IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
26.8.12 14:10

Ahoj, nebude vám vadit když se k vám přidám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
26.8.12 14:47
@Maxin píše:
Ahoj, nebude vám vadit když se k vám přidám?

no jasně…povídej… :) každá máme něco na srdíčku a od toho to tu je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.8.12 15:38
@dendulina píše:
no jasně…povídej… :) každá máme něco na srdíčku a od toho to tu je :-)

Budu podstupovat první IVF, 23.8 jsem měla odběry vajíček z 18 mi vzali 11 a 27.8 bych měla jít na transfér. Jen sem začla mít strach z těch malích bolestí co mam po odběrech aby mi to nenarušilo ten transfér. Jinak mam mít jen IVF+PK a ICSI po dohodě s embriologem. Volala sem i doktorovi o těch bolestech a ten se mě jen vyptával jestli nemám horečky…a pak mi řekl že se mam zastavit ráno a že se na mě podívá jinak mám mít transfér zítra odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
26.8.12 17:43

@Maxin toho sa bat nemusis. mierne bolesti mam uz do OPU. kedze som ansla //, vobec mi to nevadi. aspon viem, ze sa tam nieco deje. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.8.12 10:03

@katulka3010 ahoj, tak ako si dopadlo??? Dúfam že dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.8.12 10:45

@lenkaadam moc sa v tom nevyznam.pred chvilou som volala ohladom vysledkou a sestrea mi vravela, ze hodnota je 160 na 98.co to znamena??myslela som, ze mam byt iba jedna hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.8.12 10:49

Katulko presne ti nepovim, jen vim kdyby jsi tehu nebyla tak by hodnota byla nula nebo nanajvis myslim 10.tedka ti to pekne poroste nahoru ta hodnota neboj vse bude jak ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.8.12 11:38

Tak jsem byla na ultrazvuku kvůli těm bolestem a mam mírný hyperst. Doktor mi rozmlouval zavést si dvě mimi, že bych mohla mít větší bolesti a skončit v nemocnici. Jenže já sem trvala na dvou, abych měla větší šanci že se uchytí aspon jedno. A ptala sem se hned jestli dnešní transfér platí a on že jo. Nakonec sem se ptala jestli by mi napsal něco na ty bolesti a on že můžu jen Paralen.Tak sem odjela domů stím že se připravím na transfér a oni mi po hodině volali že se transfér odkládá na zítra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.8.12 11:43

Maxim a prox ti to ak najednou posunuli na zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.8.12 11:49

@hanka1120 diky za podporu. potrebujem to.na zajtra som sa objednala na plucne, pretoze beriem prasny na astmu a bola som upozernena, ze akonahle zistim, ze som tehotna, tak sa prasky musia zmenit. v stredu na kontrolu so stitnou zlazou a v piatok na gyndu.mame vyletový tyzden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.8.12 11:49

To nevím, jen mi řekli že se to odkládá na zítra nic víc. Tak sem tam volala zpátky a řekli mi že po telefonu mi nic nemůže říct, že mi to řeknou zítra důvod ale že nemám mít strach že je všechno v pořádku. Říkala sem že sem byla v devět u doktora že mi řekl že dnes to bude.No tak si myslím že to doktor přesunul nakonec kvůli těm bolestem pro jistotu na zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.8.12 11:53

Maxim neboj zitra se dozvis proc. a uz ti je lepe? kata taky mam astma a k tomu jeste alerggi takze zadna sranda to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.8.12 11:56
@hanka1120 píše:
Maxim neboj zitra se dozvis proc. a uz ti je lepe? kata taky mam astma a k tomu jeste alerggi takze zadna sranda to neni.

bolest je stejná, ale dá se vydržet není to tak hrozný. Jinak já mam štítnou žlázu, tak sem si musela nechat zvýšit dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.8.12 12:01

@hanka1120 prave preto som sa objednala uz na zajtra, aby mi zmenila prasky a v stredu budem mat navysene na stitnu zlazu.co beries na astmu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.8.12 12:10

Kato beru toho celkem dost na astma protoze prez leto to ma horsi prubeh. inhaluji rano a vecer 400 pulmicort, pak dale beru tabletky afonilum, aerius, to beru rano a vecer jeste tabletku montelar. a jinak podle potreby do nosu a do oci tinkair a livostin. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí