Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lenkaadam vcera mi moja dr. naznacila, ze moze ist aj o mimodelozne tehu.bola som z toho dost spatna. skoro cely vecer som preplakala. s manzelom sme sa o tom bavili a usudila som, ze pokial nemam velke bolesti, tak to riesit nebudeme.do iscare idem na buduci piatok a aby som sa nestresovala, tak na krv uz nepojdem.nema to vyznam. sestra z iscare mi vravela, ze hodnoty sa porovnavat nemozu, pretoze kazdy odber bol inde setreny a kazda laborka ma ine tabulky. manzel sa tomu smial. vravel, ze v jednej laborke bude zdravy ako repa a v druhej bude umierat.
![]()
Takze to nechame na ten piatok 14.9.
aspon, ze mam vychadzky.dnes som bola skoro cely den na stavbe. trosku som mu pomahala.bol rad, ze som tam bola.nie kvoli pomoci, ale ze sme spolu.pred tym, nez sme zacali so stavbou, tak sme sa vela rozpravali a teraz na to nie je cas. chyba nam to.(myslim komunikacia)
co sa týka tej ponuky kociku a stolicky, to este neviem, pretoze na kocik so dostala ponuku od kamaratky po dvoch detoch. a stolicku zatial neviem.az tak dopredu sme este nerozmyslali.
![]()
@katulka3010 No to poznám, tiež sme na tom rovnako, manžel na dome a my s malým doma
ale už tomu bude koniec, už sa teším. Nestresuj sa hodnotamy, aj mne vraveli že ked budem mat bolest takže može byt mimomaternicové a nič z toho sa nestalo, mysli pozitívne dobre bude ![]()
Ahoj holky, přišla jsem se s vámi rozloučit. Přesunula jsem se do jiné diskuze…moc vám všem děkuji za podporu
, kterou jste mi zde daly. Přeji vám všem hodně zdravíčka a zdravá a krásná miminka!
![]()
PS: jsem v 8 tt a náš drobeček už má pravidelnou srdeční akci♥
@briuska držím moc palce ať se drobek krásně vyvíjí a je vše v pořádku.
Ahoj holky tak já dopadla špatně, dva dny sem jen špinila tak sem si říkala ještě se ta mrcha možná nerozjede a ejhle dnes se ms rozjela tak jak má. Začla sem špinit přesně na den ms. ![]()
@Maxin tak to mi je luto. nabuduce to dopadne dobre.nam sa to podarilo pri 2.IVF.som v 7 tt. v piatok ideme na kontrolu do car a ked bude vsetko v poriadku, co verim, ze bude, tak uz budem chodit len k svojej dr.
@katulka3010 píše:
@Maxin tak to mi je luto. nabuduce to dopadne dobre.nam sa to podarilo pri 2.IVF.som v 7 tt. v piatok ideme na kontrolu do car a ked bude vsetko v poriadku, co verim, ze bude, tak uz budem chodit len k svojej dr.
to se máš, moc vám všem co se vám to povedlo potichu závidím, v dobrém smyslu, tak snad napodruhý budu mít víc štěstí a nejen já ale mi všichni kterým se to nepovedlo, jen doufám že mám ještě čas na další pokusy zdarma
v prosinci mi bude 35
@Maxin co viem, tak IVF je hradene poistovnou do 40 rokov. samozrejme, zalezi na poistovni.kedy chces ist na dalsi pokus??drzim palce, aby to vyslo.
@katulka3010 píše:Mam VZP, ještě nevím kdý bych šla nadalší pokus, záleží co mi řekne doktor. Když sem jim volala a řekla že sem to dostala v den kdý sem měla dostat ms a že první dva dny sem jen špinila a ted se to rozjelo tak řekli testovat ikdyž to mám a počkat až na ten třetí týden jak mam napsaný a pak se teprv objednat
@Maxin co viem, tak IVF je hradene poistovnou do 40 rokov. samozrejme, zalezi na poistovni.kedy chces ist na dalsi pokus??drzim palce, aby to vyslo.
@Maxin ziadost ktoru davali na poistovnu plati 3 mesiace.az vyprsi tento termin, mozes zas poziadat a mozes ist na dalsi pokus.ja som mala 1.IVF v dubnu, 2.IVF v cervenci. zalezi iby na vas, ako sa s manzelom dohodnete.
uz aby bol piatok.uz chcem vediet na com som.tie 3 tyzdne po najdeni // su strasne dlhe. okrem toho, ze nemam MS a ze ma bolia prsia a malinko brusko, tak nemam ziadne priznaky. navyse HCG mi stupa dost pomaly a moja dr. mi naznacila, ze mioze ist aj o mimodelozne tehu.bola som z toho dost mimo, ale kedze nemam ziadne velke bolesti, tak to nechavam ne piatok. prosim, drz palce.
@katulka3010 píše:
@Maxin ziadost ktoru davali na poistovnu plati 3 mesiace.az vyprsi tento termin, mozes zas poziadat a mozes ist na dalsi pokus.ja som mala 1.IVF v dubnu, 2.IVF v cervenci. zalezi iby na vas, ako sa s manzelom dohodnete.
uz aby bol piatok.uz chcem vediet na com som.tie 3 tyzdne po najdeni // su strasne dlhe. okrem toho, ze nemam MS a ze ma bolia prsia a malinko brusko, tak nemam ziadne priznaky. navyse HCG mi stupa dost pomaly a moja dr. mi naznacila, ze mioze ist aj o mimodelozne tehu.bola som z toho dost mimo, ale kedze nemam ziadne velke bolesti, tak to nechavam ne piatok. prosim, drz palce.
Neboj určitě to bude v pořádku
budu na tebe v pátek myslet a dej nám vědět jak si dopadla
@katulka3010 píše:
@lenkaadam babatko nebude HCG klesa.
Ještě pořád má šanci bojovat, tak mu věř že je bojovníček a bude bojovat. Když už došel takhle daleko tak to nevzdá. Budu na tebe myslet. A kdý jdeš zase k doktorovi? Mohli tě dát do nemocnice na udržování aby ho zachránili.
TAky sem ležela v nemocnici na udržování až do porodu.Dej vědět jak na tom si, a nevzdávej to ![]()