IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
27.8.12 13:47

@katulka3010 to je pekné od neho :)
u nás je to obdobné, neboj nič, doba je zlá a robí sa od nevidím do nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.8.12 14:13

@lenkaadam jedina utecha je to, ze maka na domceku, aby to bolo co najskor hotove. vcera som bola na stavbe asi 3 hodiny, iba kvoli tomu, aby som mohla byt s nim, aj ked on makal a ja som iba pozerala.ak by som nebola tehotna, tak by som robila aj ja, ale radsej to nebudem riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.8.12 14:43

@katulka3010 viem o čom vravíš, tiež som chodila na dom len aby som bola sním, a teraz nič nerob, ason do 3 mesiaca. Staviate nejak v blízko terajšieho domu? My to mám 7 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.8.12 16:41

@Maxin: promiň, možná, to tu zaznělo, ale v jakém jsi centru? Pokud jde o ty bolesti po odběru, doktorka i kamarádky, co tím taky prošly mi radily fakt hodně pít, tak jsem se důkladně prolejvala a musím říct, že úplně v poho. A to se v mém případě doktorka bála hyperstimuláku už od začátku. Ve finále bych řekla, že jsem snášela hůř stimulaci, než dobu po odběru. To už jsem jen s napětím čekala každý den na telefon, jak se naše (bohužel nakonec jen jedno) embryjko vyvíjí… Nedopadlo to, ale nevzdáváme se

Držím palečky, ať se brzy dočkáš minimálně 2v1 :palec:. A na ty bolesti, fakt zkus nasadit pořádnej pitnej režim, nejlépe vodu nebo bylinkové čaje, věřím, že to pomůže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.8.12 18:28

@lenkaadam ako som pisala, len som sa pozerala ako robia. maximalne som podala dosku, alebo metlu. svokre to mozno divne bolo, lebo zo zaciatku stavby som dost pomahala. dokonca aj beton som hadzala do straceneho bednenia. teraz som ani lopatu nevzala do ruky a to bolo terba zahadzovat zem(namiesto mna to robila 11 rocna neter).nemame to daleko cca 600metrou. o nejake 3 tyzdne cakame mojich rodicou, tak planujeme oznamit tu radostnu spravu.to bude radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.8.12 19:55

@lenkaadam pozerala som spravy na Prime a som z toho trosku mimo.ako je to s materskou, ked si na UP??vlastne ja nie som na UP, pretoze som na PN nastupila este pocas pracovneho pomeru. pracovny pomer mi konci 31.8.hovorili tam nieco v tom stýle, ze je na UP potrebne dat nejake potvrdenie o trvalom pobyte v CR.ja ale trvaly pobyt mam na SR. budem moc poberat matersku tu v CR??na SR asi narok mat nebudem, pretoz uz 8 rokou platim socialne a zdravotne v CR. znamena to, ze budem doma zadarmo?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.8.12 22:05

@katulka3010 No to ti nepoviem, lebo mi už máme trvalý pobyt v čr, vyšlo to akurát v júni sme dostali trvalý a v auguste som nastupovala na materskú. Čo vraveli na Prime, nestihla som pozerat, pozerali sme rozprávočky :)
Ale mám pocit že možeš poberat materskú z miesta trvalého bydliska čiže ty zo slovenska, inak toto všetko je že totál na hlavu, neviem prečo sa štát takto rozdelil, iba problémy máme :(, my za 3 roky budeme žiadat o občianstvo, manžel je tiež slovák takže syn jmá občianstvo po nás i ked sa narodil v čr a má český rodný list na smiech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.8.12 09:02
@dendulina píše: @Maxin: promiň, možná, to tu zaznělo, ale v jakém jsi centru? Pokud jde o ty bolesti po odběru, doktorka i kamarádky, co tím taky prošly mi radily fakt hodně pít, tak jsem se důkladně prolejvala a musím říct, že úplně v poho. A to se v mém případě doktorka bála hyperstimuláku už od začátku. Ve finále bych řekla, že jsem snášela hůř stimulaci, než dobu po odběru. To už jsem jen s napětím čekala každý den na telefon, jak se naše (bohužel nakonec jen jedno) embryjko vyvíjí… Nedopadlo to, ale nevzdáváme seDržím palečky, ať se brzy dočkáš minimálně 2v1 :palec:. A na ty bolesti, fakt zkus nasadit pořádnej pitnej režim, nejlépe vodu nebo bylinkové čaje, věřím, že to pomůže :mavam:

Jezdim do Pronatalu v Teplicích. Snažím se pít ale nějak to do mě moc nejde vypiju tak nanejvíš skoro dva litry.Ale budu se snažit abych vypila víc. Je mi líto jak ti to dopadlo, taky si řikám že se to může stát ale moc doufám že se to podaří alespon to jedno.Je mi 34 a 14 let sem se snažila a nic. Občas si tu pročítám co kdo píše a vím že nejsem sama kdo se moc snaží o miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.8.12 09:45
@Maxin píše:
Jezdim do Pronatalu v Teplicích. Snažím se pít ale nějak to do mě moc nejde vypiju tak nanejvíš skoro dva litry.Ale budu se snažit abych vypila víc. Je mi líto jak ti to dopadlo, taky si řikám že se to může stát ale moc doufám že se to podaří alespon to jedno.Je mi 34 a 14 let sem se snažila a nic. Občas si tu pročítám co kdo píše a vím že nejsem sama kdo se moc snaží o miminko.

