Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lenkaadam ja som z druhej strany prahy. Benatky nad JIzerou.
@katulka3010 poznám to tam troška, jazdila som pracovne po čechách ![]()
Leni nic necitim zadne zmeny, dnes jsem5.den po ket. Myslite ze je to dobre nebo ne?
BeldaR 5 dni po KEt citit nic nemusis.mna iba mierne obcas pobolieval podbrusok.ja som 9 den. vcera som mala na teste ducha. u teba je este skoro na nejake priznaky.bude dobre. ver bojovnikom. zvladnete to.
@BeldaR píše:
Leni nic necitim zadne zmeny, dnes jsem5.den po ket. Myslite ze je to dobre nebo ne?
to bude fajn, jen odpočívej ![]()
Diky holky. Snazim se odpocivat. Dusik je skvelej!!! Ja mam jedno embryjko, tak uvidime.
A jak te bolelo bricho Katulko?
BeldaR priblizne tak ako ked mam dostat MS. pomahalo mi hladit si brusko.mne by mala oficialne MS prist v stredu, tak drz palce, nech nedorazi. z ducha mame radost.ako nahle sme ho zistili, tak manzel je pozornejsi.
![]()
@katulka3010 @BeldaR holky, držím vám palce!!!
já jsem 5. den po ET také nic necítila, poprvé až asi 9 den píchnutí v podbřišku, pod pupíkem…ale jinak nic. Vůbec žádné příznaky, ani prsa mě nebolela…dnes jsem 19 den po ET a stále nemám žádné typické příznaky. Každá to máme jiné…tak se na to @BeldaR nesoustřeď…ať se vnitřně nestresuješ
věřím, že to dobře dopadne ![]()
Katulko drzim pesti, mrcha te opustila na 9mesicu, vlastne i dyl juchuuuu!!!
Briusko dekuji za info a za palce!
Snazim se byt v klidu, stejne nic neovlivnim.
@briuska citim sa uplne inak ako pri 1.IVF.to som tiez nic necitila.
teraz prsia, bolesti v podbrusku(hlavne ked odchadza a pride domov manzel
), z rana blba chut v ustach, unava (vcera som poobede spala 3 hodiny a vecer som zas normalne zaspala)a hrozne vela pijem (aj 5-6 litrou).kamoska mi hovorila, ze presne toto mala ked cakala holku.
![]()
@lenkaadam dnes som si robila druhy test a je stejny ako ten prvy. neviem co si mam o tom mysliet.mala dorazit MS, zatial nic. vecer ma dost bolel podbrusok(asi sa tam mlatili MS s miminom
)v piatok (14 den po ET) budem robit dalsi test, tak uvidim ako to bude.
@hanka1120 v piatok mam volat vysledok testu a pri tom sa dohodne kedy na krv.