Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sladkare Hele to mi nepřijde úplně brzy. Já jsem koukala zpětně do kalendáře a mě poprvé při Etu zaváděli po 3 dnech.Ve středu mě vycucli a v sobotu mi tam jedno zavedli.
tak uvidíš no. ![]()
@Verysek7 Tak to jsem na tom stejně. Ja jdu ještě zítra na kontrolu a v sobotu mě čekání pukce.
Taky mě pobolívá podbřišek, připadám si pěkně nafouklá. Mudra říkala, že je to normální. Já mám po úterní kontrole 12 folikulů a ještě nějaký dozrávají. Tak jsem zvědavá, kolik jich nakonec bude.Tak na tebe budu myslet a pak si písneme. ![]()
@anicka1234567 Já tam ty 2 čárky vidím, taky jsem tenkrát začínala s takovýmhle pididušíkem. ![]()
@Blondyna 007 ja se uplne lekla co to tma vidim ale az uschl tak tma sel videt nechapu lady max ![]()
@Kajule21 presne tak nebudeme to by nemelo cenu
resi se tu miminka tak se budeme drzet tematu ![]()
Tka holky pokud mi vijde krev doktork ami to zmenila na 9.5 coz je 21dni od et po jkae dobe zhruba se ukaze vacek v deloze v jakem tydnu koupila.jsem si dalsi testy ale udelam si jeden az v patek aby to byl rozestup dva dny
@anicka1234567 Tak to ti přeju, tak pak dej vědět, jak si dopadla. ![]()
@Blondyna 007 píše:
@Maria60 To je dobře, že to přešlo. A co si tak pamatuju, tak mě tam taky občas píchlo. To víš, hnízdí se tam malej prcek a děloha je extrémně prokrvená.Já bych to nevydržela a na tu krev zašla…
Ikdyž vím, že když člověk vyčkává, tak má pořád nějakou naději. Ale neboj, to bude dobré. V sobotu písnu, kolik vajíček uzrálo…
Tak dnes mám termín MS a nikde nic
tak už jen doufáááám.. na krev jdu zítra ráno, vyčkávám pořád, přesně kvuli te naděje
Prsa bolí čím dál víc a po ráno je mi nějak divně, ne uplně špatně, ale mám takový obrácený žaludek. K tomu to popíchávání z každé strany. Doufám že tam prcek je a hlavně at je na správném místě. V sobotu držím palečky, dej vedet kolik bylo vajíček ![]()
@Blondyna 007 snad ano, už čekám na recepci
tak snad to vyjde ![]()
@Blondyna 007 V nějaké jiné dskuzi psala, že prej začala špinit nebo snad dokonce lehce krvácet ![]()
Ahoj holky, píšu po delší době. Test jsem si stále neudělala, na krev bych měla jít v pondělí. Včera jsem měla termín MS a dost mě od včera bolí v podbřišku, občas trochu špiním, takže se bojím že to nevyšlo. Uvidím, počkám do zítřka jestli MS propukne a budu volat do CARu. Holky kdyby náhodou tam MS přišla, mají se vysadit léky? Beru Estrofem, Prednison a jeste nějaký vaginalni gel…? ![]()
Ahojky holky, pro shrnutí bych se s Vámi chtěla podělit o naše štěstí. Po dvou letech snažení bez výsledku jsme šli s manželem na IVF. Metodu ICSI, prodloužena kultivace. Z 10 odebranych vajíček se 8 oplodnilo a do 5dne vydrzelo 6 embryí a z těchto 6 se do blastocysty dostalo jen 1. Ostatní se nedaly zamrazit, protože by se po rozmrazení mohly rozpadnout. Takže nám jedinou silnou fazolku zavedly. 8. Den po ET mi bylo hrozně špatně, nevolno a trvalo to od 6.dne tak jsem si 8.den udělala test a byl POZITIVNÍ. 10.Den jsem šla na krev a byla 356HCG. Pak jsem šla 13.den a 1056 HCG, takže jsem až do dnes čekala. na ultrazvuk. Dneska 6+2tt,1 plod, akce srdeční
Takže tímto chci říct, vůbec nezoufejte a věřte. Člověk když si něco přeje samozřejmě v normě, vždy se mu zadaři. Jen toto vše je na přírodě. Všem Vám držím palečky a ať se Vaše fazolky pořádně zahnízdí. V příloze posílám foto ultrazvuku a testů co jsem si dělala. Každá jsme jiná a každá máme jinak pozitivní testy. Hlavní je, že jsou tam // a netestuje brzy, pak máte nerviky. Já to cítila a chtěla si to jen potvrdít ![]()
Příspěvek upraven 03.05.18 v 17:24
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.