IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
22.8.12 10:09

Aha tak to jo.ja byla na krvi 12den od et .ale dokud neni menstruace sance je velka ze to vyslo drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.8.12 10:12

@hanka1120 a ako si dopadla??dnes mala MS prist.po 1.IVF prisla o den skor ako mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.8.12 10:17

Katulko bohuzel mne prvni nevysla, uz jsem stym smirena.mela dve embrijka zavedeni, ale bohuzel presne tyden od et jsem zacala spinit a pak na to dva dny se mi ms rozjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.8.12 10:28

@hanka1120 tak to mi je luto. teraz som volala do car a sestra ma sprdla, ze mam vydrzat do 14 dna od ET.az vtedy bude test pravdivy, ze teraz je to este brzo.
:roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.8.12 10:28

@katulka3010 supeeer, drž sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.8.12 10:38

@lenkaadam manzelovi je v noci teplo, tak si zapol vrtulu. vcera ma z toho pekne bolela hlava a skoro vobec som sa nevyspala, lebo to hucalovecre to zase zapol, tak som sa odsahovala do inej izby a tam som zas nemohla spat kvoli blbým psom.do tretej stekali ako o zavod.pomoooooc.rano ako odchadzal do prace, tak ma hladal a vraj som mala vypnut ak mi to vadilo. esteze si mozem ist lahnut aj teraz. akosi ma boli cely clovek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.8.12 12:19

@katulka3010 moje, no to ani ja nemám rada ventilátor, a tie noci sa dajú nejak predýchat aj bez, horšie je to cez deň, ešte ked treba varit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.8.12 12:35

@lenkaadam my mame vyhodu v tom, ze byvame v starsom domceku a je tu celkom prijemne. takze ani vonku moc nechodim.iba fakt v najnutnejsom pripade.pri vareni si otvorim okno v kuchini a v obyvaku je otvorene od rana, tak je tam prijemny prievan.dnes ma cakaju cuketaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
23.8.12 17:50

Holky moje krasne, zajtra sa bude testovat vo velkom, je to 14 den od ET.MS nikde(mala prist v stredu)obcas bolesti horsie ako pred MS.ale zlaticka sa snazia. velmi ich lubime. vecer som a s nimi viac ako hodinu rozpravala aj som si u toho pobrecela.bolo mi smutno, lebo som bola doma sama. TAKZE UZ ZAJTRA!!!Rano idem na krv na stitnu zlazu, ale az pridem, tak dam vediet ako sme dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.8.12 22:11

@katulka3010 joj držkaj sa, verím že jr to ok a že si tehu :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
24.8.12 10:27

@lenkaadam ked som pozerala aj po pol hodine na test, ktory som si spravila, bolo tam bielo. teraz somprisla od dr, spravila som dalsi a su tam //.jedna je slabsia, ale je tam a ked som zas pozrela na ranny test, aj tam je slabulilinka druha /.sestru som poprosila, aby na ziadanke zaskrtla aj HCG, tak v pondelok jej zavolam, aby som vedela vysledok.co si mam mysliet o testoch??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.8.12 11:14

@katulka3010 ja si o testoch nemyslím už nič :) lebo aj mne ukazovalo čiarku síce slabu ale bola a krv bola negatívna, neboj v pondelok sa to ukáže. Urob si testík zajtra, mal by silniet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
24.8.12 11:22

@lenkaadam ked porovnam test z 9 dna po ET, 12 dna po ET a dnesny druhy, tak ta ciarka je silnejsia.test, ktory som rabila rano bol z tych drazsich a az teraz som nasla slabu ciarku, tie predosle su mamatesty a zakazdym je silnejsia.hoci testy doma mam, ale nebudem robit, zbitocne by som sa stresovala. stacilo mi dnes rano. v pondelok si zavolam co vysledky z krvy a uvidim. volala som do car a vravel asom ako to bolo a sestra vravela, ze to nevadi, ze ak mam na tom druhom teste aj ked je robeny teraz, nie rano, tak je vysledok pozitivy.mam sa objednat o 3 tyzdne na UTZ a ak bude vsetko OK, tak uz pojdem k svjej dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.8.12 12:11

@katulka3010 Katka, tak to je supeeeer, vieš čo ma utvrzuje v tom že si tehu!!!že si nedostala menzes hurááá, drž sa a nech sú tam dva krásne miminka.
pekný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
24.8.12 12:50

@lenkaadam myslim si, ze to este nic neznamena, lebo mam ho nepravidelny.aj ten posledny mi bol vyvolavany Agolutinom.ale to bolo ine, lebo to bolo zo stresu.(po 3 rokoch som dostala vypoved v praci)ra no ked som videla to bielo na teste, bola som vhodna hodit si maslu.uz je to v pohode.idem si lahnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí