Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katulka3010 áno, čítam teraz na nete, asi do toho pojdem, je to potreba jest 3m pred počatím a ešte som našla nejaký čaj Kontryhel-ten sa pije od 1dna MS až do ovulacie. Ako sa cítiš?
@lenkaadam rano mam v puse akoby som zjedla praci prasok.ked manzel odchadza do prace, dava pusu nie len mne, ale aj drobcom.je to zaujimave, ale zacne ma pobolievat podbrusok, läae len na chvilu. vacsinou zaberie, ked si ho zacnem haldit.(asi nechcu, aby siel prec
)bolia ma prsia a som dost unavena. vcera som si sla poobede lahnut a spala som 3 hodiny.ak by mi netrebalo na zachod, tak asi by som este spala. vecer som zas normalne zaspala ako vzdy.co sa týka toho, ze vela pijem, nasla som si tu diskusiu a niektore holky to mali ako prvotny priznak.dnes som test nerobila.
@katulka3010 @lenkaadam @pingvin holky děkuju, ale asi to tak holt musí být. Jdeme dál, že ![]()
Mrazáček mám, ale ty oplodněné vajíčka nebyly tak kvalitní jako ta morulka co mi pak dali. Uvidíme…
Dnes som nakúpila!!! čaj kontryhel, selén, zinok E-vitamín, kyselinu listovú a prdím na IVF- ak pán boh dá aj motyka vystrelí… Ešte si objednám cez net ten Nosifol ako si mi Katka poradila, ty si ho brala od kedy, myslím u tohoto IVf alebo prvého?
Příspěvek upraven 20.08.12 v 11:29
@katulka3010 drž sááááá, verím ti, u teba to bude ok a verím že si tehu ![]()
@lenkaadam nosifol som zacala brat az teraz pred týmto IVF tesne pred OPU.skor som ho nezohnala.
@lenkaadam Lenicko, ak budes brat Nosifol, kyselinu listovu uz neber. v Nosifole je 100 % denna odporucana davka. a predpokladam, ze papas vela zeleniny v ktorej je tiez.bolo by to zbytocne. E vitamin aj listovku moze uzivat aj manzel. predpokladam, ze kazdy car ma svoju lekaren, tak tam by ho mohli mat a mozno bude aj lacnejsi ako cez net.
@katulka3010 ďík, našla som ho za 396 Kč ale ešte pozrem v Prahe, len teraz tam nemám cestu. Manžel je spolubojovník, povedal že ide do všetkého čo uznám za vhodne ![]()
@BeldaR píše:
Tak uz jsem doma s mimiskem v briskuVsechno probehlo jak melo, embryjko se dal vyvijelo, tak ted uz jen at se drzi maminky
[/citace
jak se cítíš???
@BeldaR píše:
Tak uz jsem doma s mimiskem v briskuVsechno probehlo jak melo, embryjko se dal vyvijelo, tak ted uz jen at se drzi maminky
jak se cítíš?
@lenkaadam tak to nie je az taky velky rozdiel.ja si budem musiet kupit uz asu radsej dva, aby som tak casto nemusela hladat.na buducu stredu budem v prahe, tak tam zbehnem.
@katulka3010 jasné, ešte zájdem do jednej lekárne tu u nás, zatial som bola len v jednej ![]()