IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
14.8.12 07:43

Danny7 - týýý jo tak to bude romantika, to bude kráásné!!! tak si to moooc užijte, nádhera!!!

jináč holky testík opět bílý jako sníh - dnes 14.den …a špinění sílí a sílí…přes noc jsem musela jít 2× si vyměnit slipovku, utrouš šel ven nějak moc, už ho tělo asi vylučuje, páč je tam navíc…bo nevím a do toho i špinění bylo více…

@pingvin nenene, neživím, je to takový můj relax, dělám to pro svoje odreagování a pro radost druhým spíš.-) ve svém volném čase… tady jsou ještě další dílka tak můžeš/-te juknout v galerii: www.dany-slunicko.webnode.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.8.12 08:10

Slunicko Dobré ránko, to mě moc mrzí, ale ještě doufej, že je to jen špinění, že se mrcha nerozjede.
Musíš ještě doufat.
U mě se bohužel už včera rozjela, takže naše první IVF nevyšlo. Je mi strašně smutno a mám v sobě takovou prázdnotu :,( :,(
Já už jsem dneska v práci, ale nejraději bych šla domů, schovala se pod peřinu a proplakala celý den, je to moc těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.8.12 08:25

Slunicko je mi to lito vim ja je tezke uverit ze by to mohlo jeste vyjit dokud ms neprijde.nius presne vim jak se citis, i ja mam v sobe takovy prazdnou, a taky mi je smutno.nius ale rika se prvni ivf je takovy zkouskovy takze druhy ivf urcite nam vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.8.12 08:41

Hanka Kéž by. Jen kdyby jsme nemuseli čekat další 3 měsíce. Bohužel nemáme mrazáčky, takže vše od znova.
Jsem si řekla, že nám koupím nějaké vytamíny a uvidíme, pokazit tím nic nemůžem. Holky jíte nějaké vytamíny nebo vaše drahé polovičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.8.12 08:43

Hlky můžete mi vysvětlit co znamená ta minimálka a nativ? Nějak se v tom nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
14.8.12 08:52

@Niuš taky je mi to moc líto :hug: drž se.
Minimálka znamená stimulace s minimálním množstvím hormonů, vajíček potom bývá málo a nativ je IVF bez stimulace, takže pouze jedno vajíčko.
Ale příště nám to vyjde, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
14.8.12 08:53

@Slunicko81 myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.8.12 08:55

@Niuš @hanka1120… jojo je to hodně těžké, ale holky věřte, že brzy bude líp, chce to jen čas, ten to vyléčí… vyplakat se, to taky moc pomůže, vyplaví se z vás ta bolest a pak tomu dát čas, snažit se dělat věci, které vám dělaj radost, co vás baví. užívat ještě stále sluníčka…vím o čem mluvím! přejde to, nebojte a jak píše Hanča, první je zkouškový a druhý vám už vyjde!!!tak teď se musíte soustředit na nabrání nových sil! bude dobře a mimísky budeme mít, my se dočkáme…
to nejde věřit, že MS nedorazí, samy to znáte, když i už samy cítíte jak to je, to tělo dá vědět… já už jsem s tím smířená, tu největší bolest jsem si prožila v ten pátek a sobotu, takže dnes už mě to toliko nebolí…uvnitř je též prázdno jak píšete a i se mi mísí, že už na to nemám dále, ale na druhou stranu, že jo, že mimi chci, musím bojovat, ale je to těžký a dlouhý boj…
ale my ho zvítězíme!!!:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.8.12 08:58

@Niuš já teď a teda už dlouho beru listovku, teď jsem měla tento měsíc Femibion, jinak samotnou listovku, vitamín E a ženšen… …ta listovka ta mi vyšla na genetice, že mi nějak chybí, tak jí te´d zobu taknějak pořád:-) - preventivně:-)
jinak přítel nic, do něho já nic nedostanu, ten na tohle není, nevěří… výsledek mu to stejně nezlepší…množství nezvětší-takového je názoru a na jednu stranu má pravdu, u něho to být lepší už nemůže…bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.8.12 09:01

@pingvin :) :hug: děkuju, hezký sluníčkový den holky, já jdu na ty okna, ať se tu jen tak neflákám, to už mě ubíjí…už se těším na cvičení, až se vybiju, odreaguju, vyplavím z těla to špatné… jééé už, aby tobylo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.8.12 09:21

@Slunicko81 @Niuš holky, to mi je líto, já jsem dnes přesne jako Niuš 12den po ET, menzes zatím nemám ale ani //, pomalu strácím nadeje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.8.12 09:33

@lenkaadam nene nesmíš!!! vůbec nemysli, že bys dopadla jako my! to je hloupost, přeci:-)! uvidíš, že se ještě vyklube!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.8.12 11:12

@Slunicko81 posledně jsem dostala menzes v den odběru krve, hezká ironie osudu že jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
14.8.12 13:30

@lenkaadam nestracaj nadej, ved este nedosla MS. a zo zaciatku HCG stupa pomaly.ja budem testovat az na buduci piatok ked to do vtedy vydrzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
14.8.12 13:33

@lenkaadam prve dva dni ma to pobolievalo, teraz uz skoro vobec. obcas ma skubne v podbrusku.toto je nas posledyn pokus. vlastne mame z 23 vajicok JEDNEHO mrazacka kam sa stratilo 20 vajicok, to som sa nedozvedela. nikto mi to povedat nedokaze. smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí