IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
12.8.12 10:18
@pingvin píše:
@briuska a co testíky, sílí?

moc nesílí…vlastně mi přijdou stejné. :? ale ze začátku hcg prý roste pomalu, tím se uklidňuji. Ale jsem jen 11 den po ET…včera jsem se strašně vyděsila, při zavádění utroše mi tekla jasně červená krev. Ale pak už ani kapka. Tak nevím, co to bylo, jestli mi praskla nějaká cévka? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.8.12 10:20
@Petinaa píše:
Briuska, to je jasné, tichounku gratuluji!!!

děkuji ti… :kytka: …ale klidná budu až uvidím na UTZ :srdce:…znáš to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.8.12 10:22

Někdy se mi příspěvek napíše do citace…jak se to dá prosím opravit? ani při editaci se mi to nepovedlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.8.12 10:33

@briuska a kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
12.8.12 10:41

Holky, prosim o radu.od ET mam mierne bolesti v podbrisku, nieco ako ked ma dorazit MS. obcas to vystreli do zad.pri 1.IVF som to vobec nemala a teraz neviem ci je to v poriadku, alebo je tam nejaky zanet.MS cakam az 22.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.8.12 10:51

@katulka3010 já měla chvilkové bolesti jako před MS zhruba 4. den od ET až do 14. dne od ET kdy MS dorazila. U tebe to samozřejmě může být pozitivní zpráva, že se mimi zavrtává, spousta holek popisuje první příznaky těhu jako ty před MS, takže se moc nehlídej a nestresuj, přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
12.8.12 10:53

@pingvin dakujem za povzbudive slova.ak je PK, tak tiez plati, ze testovat az po 14 dnoch??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
12.8.12 13:13
@zuzu1122 píše:
a ty si bola na IVF s ICSI alebo len na IVF… to co si napisala ma dost vystrasilo, kedye ma tiez asi caka IVF, ale 10-ty den… myslim, ze to je este skoro… mozno ze este nemas dost hcg hormonu a test to nezachytil… daj vediet, ked testnes na 14-ty den… budem ti moc drzat palceky… dufam, ze ti to vyjde

ahojky, děkuju, ale už tomu moc nedávám fakt, holky…už i sama nějak na sobě, v sobě to cítím, že je to pasé - konec… ..my měli pokaždé ICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
12.8.12 13:20
@lenkaadam píše:
@Slunicko81 @Niuš holky, tak jak se máte?

ahojky, no já nic moc, ale to nejhorší už mám za sebou, jsem se vyplakala, nějak fakt to cítím, že to nevyšlo… zkusím ještě 14.8. testík, na krev jdu pak 16.8.,ale už ani ty prsa citlivější nemám, ani plnější, už je to pomalu na ústupu, což teda klidně ale mohlo zůstat, to bych se nezlobila:-))))

máme ještě teda 2 mrazáčky, ale vůbec nevím, zda jít znova do toho nebo počkat na někdy až jindy, dát si zase pauzu, nějak nemám zase na to zklamání… a u nás už připadá tak v úvahu asi jen minimálka či ten nativ, a to nevím jak půjde, páč mívám anovulační cykly… my už jsme vyčerpali všechny pokusy - už jsme měli 3×ICSI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.8.12 13:26
@katulka3010 píše:
Holky, prosim o radu.od ET mam mierne bolesti v podbrisku, nieco ako ked ma dorazit MS. obcas to vystreli do zad.pri 1.IVF som to vobec nemala a teraz neviem ci je to v poriadku, alebo je tam nejaky zanet.MS cakam az 22.8.

katulko já měla přesně bolesti vaječníků, i do zad mi to šlo, myslela jsem že chytla záda. děsilo mě, že mě bolí vaječníky a ne děloha…a nakonec mám na testu //.sice jsem teprve 11 dET, ale jsou tam. neboj, můžou to být klidně i příznaky těhu…tak buď co nejvíc v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.8.12 13:27

Slunicko moc ti preji aby ti priste ket vysel.ja dneska pro jistotu jeste rano testla a negativni, takze je vse jasni prvni ivf nevysla.ja rozhodne chci pauzu od hormonu, ja porad krvacim, a jen mne znepokojuje ze kdyz prudce nejakej pohyb nebo se natahuji treba veset pradlo, tak mne na vajecnikach tak silene pichne ze si musim sednout je to bolest, pevne doufam ze je to ste stimulky, ani mne uz prsa nebolijou. jinak si slunicko nedovedu predstavit platit treba 80tis za ivf kdyby to pak nekdo hradi sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
12.8.12 13:46

@hanka1120 no to mi povídej, proto jsem teď tak věřila, že to vyjde, když tak hezky do třetice, nevím proč ta potvůrka příroda nepřeje..
ty čoveče s těma vaječníkama, může to být ještě vše od těch hormonů a i MS silnější, přeci jen stále ty hormony v těle se ještě drží a že to byla garda to vše najednou do sebe napíchat… ale raději to určitě řekni i dr. až půjdeš na tu krev, se optej, ať tě zkontroluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
12.8.12 13:48

@hanka1120 a jinak děkuju, i já tobě přeju, aby druhé se zadařilo!!! my měli pauzu od druhého rok bez dvou měsíců… a prve po prvním asi tak necelé 2roky..nějak jsem na to neměla jít do dalšího po tom potratu a pak malinká krize i doma, ale vše naštěstí zažehnáno a je zase veselo, jen teda te´d trochu smutno…spíš mě víc bolí to, že se zase nezadařilo, že už těch sil ubývá, věk taky není nejmenší, z toho jsem celá smutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
12.8.12 13:56

@briuska ved manzel sa zo mna smial, lebo v sobotu mi bolo zle od zaludku(cela vecera sla von), motalo sa to so mnou a mam mierme bolesti, tak vraj nejak brzo mam tehu priznaky. :lol: :lol: :lol:
dakujem za povzbudive slova.potesili.ty si mala PK??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.8.12 15:25
@Slunicko81 píše:
ahojky, děkuju, ale už tomu moc nedávám fakt, holky…už i sama nějak na sobě, v sobě to cítím, že je to pasé - konec… ..my měli pokaždé ICSI.

mam precitanych velmi vela clankov, diskusii a pribehov, kde zeny ani netusili ze su tehotne a do 4 mesiaca normalne dostavali menzes… nezariekni to… mozno ze to vyslo a takto sa zbytocne nervacis… vydrz este… neviem, kolkaty den si po ET? co som citala, tak najskor sa ma test robit 12-ty az 14-ty den po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí