Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Danny7 - týýý jo tak to bude romantika, to bude kráásné!!! tak si to moooc užijte, nádhera!!!
jináč holky testík opět bílý jako sníh - dnes 14.den …a špinění sílí a sílí…přes noc jsem musela jít 2× si vyměnit slipovku, utrouš šel ven nějak moc, už ho tělo asi vylučuje, páč je tam navíc…bo nevím a do toho i špinění bylo více…
@pingvin nenene, neživím, je to takový můj relax, dělám to pro svoje odreagování a pro radost druhým spíš.-) ve svém volném čase… tady jsou ještě další dílka tak můžeš/-te juknout v galerii: www.dany-slunicko.webnode.cz
Slunicko Dobré ránko, to mě moc mrzí, ale ještě doufej, že je to jen špinění, že se mrcha nerozjede.
Musíš ještě doufat.
U mě se bohužel už včera rozjela, takže naše první IVF nevyšlo. Je mi strašně smutno a mám v sobě takovou prázdnotu
![]()
Já už jsem dneska v práci, ale nejraději bych šla domů, schovala se pod peřinu a proplakala celý den, je to moc těžké.
Slunicko je mi to lito vim ja je tezke uverit ze by to mohlo jeste vyjit dokud ms neprijde.nius presne vim jak se citis, i ja mam v sobe takovy prazdnou, a taky mi je smutno.nius ale rika se prvni ivf je takovy zkouskovy takze druhy ivf urcite nam vyjde.
Hanka Kéž by. Jen kdyby jsme nemuseli čekat další 3 měsíce. Bohužel nemáme mrazáčky, takže vše od znova.
Jsem si řekla, že nám koupím nějaké vytamíny a uvidíme, pokazit tím nic nemůžem. Holky jíte nějaké vytamíny nebo vaše drahé polovičky?
Hlky můžete mi vysvětlit co znamená ta minimálka a nativ? Nějak se v tom nevyznám.
@Niuš taky je mi to moc líto
drž se.
Minimálka znamená stimulace s minimálním množstvím hormonů, vajíček potom bývá málo a nativ je IVF bez stimulace, takže pouze jedno vajíčko.
Ale příště nám to vyjde, neboj.
@Niuš @hanka1120… jojo je to hodně těžké, ale holky věřte, že brzy bude líp, chce to jen čas, ten to vyléčí… vyplakat se, to taky moc pomůže, vyplaví se z vás ta bolest a pak tomu dát čas, snažit se dělat věci, které vám dělaj radost, co vás baví. užívat ještě stále sluníčka…vím o čem mluvím! přejde to, nebojte a jak píše Hanča, první je zkouškový a druhý vám už vyjde!!!tak teď se musíte soustředit na nabrání nových sil! bude dobře a mimísky budeme mít, my se dočkáme…
to nejde věřit, že MS nedorazí, samy to znáte, když i už samy cítíte jak to je, to tělo dá vědět… já už jsem s tím smířená, tu největší bolest jsem si prožila v ten pátek a sobotu, takže dnes už mě to toliko nebolí…uvnitř je též prázdno jak píšete a i se mi mísí, že už na to nemám dále, ale na druhou stranu, že jo, že mimi chci, musím bojovat, ale je to těžký a dlouhý boj…
ale my ho zvítězíme!!!:-))))
@Niuš já teď a teda už dlouho beru listovku, teď jsem měla tento měsíc Femibion, jinak samotnou listovku, vitamín E a ženšen… …ta listovka ta mi vyšla na genetice, že mi nějak chybí, tak jí te´d zobu taknějak pořád:-) - preventivně:-)
jinak přítel nic, do něho já nic nedostanu, ten na tohle není, nevěří… výsledek mu to stejně nezlepší…množství nezvětší-takového je názoru a na jednu stranu má pravdu, u něho to být lepší už nemůže…bohužel
@pingvin
děkuju, hezký sluníčkový den holky, já jdu na ty okna, ať se tu jen tak neflákám, to už mě ubíjí…už se těším na cvičení, až se vybiju, odreaguju, vyplavím z těla to špatné… jééé už, aby tobylo:-))
@Slunicko81 @Niuš holky, to mi je líto, já jsem dnes přesne jako Niuš 12den po ET, menzes zatím nemám ale ani //, pomalu strácím nadeje ![]()
@lenkaadam nene nesmíš!!! vůbec nemysli, že bys dopadla jako my! to je hloupost, přeci:-)! uvidíš, že se ještě vyklube!
@Slunicko81 posledně jsem dostala menzes v den odběru krve, hezká ironie osudu že jo ![]()
@lenkaadam nestracaj nadej, ved este nedosla MS. a zo zaciatku HCG stupa pomaly.ja budem testovat az na buduci piatok ked to do vtedy vydrzim.
@lenkaadam prve dva dni ma to pobolievalo, teraz uz skoro vobec. obcas ma skubne v podbrusku.toto je nas posledyn pokus. vlastne mame z 23 vajicok JEDNEHO mrazacka kam sa stratilo 20 vajicok, to som sa nedozvedela. nikto mi to povedat nedokaze. smutne.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď