Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@anicka1234567 píše:
Ja mam negativni test a nevim co ted mam delat brecim jak krava a muj chlap taky jsem nastvana![]()
![]()
![]()
Dojdi si na krev určitě a na gyndu taky. A do centra jsi volala? ![]()
@Jezelia To je krásný, tak držím pelcky ať se k nám pripojis, uteče to jako voda
![]()
@Kačka1988 na krev mam jit az 9.5 ve stresu jsem byla na gynde rekla ze pokud prisla ms je to jasny potrat
@anicka1234567 píše:
@Kačka1988 na krev mam jit az 9.5 ve stresu jsem byla na gynde rekla ze pokud prisla ms je to jasny potrat
Aha, tak to je mi moc líto ![]()
@anicka1234567 nevěš hlavu, jsme na tom stejně…Včera jsem spinila, dneska mi začala MS, testy negativni a jsem 11. den po KET. V CARu mi řekli, že pokud nekrvacim hodne, tak ze leky mam užívat dál, v pondělí jdu na krev…
@MoniNěm dalsi pokus na et muzu az prej.za tri mesice budu muset zase projit hormonama ktere mi zdeformovali vajecniky jsem z toho fajt nadsena ze vseho jsem vytocena a jsem rada ze jsem si nezaplatila co oni rekli byli by to zbytecne penize
@anicka1234567 ja jsem byla na KET a mam jeste 3 mrazacky, takze na dalsi pokus muzu hned po MS. Ale rozumim ti, ta várka hormonů je mi taky proti srsti, ale zasejc si uvědomuju, ze bohužel bez nich to nepůjde… ![]()
@Kajule21 Ahojda tak gratuluji. A co si pamatuju z prvního IVF. Tak se to počítalo jako u normální těhule normálně podle poslední ms. ![]()
Jojo, i já své předchozí těhotenství počítala podle MS. Pak ve 13. týdnu mi datum porodu určil doktor na základě utz a ta dvě data se lišila o den.
Na krev jsem nakonec šla už dneska, takže v pondělí si mám volat na výsledky. Jsem zvědavá, kolik tentokrát, minule 12. den po KET jsem měla asi 512 jednotek.
@Blondyna 007 ahojky no dobre, ET mám za sebou, tak teď jen doufat, ze to vyjde, jsem trochu spatna z toho, ze vkládali po 3 dnech a ne 5
ale prý mu bude u mě lépe, jen nevim, zda to nejsou slova útěchy a nemeli třeba strach, ze by to do 5 dne nepřežilo ???? a co ty??? ![]()
@sladkare me bylo řečeno ze je lepsi vkládat po třech dnech, ze je tam příznivější a přirozenější prostředí. Tak se tím netrap. Ja jdu ráno na OPU a v pondělí nebo ve středu mi tam budou vracet prcka. Aspoň doufám, ze některé dojde au do re fáze.
@anicka1234567 Tak to je mi líto. O to víc bych o sebe pečovala, když jsi našla pozitivní těhu test
Třeba právě, kdyby sis zaplatila, co ti řekli by to vyšlo, ale to už jsou jenom spekulace. Nám nabídli a my si v rozumné míře vybrali to nej a naštěstí to klaplo. Faktem ale je, že já se snažím šetřit a nehazardovat…
@Blondyna 007 Děkuji
No právě podle poseldní MS bych dneska byla 5+6tt, ale dle UTZ 6+3tt. No uvidíme
Snad bude vše v pořádku
@sladkare Já bych v tom problém neviděla - mně taky vkládali 5ti denní blastocystu a jsem spokojená
![]()
@Verysek7 ja doufam, ze ano, ze vi co dělají a kam chodíš? Jinak hodně stesti zitra, hlavně pohodové probuzení, ja byla cel den jak z jine země ????????????
Ahoj holky, tak to dopadlo jak jsem očekávala. Krev negativní. Takže zase další pokus a to už máme jen jeden. Myslíte si, že je dobre to zkusit hned dalsi cyklus nebo vyčkat? Existuje ještě nějaké vyšetření? Před zavedením dělají kontrolní ultrazvuk tak to by snad přišli na to, že je něco špatně. Mam zkáze nyní víkend. Mam za sebou 1 negativní čerstvý transfér a teď 1 negativní KET. Porad musím myslet na to, že to zase nevyjde a budeme muset opakovat injekce čehož se bojíme nejvíc - mam silnou fobii z jehel. Už tak jsme to nějak museli dát a ta představa
co poradíte holky? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.