IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
2.5.18 18:12

@sladkare Hele to mi nepřijde úplně brzy. Já jsem koukala zpětně do kalendáře a mě poprvé při Etu zaváděli po 3 dnech.Ve středu mě vycucli a v sobotu mi tam jedno zavedli. :) tak uvidíš no. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.5.18 18:22

@Verysek7 Tak to jsem na tom stejně. Ja jdu ještě zítra na kontrolu a v sobotu mě čekání pukce. 8) Taky mě pobolívá podbřišek, připadám si pěkně nafouklá. Mudra říkala, že je to normální. Já mám po úterní kontrole 12 folikulů a ještě nějaký dozrávají. Tak jsem zvědavá, kolik jich nakonec bude.Tak na tebe budu myslet a pak si písneme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.5.18 18:23

@anicka1234567 Já tam ty 2 čárky vidím, taky jsem tenkrát začínala s takovýmhle pididušíkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.5.18 19:05

@anicka1234567 No,raději už to nebudeme řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.18 04:23

@Blondyna 007 ja se uplne lekla co to tma vidim ale az uschl tak tma sel videt nechapu lady max :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.18 04:25

@Kajule21 presne tak nebudeme to by nemelo cenu :) resi se tu miminka tak se budeme drzet tematu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.18 04:27

Tka holky pokud mi vijde krev doktork ami to zmenila na 9.5 coz je 21dni od et po jkae dobe zhruba se ukaze vacek v deloze v jakem tydnu koupila.jsem si dalsi testy ale udelam si jeden az v patek aby to byl rozestup dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.5.18 06:52

@anicka1234567 Mně se ukázal, když jsem byla 5+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.5.18 06:53

@anicka1234567 Tak to ti přeju, tak pak dej vědět, jak si dopadla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.5.18 09:14
@Blondyna 007 píše:
@Maria60 To je dobře, že to přešlo. A co si tak pamatuju, tak mě tam taky občas píchlo. To víš, hnízdí se tam malej prcek a děloha je extrémně prokrvená. :) Já bych to nevydržela a na tu krev zašla… :lol: Ikdyž vím, že když člověk vyčkává, tak má pořád nějakou naději. Ale neboj, to bude dobré. V sobotu písnu, kolik vajíček uzrálo… ;)

Tak dnes mám termín MS a nikde nic :oops: tak už jen doufáááám.. na krev jdu zítra ráno, vyčkávám pořád, přesně kvuli te naděje 8) Prsa bolí čím dál víc a po ráno je mi nějak divně, ne uplně špatně, ale mám takový obrácený žaludek. K tomu to popíchávání z každé strany. Doufám že tam prcek je a hlavně at je na správném místě. V sobotu držím palečky, dej vedet kolik bylo vajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.5.18 10:59

@Blondyna 007 snad ano, už čekám na recepci :potlesk: tak snad to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.5.18 12:28

@Blondyna 007 V nějaké jiné dskuzi psala, že prej začala špinit nebo snad dokonce lehce krvácet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.5.18 15:04

Ahoj holky, píšu po delší době. Test jsem si stále neudělala, na krev bych měla jít v pondělí. Včera jsem měla termín MS a dost mě od včera bolí v podbřišku, občas trochu špiním, takže se bojím že to nevyšlo. Uvidím, počkám do zítřka jestli MS propukne a budu volat do CARu. Holky kdyby náhodou tam MS přišla, mají se vysadit léky? Beru Estrofem, Prednison a jeste nějaký vaginalni gel…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.5.18 16:13

Vyšlo to!!!

:srdce: :srdce: Ahojky holky, pro shrnutí bych se s Vámi chtěla podělit o naše štěstí. Po dvou letech snažení bez výsledku jsme šli s manželem na IVF. Metodu ICSI, prodloužena kultivace. Z 10 odebranych vajíček se 8 oplodnilo a do 5dne vydrzelo 6 embryí a z těchto 6 se do blastocysty dostalo jen 1. Ostatní se nedaly zamrazit, protože by se po rozmrazení mohly rozpadnout. Takže nám jedinou silnou fazolku zavedly. 8. Den po ET mi bylo hrozně špatně, nevolno a trvalo to od 6.dne tak jsem si 8.den udělala test a byl POZITIVNÍ. 10.Den jsem šla na krev a byla 356HCG. Pak jsem šla 13.den a 1056 HCG, takže jsem až do dnes čekala. na ultrazvuk. Dneska 6+2tt,1 plod, akce srdeční :srdce: :dance: Takže tímto chci říct, vůbec nezoufejte a věřte. Člověk když si něco přeje samozřejmě v normě, vždy se mu zadaři. Jen toto vše je na přírodě. Všem Vám držím palečky a ať se Vaše fazolky pořádně zahnízdí. V příloze posílám foto ultrazvuku a testů co jsem si dělala. Každá jsme jiná a každá máme jinak pozitivní testy. Hlavní je, že jsou tam // a netestuje brzy, pak máte nerviky. Já to cítila a chtěla si to jen potvrdít :)

Příspěvek upraven 03.05.18 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.5.18 16:16

Nejdou mi nahrát fotky, tak je přiložím později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.