Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katulka3010 ale to sa neboj ja mám zábavku riadnu moje slniečko malé
neni čas na nudu, ale vrta mi to v hlave stále. No nám budú teraz montovat linku, už sa teším. Ktorú si vybrala? My budem mať bielu lesklu a biele spotrebiče, celkovo dom máme v kotraste šedá a biela farba ![]()
Leni a kolikaty den jsi? Super ze dusik byl, to je na skvele ceste, juchuuu ![]()
@lenkaadam nevyberala som konkretnu linku, len rozmiestnenie ako by to mohlo vyzerat. budeme mat dost malu kuchinu (2,4 na 2,6) k tomu este 2 m spajz, tak som skusala variantu bez spajze, ale mne tam ten spajz proste chyba.
inak ako sa citis??mna pobolieva podbrusko a som dost unavena. casto sa s nasimi laskami rozpravam a hladim si brusko. pomaha to, ked ma boli.
verim tomu, ze v piatok na teste nebude dusik, ale dialnice. ![]()
@BeldaR píše:
Leni a kolikaty den jsi? Super ze dusik byl, to je na skvele ceste, juchuuu
právě že už 12den po ET, v pátek jdu na krev bojím bojím ![]()
@katulka3010 ahojky, cítim sa normálne, žiadne zmeny necítím. To fakt že mini kuchyňka ale stačí, my máme 6×4 ale aj s jedálnou ale bez špajzu (bude špajzová skryňa a máme pivnicu fajnovu). Už sa tam moc tešíme, hlavne pre malého že bude na záhrade, na jar zbohom byt a hurá konečne domov do domčeka, dúfam že aj s prírastkom ![]()
@BeldaR píše:
Tak ti drzim pesticky Leni!!!
děkuji, já také moc moc ![]()
Beldar, tak moc držím palce, to jsi šla na KET hned ten cyklus po nevydařeném IVF?
Pingvin ano sla jsem hned. Nicemu to nevadi, ani jsem nemela problemy po ivf.
@lenkaadam píše:
@pingvin děkuji, doufám a věřím. Snad už nejsem úplne slepá
jéé, dušík…moc držím palce, ať to dobře dopadne.
Já jsem vám sem přišla napsat výsledky HCG, jak jsem slíbila…12 den po ET 594. Nevím, jaká má být správná hodnota, ale zdá se mi to dost, tak snad je to OK. Příští pátek jdu na první UTZ. ![]()
@pingvin píše:
@lenkaadam to vypadá nadějně, moc držím palce na pátek.
už se těším, až tu budeš testit ty…tentokrát to VYJDE!! ![]()
HOLKY VŠEM VÁM MOC DRŽÍM PALEČKY
![]()