Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pingin a slunicko a jinak zdravim vsechny ja dneska jeste testila ale bohuzel na mne opet vykokla / carka na testu. holky a krvacim jak hrom tak jsem ju silnou hodne dlouho nemela. pingvin priste nam to vyjde musime byt silne.ale ja si chci dat od tech hormonu chvili pokoj. v pondeli skocim na krev to musim i kdyz ms dosla.
Briuska, to je jasné, tichounku gratuluji!!!
Pingvin, moc mě to mrzí, já tomu tak věřila, že to u Tebe dopadne dobře!!! Moc mě to mrzí, ten příští pokus určitě vyjde!!!
Včera jsme byli s přítelem naposledy v sanatoriu. Viděli jsme a hlavně slyšeli tlukot srdíčka našeho miminka. Má 1,2 cm, má se k světu. Jsem dnes 6+6TT a podle ultrazvuku 7+4TT. Je to nádherný pocit. Všichni se s námi rozloučili a přáli nám hodně štěstí a ať nám to dobře dopadne a ať se s miminkem po narození určitě přijedeme za nimi podívat ![]()
Jsme moc šťastní, že to takhle dopadlo. JE to takový zázrak.
Hanko, moc mě to mrzí, snad příští pokus dobře dopadne.
Tolik bych Vám to, holky přála!!!
@Petinaa děkuju, snad nám to příště vyjde.
Gratuluju k srdíčku
A přeju ať je vše v pořádku.
@hanka1120 a na kdy plánuješ další pokus? Já mám MS taky hodně silnou a hlavně bolestivou ![]()
@hanka1120 a @pingvin holky, optarujte se, určite se dočkáte miminka nebojte
toto nik nepochopí co nezažil
(strašná bolest v srdci) ale hlavu vzhůru
@pingvin mrzí mě to, je to těžké, k vzteku viď. Na kdy plánujete další pokus?
Hanko a Sluníčko, zatracená smůla. Držím palce, aby na další pokus to vám oběma vyšlo.
@hanka1120 ještě nevím, myslela jsem v listopadu, ale taky podle toho jak budou penízky. Za měsíc máme svatbu, takže to bude taky dost finančně náročné.
@xedita takže koukám, že už máš potvrzeno z krve, to je pěkná hodnota ![]()
No k vzteku to je, jenže s tím nic neuděláš. Člověk do toho vkládá takovou naději a pak když to nevyjde hodně to mrzí ![]()
@pingvin píše:
@hanka1120 ještě nevím, myslela jsem v listopadu, ale taky podle toho jak budou penízky. Za měsíc máme svatbu, takže to bude taky dost finančně náročné.
jé, svatba…to je taky krásný zážitek, tak vám to alespoň trochu potěší srdíčko…chápu vaší bolest, při IVF v to člověk věří víc jak IUI. Mrzí mě to holky. Já vím, asi to ani nechcete slyšet…moc vám držím palce
![]()