IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
15.8.12 12:15

Tak uz jsem doma s mimiskem v brisku :) Vsechno probehlo jak melo, embryjko se dal vyvijelo, tak ted uz jen at se drzi maminky :)

• Citovat
  • Upravit
1721
15.8.12 13:50

Beldar tak pekne odpocivaj :dance: :dance: .mala si PK??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
15.8.12 13:54

Katulko ano mam v brisku hatchujici blastocystu :) Dnes budu odpocivat. Jaky mam mit rezim myslis?

• Citovat
  • Upravit
1721
15.8.12 14:48

BaldaR, neviem sice ci to pomoze, ale ja som sa snazila prve dva dni viac-menej lezat s nohami hore.aby som sa nenudila, tak som pozerala pohadky a komedie. urite nemyt okna, laebo sa prilis natahovat.ked som bola na prvom ET, sestra vravela, ze ani nevytierat podlahu a nevysavat.to su len rady, ale nikto ti nezaruci, ze to vyjde.tak neviem. drzim palce.ja mam nase zlaticka u seba uz 5 dni. testovat chcem na buducu stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
15.8.12 14:49
@BeldaR píše:
Katulko ano mam v brisku hatchujici blastocystu :) Dnes budu odpocivat. Jaky mam mit rezim myslis?

v iscare mi vravela embryolozka, ze AH sa u nich uz moc nerobi, vraj sa s tým embryjko samo popere. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 15:24
@BeldaR píše:
Tak uz jsem doma s mimiskem v brisku :) Vsechno probehlo jak melo, embryjko se dal vyvijelo, tak ted uz jen at se drzi maminky :)

co ti řekli na ten Dostinex??? Opatruj se a nesed u pc :D lehnout a odpočívat honem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
15.8.12 16:25

Katulko my mame AH pt jsme chteli pgd ale u tohoto embryjka to nakonec neslo, nevyteklo dost bunek na vysetreni a nechteli riskovat ze se embryjko nejak porusi.

• Citovat
  • Upravit
101
15.8.12 16:26
@BeldaR píše:
Holky chtela jsem se vas zeptat na prolaktin, mate nekdo zkusenosti se zvysenym? Musi se to resit?
Jinak zitra me ceka ket, tak snad tentokrat se zadari!!!

Mě zjistili zvýšený prolaktin při HP v Caru a taky mi našli sníženou funkci štítné žlázy. Endokrinoložka mi řekla, že ten zvýšený prolaktin může být ze stresu a taky jsem brala Dostinex. Jakmile jsem měla pozitivní test tak endok. řekla okamžitě vysadit páč v těhu se už neužívá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
15.8.12 16:26

Leni rekli mi ze pokud nemam hodnotu pres 1000 tak to nema vubec vliv. A celkove prolaktin nema vliv na umele opl

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
15.8.12 16:28

Promin pokracuji :)
Na umele oplodneni. Ma vliv jen prirozene otehotneni. Ale krev mi jeste vzali a zkontroluji to, tak budu vedet.

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
15.8.12 16:33

Leni jinak pisu na mobilu a lezim v postylce :) neboj ;)

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
15.8.12 16:33

Katulko tak drzim pesticky za 5dni testovat, to nejsme daleko od sebe :) k

• Citovat
  • Upravit
101
15.8.12 16:36
@BeldaR píše:
Leni rekli mi ze pokud nemam hodnotu pres 1000 tak to nema vubec vliv. A celkove prolaktin nema vliv na umele opl

taky myslím, mě ho Dr nasadila jen pro jistotu a to jsem ho měla jen asi 80 nad normou :nevim: ale ta jedna tabletka týdně se v tom kvantu tak nějak ztratila :mrgreen:

A k režimu po ET? Já jsem posedávala a polehávala s nohama nahoře asi tak 3-4 dny :mrgreen: pokud mě moc bolel podbřišek tak jsem si ho hladila a povídala mimískovi jak moc ho milujeme a tak :hug: pak už celkem normální režim - nákup do batohu a hlavně se nepřehřívat :palec: ale každá to máme asi jinak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.12 17:34
@BeldaR píše:
Leni jinak pisu na mobilu a lezim v postylce :) neboj ;)

to je dobře :) no mně ten Prolaktín léči pořád :D
Jinak ten dnešní test mě tak rozhodil „tá jemná čárka“ už ať je pátek jinak mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
15.8.12 17:40

@lenkaadam prosim ta, nestresuj.nie je to dobre.skus robit nieco co ta bavi, aby si na to nemyslela.dnes som po dlllhej dobe si zas navrhla kuchinu cez 3D ikea. dufam, ze sa to manzelovi bude pacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí