Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky neporadili by ste mi ohledně těch bolestí jestli by mi nepomohl nějaký bylinkový čaj? Po mléčných výrobcích mám běhavku
Ale jinak je konzumuju ale jen doma ![]()
@hanka1120 tak to mas toho docela dost.ja by som mala brat seretidde discus 500, lae kedze som nezaznamenala ziadne zmny, tak som si ho vysadila. Kabina mi vysla na vybornu, hoci prasky neberiam.je to divne. zajtra to planujem povedat dr.som zvedava, co mi na to povie.asi z toho nadsena nebude.na alergiu na aerius, lae ten tiez len obcas.
Maxim mne teda po ivf celkem nic nebylo, mne bolelo bricho jen kdyz jsem pichala fostimon 300j po opu mne to trosku 3 dny bolelo ale dalo se to prezit. a po tech 3 dnech mi bylo celkem fajn jen jsem musela posedavat nedelat nic namahavyho delat jinak mi zacalo byt blbe. jenze ja mela jen 8 foliku a stohu 6 vajicek, tak proto mi mozna bylo dobre. podle mne ti caj zadnej nepomuze. hodne pij hodne bilkovin a masa a odpocivat. a kdy jsi mela opu. a co jsem teda nemohla veset pradlo nebo neco podobnyho kde zvedas ruce to mi tam tak pichlo ze jsem myslela ze je po mne.
Mně se osvědčila terapie u holistické terapeutky a léčitelky, 3 sezení. Příčiny byly v rodu. Tohle medicína neobjeví. Moje kamarádka zase podvědomě dítě odmítala, i když ho vědomě chtěla. Možná je lepší napřed odstranit všechny takovéto překážky těhotenství.
Katulko aerus a montelar za chvili vysadim pocitam do pulky zari do beru jen prez leto v pilove sezone. jinak prez zimu je mi ok nekdy ti leky ani neberu a nasadim je mesic pred sezounou.ale doktorce tvrdim ze je beru jinak by mne sezrala.mne doktorka rekla ze je astma nemoc, na celej zivot.
@Maxin musíš hodně pít, havne vodu
opatruj se
@katulka3010 to máš krásne hodnoty, žena vyšlo to huráááá
@hanka1120 píše:
Maxim mne teda po ivf celkem nic nebylo, mne bolelo bricho jen kdyz jsem pichala fostimon 300j po opu mne to trosku 3 dny bolelo ale dalo se to prezit. a po tech 3 dnech mi bylo celkem fajn jen jsem musela posedavat nedelat nic namahavyho delat jinak mi zacalo byt blbe. jenze ja mela jen 8 foliku a stohu 6 vajicek, tak proto mi mozna bylo dobre. podle mne ti caj zadnej nepomuze. hodne pij hodne bilkovin a masa a odpocivat. a kdy jsi mela opu. a co jsem teda nemohla veset pradlo nebo neco podobnyho kde zvedas ruce to mi tam tak pichlo ze jsem myslela ze je po mne.
odběr sem měla 23.8
@lenkaadam zajtra to budem vidiet cierne na bielom.idem si pre tie vysledky, aby som sa tam v stredu nemusela zastavovat.mam to tak trosku z ruky.
@lenkaadam volala som to manzelovi, tak tiez bol veeeelmi rad.
@katulka3010 no ako aj my, v 2006 v lete sme chceli a otehotnela som som v 2009 v zime. Ešte toho súrodenca by to chcelo
som strašne smutná stále že sa to nepodarilo, kolko krát si poplačem ![]()
@lenkaadam ja tiez casto placem, hlavne ked som sama doma, co je skoro vzdy. manzela vidim iba vecer par hodin a rano citim, ze nam dava pusu. dokonca aj drobcom dava pusu ![]()