IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
297
4.7.18 09:42

@Hearty Ahojky, jak se cítíš po KET? Vše proběhlo v pořádku? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.7.18 10:14

@Anyt ahojky. Naštěstí ano, vše šlo hladce. Asi to byl nejrychlejší a nejpohodovejsi transfer ze všech tří co mám za sebou. Cítím se dobře, do včera mě dost pobolival podbřišek, dneska se mi zdá, že to ustupuje. Nejraději bych přeskočila čas :D a co ty? Máte nějaký další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.7.18 08:45

Holky, prosím kdo z vás píchal před transferem ovitrelle, máte někdo představu, jak dlouho se drží v těle? Zkoušel někdo testovat brzo? Jsem dneska 5 den po KET, transfer byl v neděli ráno. Ovitrelle jsem píchala před 2 týdny v sobotu, tzn že teď to bude 14 dní zítra. Zkusila jsem test a je tam celkem dost zřetelný duch, vyskočil asi do minuty. Myslela jsem, že bude bílo, ať mám jistotu že injekce je pryč a teď jsem ještě víc na vážkách, co ty // způsobilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.7.18 15:23

Ahoj holky, můžu mezi vás. Dva roky se snažíme o miminko, mezitím dvě zamlklý těhotenství, dvě revize a jedna rerevize. Dle všech výsledků jsme naprosto zdravý, žádný problém. Od dubna chodíme do CARu, teď v červenci jsem měla začít stimulovat, moje první IVF. Čekala jsem na ms, která měla přijít ve středu 4.7. Ráno jsem si udělala test, byl pozitivní, tak jsem měla obrovskou radost. Pozitivní byl proužek i digitální clear blue. V CARu mi místo injekcí na stimulaci nabrali HCG, to bylo ale jenom 4, takže negativní. MS taky nikde. Dneska už jsou testy negativní. Vůbec nevím, co to může být. Doufám, že brzy dorazí a já ještě tenhle měsíc IVF stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
6.7.18 15:27

@Hearty Ahoj, já jsem pichala 22.6.,, 29.6.jsem měla ET, testovala jsem 4 den, skrz ten Ovitrelle a měla jsme velmi slabého ducha.. Jsem blázen, testuji každy den, duch sílil a dnes 7 den už mám čárku.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.7.18 22:19

@Lasislava1 jeee, Tak super. Moc gratuluju :hug: Úplně jsi mě potěšila. Já píchala 23.6. ale transfer jsem měla až 1.7. No kéž by mi taky sílil :srdce: taky už to teď budu zkoušet denně asi, nedá mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
7.7.18 09:42

@Hearty Preji hodne stesti, dej pak test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.7.18 09:54

@Lasislava1 jeee, ten už je krásný :* hodím teda moje, vrchní je ze včera, tam to na fotce moc vidět není a spodní dnes ;) jsem 6.den po KET, zdá se mi, že to úplně nepatrně zesílilo, tak snad to bude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
7.7.18 10:38

@Hearty Ano, vidim krasne a sili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.7.18 13:22

@Lasislava1 mám radost ;) jen se modlím, aby to vydrželo :kytka: zaváděli jste jedno nebo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
7.7.18 13:25

@Hearty Musis prckovi verit :srdce: Ja mela ohss, takze mi dovolili jen jedno ;) Tri mame v mrazaku. Ale pokud vse dopadne dobre, pro ne uz si neprijdeme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.7.18 13:35

@Lasislava1 věřím už po třetí, ale tentokrát nejvíce :srdce: teď musí cítit tu moji radost a to by bylo, aby tam zas nechtěl zůstat :D taky máme jedno zabedeno. Pak máme ještě v mrazáku posledni jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.7.18 19:58

@Anyt Nemáš zač.Neboj, dočkáš se.Asi to tak hold mělo být. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
8.7.18 08:49

@Lasislava1 ahojky, tak dnešní ranní už vypadá dost dobře. Doufám, že mě neklame a bude stejně tak krásně se mnou pokračovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
8.7.18 11:27

@Hearty No to už není žádný duch, ale krásná čárka :dance: Paráda, mám radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.