Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katulko ano mam v brisku hatchujici blastocystu
Dnes budu odpocivat. Jaky mam mit rezim myslis?
BaldaR, neviem sice ci to pomoze, ale ja som sa snazila prve dva dni viac-menej lezat s nohami hore.aby som sa nenudila, tak som pozerala pohadky a komedie. urite nemyt okna, laebo sa prilis natahovat.ked som bola na prvom ET, sestra vravela, ze ani nevytierat podlahu a nevysavat.to su len rady, ale nikto ti nezaruci, ze to vyjde.tak neviem. drzim palce.ja mam nase zlaticka u seba uz 5 dni. testovat chcem na buducu stredu.
@BeldaR píše:
Katulko ano mam v brisku hatchujici blastocystuDnes budu odpocivat. Jaky mam mit rezim myslis?
v iscare mi vravela embryolozka, ze AH sa u nich uz moc nerobi, vraj sa s tým embryjko samo popere. ![]()
@BeldaR píše:
Tak uz jsem doma s mimiskem v briskuVsechno probehlo jak melo, embryjko se dal vyvijelo, tak ted uz jen at se drzi maminky
co ti řekli na ten Dostinex??? Opatruj se a nesed u pc
lehnout a odpočívat honem ![]()
Katulko my mame AH pt jsme chteli pgd ale u tohoto embryjka to nakonec neslo, nevyteklo dost bunek na vysetreni a nechteli riskovat ze se embryjko nejak porusi.
@BeldaR píše:
Holky chtela jsem se vas zeptat na prolaktin, mate nekdo zkusenosti se zvysenym? Musi se to resit?
Jinak zitra me ceka ket, tak snad tentokrat se zadari!!!
Mě zjistili zvýšený prolaktin při HP v Caru a taky mi našli sníženou funkci štítné žlázy. Endokrinoložka mi řekla, že ten zvýšený prolaktin může být ze stresu a taky jsem brala Dostinex. Jakmile jsem měla pozitivní test tak endok. řekla okamžitě vysadit páč v těhu se už neužívá ![]()
Leni rekli mi ze pokud nemam hodnotu pres 1000 tak to nema vubec vliv. A celkove prolaktin nema vliv na umele opl
Promin pokracuji ![]()
Na umele oplodneni. Ma vliv jen prirozene otehotneni. Ale krev mi jeste vzali a zkontroluji to, tak budu vedet.
Katulko tak drzim pesticky za 5dni testovat, to nejsme daleko od sebe
k
@BeldaR píše:
Leni rekli mi ze pokud nemam hodnotu pres 1000 tak to nema vubec vliv. A celkove prolaktin nema vliv na umele opl
taky myslím, mě ho Dr nasadila jen pro jistotu a to jsem ho měla jen asi 80 nad normou
ale ta jedna tabletka týdně se v tom kvantu tak nějak ztratila ![]()
A k režimu po ET? Já jsem posedávala a polehávala s nohama nahoře asi tak 3-4 dny
pokud mě moc bolel podbřišek tak jsem si ho hladila a povídala mimískovi jak moc ho milujeme a tak
pak už celkem normální režim - nákup do batohu a hlavně se nepřehřívat
ale každá to máme asi jinak ![]()
@BeldaR píše:
Leni jinak pisu na mobilu a lezim v postylceneboj
to je dobře
no mně ten Prolaktín léči pořád ![]()
Jinak ten dnešní test mě tak rozhodil „tá jemná čárka“ už ať je pátek jinak mě…
@lenkaadam prosim ta, nestresuj.nie je to dobre.skus robit nieco co ta bavi, aby si na to nemyslela.dnes som po dlllhej dobe si zas navrhla kuchinu cez 3D ikea. dufam, ze sa to manzelovi bude pacit.
Tak uz jsem doma s mimiskem v brisku
Vsechno probehlo jak melo, embryjko se dal vyvijelo, tak ted uz jen at se drzi maminky