14 let??? AUUU!!! :zed: To je mi fakt lito a drzim palecky, aby se to konecne prolomilo. Trochu mi to pripomnelo kamaradku, co se teda snazila „jen“ polovicni dobu nez ty, ale ani nemluvim o tech neuspesich i pres IVF. Taky byla nekolikrat i tehotna, ale nedopadlo to. Nakonec pri PGD zjistili, ze embryjka z jejich vajicek proste nemaji tu spravnou zivotnost (hodne jsem to zjednodusila) a dneska ma naaaadhernou 14-mesicni holcicku z darcovskeho vajicka. Podotykam, ze te kamaradce je nejakych 36! Nekdy se proste nepovede hned, ale nesmime to vzdat! :mavam:
PS: me je sice „jen“ 31, ale cas je nas nepritel kvuli manzelovi, takze pokud chci, aby si ditko mohlo uzit aspon trochu tatku a naopak, tak to proste musi vyjit ASAP :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.8.12 09:53
@dendulina píše:
14 let??? AUUU!!! :zed: To je mi fakt lito a drzim palecky, aby se to konecne prolomilo. Trochu mi to pripomnelo kamaradku, co se teda snazila „jen“ polovicni dobu nez ty, ale ani nemluvim o tech neuspesich i pres IVF. Taky byla nekolikrat i tehotna, ale nedopadlo to. Nakonec pri PGD zjistili, ze embryjka z jejich vajicek proste nemaji tu spravnou zivotnost (hodne jsem to zjednodusila) a dneska ma naaaadhernou 14-mesicni holcicku z darcovskeho vajicka. Podotykam, ze te kamaradce je nejakych 36! Nekdy se proste nepovede hned, ale nesmime to vzdat! :mavam:
PS: me je sice „jen“ 31, ale cas je nas nepritel kvuli manzelovi, takze pokud chci, aby si ditko mohlo uzit aspon trochu tatku a naopak, tak to proste musi vyjit ASAP :cert:

já už naštěstí mam 15let. dceru ale muj druhý manžel nemá žádný a moc by si přál miminko. A dcera pořád chtěla sourozence ale nějak senedařilo…Ještě že existuje CAR aby nám všem pomáhal. Moc ti přeju aby se ti zadařilo a nejen tobě, ale nám všem co po mimču toužíme a nedaří se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.8.12 10:01

Maxin, souhlas…at se na nas snazilky, konecne stesti usmeje!!!
Nejhorsi je, ze jsem uz ditko mit pred lety mohla, ale tehdy se ke me uplne vsichni otocili zady, smlouvu v praci na dobu urcitou, bydleni v pronajate garsonce a prvni tydny tehotenstvi (kdyz jsem o nem nevedela) jsem prozila na praskach, protoze me strasne braly zuby. Proste vsechno spatne a ja to vzdala :oops:. Pripada mi dneska skoro absurdni, jake delam kvuli miminku psi kusy. Ale mam konecne uzasneho chlapa a i kdyz vim, ze nas cas je hodne omezeny, vim, ze bude skvelej tata a ze ted mam miminku co nabidnout… Zivot si s nami nekdy fakt divne hraje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.8.12 11:09
@dendulina píše:
Maxin, souhlas…at se na nas snazilky, konecne stesti usmeje!!!
Nejhorsi je, ze jsem uz ditko mit pred lety mohla, ale tehdy se ke me uplne vsichni otocili zady, smlouvu v praci na dobu urcitou, bydleni v pronajate garsonce a prvni tydny tehotenstvi (kdyz jsem o nem nevedela) jsem prozila na praskach, protoze me strasne braly zuby. Proste vsechno spatne a ja to vzdala :oops:. Pripada mi dneska skoro absurdni, jake delam kvuli miminku psi kusy. Ale mam konecne uzasneho chlapa a i kdyz vim, ze nas cas je hodne omezeny, vim, ze bude skvelej tata a ze ted mam miminku co nabidnout… Zivot si s nami nekdy fakt divne hraje… :think:

Tak se pomalu chystám snažím se dost pít aby bylo bříško plné, mam trasfér ve 12.30 tak snad zas nezavolaj že se to ruší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.8.12 11:42

@Maxin: Prestavam pracovat a drzim palecky!!! :mavam: Drz se kocko, urco to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.8.12 15:07

@Maxin uz mas zlaticka u seba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.8.12 16:46
@katulka3010 píše:
@Maxin uz mas zlaticka u seba??

tak už to mam za sebou :,( z 11 odebraných se oplodnilo 6 a nakonec včera jich už zbylo jen 3 a kdyby to ti… včera nepřesunuli na dnešek mohla sem mít už včera v sobě dva drobečky, nakonec mi zbylo jen jedno tak mi ho zavedli.Tak ted moc doufám že se ten malej bojovník uchytí a nevzdáto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí