IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
24.6.18 20:12
@Hearty píše:
@Jituska1989 ahojky. Nepotřebuješ žádanku, můžeš sama. My taky žádanku neměli, jen jsem si ji vyžádala aspoň na ten spermiogram a na ten už šel muž přímo do námi vybraného caru a bez žádanky jsem nás objednala na konzultaci. Pak jsem na své gynde oznámila při běžné kontrole, že tam chodíme a donesla jsem kopie zpráv. Toť vše. ;) Držím palce :srdce:

Hrozne moc dekuji,partner jde v patek na spermiogram. Strasne moc ti dekuji,hned zitra tam zavolam. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.6.18 20:23

@Jituska1989 nemáš vůbec zač :hug: hlavně ať se dočkáte a pomůžou vám. Ono i tam je to běh na dlouhou trať, ale aspoň se tím začne někdo zabývat a pomůžou vám najít, kde je chyba. A nevím jak jinde, ale u nás v caru jsou opravdu úžasní a i přes neúspěchy jim věřím, že to jednou zvládneme. Úplně to člověku dodá optimismu ;) kdežto ačkoliv mám fajn gynekologa, tak se mi zdá, že oni ti běžní gyndari to „zlehčují“ a nechce se jim tím zabývat nějak do detailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
24.6.18 20:27
@Hearty píše:
@Jituska1989 nemáš vůbec zač :hug: hlavně ať se dočkáte a pomůžou vám. Ono i tam je to běh na dlouhou trať, ale aspoň se tím začne někdo zabývat a pomůžou vám najít, kde je chyba. A nevím jak jinde, ale u nás v caru jsou opravdu úžasní a i přes neúspěchy jim věřím, že to jednou zvládneme. Úplně to člověku dodá optimismu ;) kdežto ačkoliv mám fajn gynekologa, tak se mi zdá, že oni ti běžní gyndari to „zlehčují“ a nechce se jim tím zabývat nějak do detailů.

My pujdeme v Ceskych Budejovich,i kdyby to trvalo dalsi rok,chci vedet proc to nejde a zda je opravdu duvod tech problemu ty myomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.6.18 21:22

@Jituska1989 jasný. :palec: přeju hodně štěstí ;) dej kdyžtak vědět, jestli bylo vše ok a co jste se dozvěděli .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
24.6.18 22:06
@Hearty píše:
@Jituska1989 jasný. :palec: přeju hodně štěstí ;) dej kdyžtak vědět, jestli bylo vše ok a co jste se dozvěděli .

Urcite dam zitra vedet,moc dekuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.6.18 22:41

@Anyt Po 3 dnech bych výsledek nebrala vážně. Embryjko se teprve zahnizďuje a až pak tělu začne vysílat signály, aby HCG bylo v moči.
Já mám vyzkoušeno, že když od 7. dne když byl pididušík, tak to bylo dobré.
Testovala jsem obden a test sílil a sílil a menstruace nikde. :lol:
Tak ti přeji, aby ti to vyšlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.6.18 09:39

@Hearty Tak hlasim,ze jsme na 12.7. objednany do caru,moc dekuji za pomoc,jinak bych vyckavala az se rozhoupe moje doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.6.18 09:40

Jen se bojim co nas tam pri prvni navsteve ceka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
25.6.18 10:51

@Jituska1989 není zač, jsem ráda, že moje zkušenost byla užitečná ;) první návštěvy se neboj, nám dali jen dotazník, kde bylo jak dlouho se snažíme, jestli jsem někdy byla těhotná, jestli máme nebo rodina nějaké nemoci atd…a pak konzultace s Dr. dle toho, co jim řeknete, zkusí navrhnout nějaký postup, vyšetření, řešení atd. To je vše. Už budete mít v ruce první vlaštovku v podobě spermiogramu, takže i dle toho budou řešit. Je to v pohodě, mnohem horší jsou pak ta čekání na jednotlivé vyšetření atd. U někoho to jde rychle, my třeba chodíme do caru už skoro rok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.6.18 17:49

@Jituska1989 Ahoj Jity, určitě bych šla také do Caru, aby tě pořádně vyšetřili. Můžeš se tam objednat i bez doporučení lékaře. Ale pokud zajdeš ke své gynekoložce a napíše ti doporučení k vyšetření spermio v Caru, tak ho nebudete muset platit. Tak to bylo přesně i v naší situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.6.18 17:52

@Blondyna 007 Děkuji :hug: Uvidím, jak to bude další dny. 3 a 4 dne po ET duch a dnes 5 den bílo 8o Takže to byly opravdu injekce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.6.18 17:53
@Anyt píše:
@Jituska1989 Ahoj Jity, určitě bych šla také do Caru, aby tě pořádně vyšetřili. Můžeš se tam objednat i bez doporučení lékaře. Ale pokud zajdeš ke své gynekoložce a napíše ti doporučení k vyšetření spermio v Caru, tak ho nebudete muset platit. Tak to bylo přesně i v naší situaci.

Ahoj, moc dekuji za odpoved. Do caru jsme objednani, dnes sem tam volala, zvedla to velmi prijemna sestricka a objednala nas na 12.7. Doporuceni mit nemusime. Jinak partner jde v patek na spermiogram, tam doporuceni mame, tak ze platit nebudeme nic. Do caru se tesim a zaroven mam strach co se dozvim, ale verim ze vse zvladneme, nejsme jediny par co jim nejde dosahnout toho stesti. Jsou pary co se snazi daleko vic, budu rada kdyz se hlavne dozvim pricinu proc to nejde. Kdyz moje lekarka na to prdikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.6.18 17:54
@Hearty píše:
@Jituska1989 není zač, jsem ráda, že moje zkušenost byla užitečná ;) první návštěvy se neboj, nám dali jen dotazník, kde bylo jak dlouho se snažíme, jestli jsem někdy byla těhotná, jestli máme nebo rodina nějaké nemoci atd…a pak konzultace s Dr. dle toho, co jim řeknete, zkusí navrhnout nějaký postup, vyšetření, řešení atd. To je vše. Už budete mít v ruce první vlaštovku v podobě spermiogramu, takže i dle toho budou řešit. Je to v pohodě, mnohem horší jsou pak ta čekání na jednotlivé vyšetření atd. U někoho to jde rychle, my třeba chodíme do caru už skoro rok. :roll:

Urcite pomohla,je fajn ze clovek tady najde spriznene duse ktere poradi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.6.18 17:55

@Hearty A jak jsi dopadla dneska ty? Bude příští týden KET? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.6.18 17:55

@Hearty A jak jsi dopadla dneska ty? Bude příští týden KET? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.