšila dávkování zase a uvidíme za 2 měsíce, ještě mi zaškrtla i prolaktin, jak se mi pohybuje, tak uvidíme potom v tom říjnu a dle toho se pak rozhodnu, dle těch hodnot, jestli už bude štítka tak jak má nebo ještě ne-e, tak buď 11-12/12 nebo pak až 01-02/13 bych šla na ten KETík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
17.8.12 11:12

@Slunicko81 mrcha jedna červená, taky si mohla dát na 9 měsíců pauzu :cert: Tak to jo, hlavně si dej do pořádku tu štítku, ta v tom taky může dělat pěkný bordel. Mě zjistili na imunologii právě taky nějaké anti-TPO protilátky proti štítné žláze asi 200 jednotek nad normu, ale léky zatím neberu, jenom chodím na kontroly, jinak ty hormony mám v pořádku. A ty máš všechna vyšetření i tu imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.8.12 11:37

@Slunicko81 mne stitnu zlazu zistili este pre tym, nez som zacala v car.moja dr. mi spravila hormonalny profila tam to krasne ukazalo.od vtedy chodim na endo.asi rok som mala dobre, ale potom mi navysila. teraz to je v pohode. beriem Euthyrox 75.na kontrolu idem 29.8.to by som uz mala vediet ci som tehu. dufame, ze ano. v pondelok budem 10 den po OPU, tak skusim testik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.8.12 11:44

Holky, mate nejaku skusenost s Nosifolom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.8.12 12:01

Holky krev negatív :( držím všem palce, já už rezignovala :,(

Příspěvek upraven 17.08.12 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.8.12 12:05

Lenka to je mi moc lito, vim ja se citis, ale uvidis za par dni ti bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.8.12 12:19

@lenkaadam to mi moc luto.bude to chvilu boliet, ale tvoje zlaticko ti nedovoli dlho plakat.si silna holka teba len tak nieco nepolozi.drz sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.8.12 12:22

@lenkaadam ale neee, Leni - též mě to moc mrzí, ale nepřestávej bojovat!!! myslela jsem nejdřív, že už na to taky prdím, ale nedá mic to, to nejhorší zklamání mám za sebou, teď už je ještě bolest tam uvnitř, ale zase je tam i ta další síla na další boj… tak moc myslím, :hug: drž se a dej tomu čas!!! ten to zahojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.8.12 12:25

@katulka3010 já už se na štítku léčím dlouuuuuho - brala jsem Letrox 50 a te´d už mi dala Letrox 100 - páč jsem stejně denně brala 2×ty tablety po 50… byla jsem i před umělkem a hodnotu TSH jsem měla zvýšenou, tak navýšila trochu dávkování a teď ještě o malilinko taky, páč se stále drží to TSH k té horní hranici… a jako plánovačka těhu a potom jako těhu v 1.trimestru by ta hodnota měla být pod 3.
to jen teď mi nějak zazlobila a skočilo to o dost… jinak jsem to měla v poho a chodila 1× za půl roku na krev kontrolní a 1× do roka k dr. na prohlídku… prej má na to vliv jak počasí-tlak, tak stres, nervy, strava atd atd…že prej úplně vše ovlivňuje to jak ty hodnoty se hýbou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.8.12 12:26

@hanka1120 @katulka3010 @Slunicko81 -vřelé ďík, jsme ráda že máme jedno sluníčko a možná to nejak přebolí a uvidíme, moc tomu už ale nedávam nadeji. Budu prodávat kočík Casualplay S4 po jednom sluníčku, když tak se přihláste. Budu na vás dohlížet, a věřím, že vám se štestí neobrátí prdelí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.8.12 12:28

@pingvin genetiku, hematologii a i imunologii mi dělali po tom potratu, tak jsem to vše absolvovala, přítel na genetiku a vše jsme měli oká…jen mutace nějaká na listovku mi vyšla, že mám málo kys. listové…a tu baštím už pořád, preventivně:-)

takže i tu buněčnou imunitu bych měla mít v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
17.8.12 12:34

Holky hlavně to nevzdávejte!!!Múj doktor říká, že je třeba to zlomit. Já lámala 6let, taky znám stavy totální beznaděje. Zažila- potrat, mimoděložní,4×IUI,2×IVF, KET a momentálně jsem z vás asi nejstarší. Psala jsem dřív taky sem, do IVF červen. Dneska si píšu s holkama v čekáme miminko březen, no a taky do čekáme dvojčátka 2013 :) Nemám sice ještě vyhráno, jsem 10tt, ale jsem štastná a věřím, že smúlu sem vyhnala :) Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.8.12 12:48

@Maja23 moc blahopřeji :)ja mám doma jedno štestíčko z 1-IVF, snažli sme se o sourozence, ale aspon si můžeme říct že sme pro to udělali maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.8.12 12:52

@Maja23 ahojky, taky gratuluji zatím jako „tiše“ a raduji se s tebou! a hezký příspěvěk, řekla bych, že povzbuzující a dodávající další naději… tak se opatruj!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí