IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
27.8.18 14:29

@Lasislava1 joo, tak to jsme na tom stejně. Bylo to malé peklo :mrgreen: doufám, že už bude jen lépe. Já mam příští týden odběr krve na screening a utz mam 12.9. Už se taky těším, snad bude vše ok a budu zase klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
28.8.18 20:08

@Lasislava1 dekuji moc :kytka:
Doufám, ze uz to vyjde. Včera jsem byla 4 den po KET a měla jsem konečně čistý testik po Otrivelle, takže je snad z těla pryč. Zítra rano 7 den po budu testovat, tak jsem moc zvědavá, jestli náhodou tam nebi nějaký dušík. Od včerejška me bolí podbrisko jak při ms. Tak si říkám, ze by to i vyjít mohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
7.9.18 10:35

Ahoj holky, tak už víme, co to bude.. Čekáme druhého chlapečka a je zdravý, tak máme velkou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.9.18 10:45

@Lasislava1 paráda :dance: my měli nakonec screening dříve, protože prcek roste rychleji. Vše ok a taky už cca víme, paní doktorka odhadovala. Ale říkala, že je přeci jen brzo, tak ještě počkáme a uvidíme. :srdce: ale mám radost, že to máme za sebou a jsem klidnější ;) gratuluju k chlapečkovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
7.9.18 11:06

@Hearty Taky gratuluji.. No my byli u nejlepšího z nejlepších, je vyhlášený a on se neplete, ale ono to nešlo přehlédnout. Zvětšil to a kulky přes celou obrazovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
12.10.18 14:26

@Blondyna 007 ahojky moc gratuluji. Jsem tu dlouho nebyla, mě teď čeká druhé IVF mám dlouhý protokol. Dnes na UTZ jen tři 10mm vajíčka. Žádná sláva. V úterý další UTZ a čtvrtek až sobota punkce. Modlím se ať k IVF dojde a aspoň jedno je bojovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.