IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
28.8.12 17:06

@Maxin drzime palecky a doufame, ze se pekne pohodlne usadi, bojovnicek malej…zustal jen jeden, protoze je ten nejlepsi!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.8.12 09:37

Děkuju moc všem za podporu, je příjemný mít se ským podělit oto co ho trápí a navzájem si poradit a podpořit se :Moc moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
29.8.12 09:56
@Maxin píše:
Děkuju moc všem za podporu, je příjemný mít se ským podělit oto co ho trápí a navzájem si poradit a podpořit se :Moc moc děkuju :kytka:

hlavne je bezva, ze si tu clovek nemusi na nic hrat, hrat divadlo (jako casto musime svemu okoli)…tady jsme na tom vetsinou dost podobne a je strasne fajn vedet, ze v tom clovek neni sam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
29.8.12 13:21

@Maxin tak sa drz a veeela odpocivaj, hlavne prvych par dni.nic tazke nedvihaj, ani sa moc pre nieco nenatahuj. a sex uz vobec.my sme ho nemali uz viac ako mesiac a drzime sa.
drzim palce, nech sa teen tvoj bojovnik sprvane zahniezdi a je z neho krasne miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.12 09:43

Ahoj, holky mohli by jste mi poradit jak dlouho je v těle Pregnyl 10000? Abych věděla kdy můžu testovat, mě řekli až za tři týdny ale myslím že bych to mohla zkusit i dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.8.12 14:04

@Maxin mne bolo povedane dva tyzden po ET.
Dnes som si zasla do car na krv. o 15.30ma volat vysledky.som zvedava aky bude.Na UTZ nebolo nic vidiet.ani bublinku. :,(
:,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
31.8.12 14:16

@katulka3010 nevzdavej se, porad ti drzime palecky, snad to prece jen dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.8.12 14:39

@dendulina sama dr mi dnes vravela, ze nie som z toho nejaka nadsena, ze som tehotna. s manzelom sme veeeelmi radi, ze sa to podarilo, ale nechcemebyt sklamani ak by to nedopadlo dobre. preto svoje emocie brzdime.aj ked manzelovi som vravele, ze ked mam potratit, tak to kludne moze prist aj v 7 mesiaci. spolocne znama mala krasne tehotenstvo a par dni pred porodom dr nezaznamenala ozvy, ale nechala ju doma s tým, ze ma prist o týzden. po par dnoch sli na pohotovost a bolo zle.maly uz bol mrtvy.ak by sla hned ako dr. zistila, ze nepocuje ozvy, tak maly mohol byt v pohode a oni by boli stastna rodinka. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
31.8.12 14:45

@katulka3010 neboj sa ešte je skoro, nestrácaj nádej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.8.12 14:52

@lenkaadam myslela som si, ze aspon bublinky tam budu, ale ani tie bublinka tam neboli.ale dr. mi vravela, ze nieco je vidiet az ked je HCG nad 1000.a to ake mam momentalne HCG sa dozviem tak za pol hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
31.8.12 14:55

@katulka3010 neboj, dobre je. Ja som bola na ultrazvuku mesiac po ET :srdce: a tiež sa mu nezdalo že tam niečo nevidí a po týždny bol krásavec ten náš ušiačik :srdce: :srdce: :srdce: zajtra mi má láska 2 roky, pečiem tortu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.8.12 14:56

@lenkaadam ja len dufam, ze tam nebude taka veeeeelka nula.
a ten nosifol uz v lekarni v iscare stoji 466.pride mi to trosku vela.ak bude lacnejsi na nete, tak budem objednavat cez net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
31.8.12 14:59

@katulka3010 http://www.lekarna.cz/shop.php?…, len sa oplatí objednat dv a viac kusov, kvoli poštovnému :)
A žiadna nula tam nebude… nejeduj ma ver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.8.12 15:25

@lenkaadam tak mame 279,7 jednotek HCG.je to malo, alebo je to v pohode na 5+3???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.8.12 16:48

Holky, ak je to, ked som na PN? moze mi dat dr. nejaky den vychadzky na cely den??Chcela som na 28.9.budem tu mat rodicou a chceli sme ist na Vaclavsku pout do ST.Boleslavi.Vraj ona mi podla noveho celodenne vychadzky dat nemoze.ale poradila mi, ze ak chcem, t ak to mam risknut a ak by bol v schranke listok od kontroli, tak mam zavolat do car, ci by mi dali potvrdenie, ze som tam bola, aby som bola kryta.ak by som isla na cely den prec, bola by som nervozna a to v tehu nie je moc dobre. zatial mi kontrola neprisla ale clovek nikdy nevie. poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí