Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zuzu1122 byla jsem 1.8. na ET a v pátek jsem byla 10.den a test byl negativní, a dnes jsem 12.den a test zatím jsem nedělala a asi ani dělat nebudu…až toho 14.8. možná zkusím ještě, jestli se nerozjede MS - to budu 14.den … a 16.8. jdu na krev, tak uvidíme no…
@Slunicko81 píše:
@zuzu1122 byla jsem 1.8. na ET a v pátek jsem byla 10.den a test byl negativní, a dnes jsem 12.den a test zatím jsem nedělala a asi ani dělat nebudu…až toho 14.8. možná zkusím ještě, jestli se nerozjede MS - to budu 14.den … a 16.8. jdu na krev, tak uvidíme no…
je mozne, ze sa ti este nevylucuje tolko hcg hormonu, aky test si si robila toho 10-teho? myslim s akou citlivostou… lekar mi povedal, ze testovat by sa malo az v den, kedy by mal prist menzes…
@zuzu1122 měla jsem s tou citlivostí 10… nooo tak to bych testovala aaaž někdy bůh ví kdy..páč mám MS nepravidelnou…mívala jsem 30-32dnů a te´d poslední 2 měsíce 36dnů…a to budu až tak za týden - te´d jsem možná k těm 30asi, ani nevím přesně, musela bych se juknout:-)
@Slunicko81 píše:
@zuzu1122 měla jsem s tou citlivostí 10… nooo tak to bych testovala aaaž někdy bůh ví kdy..páč mám MS nepravidelnou…mívala jsem 30-32dnů a te´d poslední 2 měsíce 36dnů…a to budu až tak za týden - te´d jsem možná k těm 30asi, ani nevím přesně, musela bych se juknout:-)
dufam, ze mi das potom vediet, ked budes testovat na ten 14-ty den… dufam, ze ti MS nedorazi a ty mi povies radostnu spravu ![]()
@zuzu1122 no asi tě zklamu holka, řekla bych, že začínám lehoulililince špinit, slipovka nebyla jen od utrouše a i tak se cítím ---chvíli navály vedra, chvíli zimy no jak na MS…
@Slunicko81 píše:
@zuzu1122 no asi tě zklamu holka, řekla bych, že začínám lehoulililince špinit, slipovka nebyla jen od utrouše a i tak se cítím ---chvíli navály vedra, chvíli zimy no jak na MS…
no babulka, len ci ty sa nesklames, totiz to ze spinis este nic neznamena a tie navaly horka a zimy vobec nemusia znamenat prichod MS
to by si sa divila ake vseliake mozu byt priznaky tehotenstva, to som veru ani ja netusila… ja len chcem aby si vedela, ze ti moc drzim palceky a dufam, ze sa vam to tentokrat podarilo…
@zuzu1122 jsi zlatá zuzu! všechny tady holky, moc vám děkuju, ale já to fakt nějak cítím, že to bude fakt ta MS a né těhu.
spíš teď pořád přemýšlím ohledně těch našich mrazáčků…nevím, zda nechat raději tělo odpočinout od těch hormonů šílených a pak až zkusit někdy ten KET a nebo jestli do toho jít nějak hnedka do 2měsíců…pak až další cyklus, ne hned teď, bo jjestli teď teda hned, jak se to rozjede, vůbec netuším jak to chodí, máte někdo zkušenosti s KET, třeba i od kamarádek??
Zítra ráno ještě zkusím ten testík, to budu ten 14.den …tak se uvidí… dnes jsem byla na krvi kvůli štítné žláze a procházka pak domu byla super, byla jsem brzo ráno, přítel mě ráno autem odvezl a zpět jsem šla pěšo, všude jen poloprázdno lidu, sluníčko, trochu chladněji teda, ale ta pomalá procházka byla super:-))
@Slunicko81 neboj, dobře to dopadne. Znám tve pocity ja jsme také už na nervy z toho čekání
já mám jít na krev v pátek, doufám že nepíde menzes, dnes jsem 11den po ET
@lenkaadam je to hrozné to čekání, je to hrozně dlouhé a kdyby byl někdo a poradil jak na to nemyslet, to prostě nejde, tak bych ho i za to objala, kdyby to bylo účinné:-)))
ale jen se opatruj a vydrž, u tebe a u vás ostatních se to určo vydaří!.-)))!!! příroda má se mnou asi jiné plány, nějak nám mimčo nepřeje, i když nevím proč, já bych se pro mimi rozkrájela:-))) - já takový človíček, co miluje děti…noo asi si budu muset s mocnou čarodějkou přírodou promluvit.-))
@Slunicko81 ale no, hlavu vzhůru. Já mám doma jeden poklad, z 1IVF a ted máme 3IVF nikdy sme nemněli mrazáčky tak jsme už celkem i unavená z tech hormonů. Když to ted nedopadne tak budeme mít jednináčka zlatého. Na další pokus už nemám sílu, čím víc IVF tak mám méně vajíček, už jsme stará koza ![]()
@lenkaadam prej stará koza - - to ti teda pěkně děkuju!!!:-)) žádná stará koza nejsi, ale jak už jsme si povídaly, tak je dobré to, že jednoho toho andílka už doma máte… taky mě hrozně ty pokusy, hormony a vše kolem vysiluje – už je to dost ubíjející – to celkové čekání, snažení se o mimíska a on pořád nikde.
@Slunicko81 úplne te chápu, můj bratr také bojuje přes 6 let a to by jsme se zbláznila ![]()
@pingvin Vím, hodně to mrzí. Svatba? to je krásné. Přeju ti, abyys měla krásnou svatbu, užila si to. A hlavně, abste se měli rádi a bylo vám spolu dobře. Užívej si to, novomanželky se mají nejlíp ![]()
@Slunicko81 dokud nedorazí MS tak je ještě šance. Tak moc bych ti to přála. S tím ketem moc neporadím, ale co jsem tak kde četla, tak se právě nemusí čekat ty tři měsíce jako po IVF a můžeš jít hned. Jinak si taky často říkám jak je to nespravedlivé, že my bysme udělali pro mimi vše, ale není nám přáno a jiní se o děti nestarají nebo je týrají a rodí jak na běžícím pásu ![]()