Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hearty píše:
@Jituska1989 jejdatak to je blbý…ale ještě že jsi tam šla! To byste se trápili zbytečně… Takže jdeš na nějakou laparku, aby zjistili skutečný stav?
Tak stopro vim,ze ten pravy vejcovod vypada blbe..smiruju se s tim ze o nej pri nejhorsim prijdu. Ten druhy pry je zrejme nepruchozi,protoze kdyz nepracuje jeden tak bych prisla do jineho stavu s tim druhym vejcovodem,ano na laparku a profouknuti toho leveho vejcovodu. Sla jsem tam jen diky vam! Jinak bych se trapila bolesti a moje dr by me lecila porad na zanet,pritom zvysene CRP je pry prave kvuli tomu vejcovodu..
@Jituska1989 tak to je ale fakt šílenost. Mi řekni, že doktorka neumí tak zásadní věc poznat, když jinde to vidí při první kontrole! To nepochopíš. A co vám řekli k tomu spermiu? Možná si s tím funkčním neotěhotněla proto…zas na druhou stranu…je asi lepší, že se na to přišlo před těhotenstvím, ne? Nemohlo by to pak dělat neplechu, jestli jsou tak zvětšené jak říkáš?
Jsem moc ráda, že jsme ti dobře poradily a rozhodla ses tam jít
bude to vše zase dobré, uvidíš, a po všech těchto šocích a trápení přijde odměna ![]()
@Hearty píše:
@Jituska1989 tak to je ale fakt šílenost. Mi řekni, že doktorka neumí tak zásadní věc poznat, když jinde to vidí při první kontrole! To nepochopíš. A co vám řekli k tomu spermiu? Možná si s tím funkčním neotěhotněla proto…zas na druhou stranu…je asi lepší, že se na to přišlo před těhotenstvím, ne? Nemohlo by to pak dělat neplechu, jestli jsou tak zvětšené jak říkáš?
Jsem moc ráda, že jsme ti dobře poradily a rozhodla ses tam jítbude to vše zase dobré, uvidíš, a po všech těchto šocích a trápení přijde odměna
Neotehotnela jsem ,protoze ten pravy vajecnik je nefunkcni,je uzavreny a naplneny tekutinou,proto je tak velky. A ten levy je mozna potreba jen profoulnout,pruchodnost toho leveho mi budou delat pri te operaci. Na spermio rikal,ze to neni az tak spatny,neni to vyborny ale dobry. Ze musi byt pro poceti schopny alespon 40% a+b partner ma 30%. Byl tam fakt super doktor,vsechno nam vysvetlil,partner byl hned vcera na odberech,ja jdu mezi 2-5 DC a 21.8.jdeme na genetiku. V pondeli budu volat do nemocnice na objednani konzultace pred operaci. Zitra mame svatbu a ja mam pocit ze nic nestiham. Ted uz sedim v cekarne u sve gyn. Je mi z toho divne od zaludku,kazdopadne se od ni dnes vysetrit nenecham. Nebo mi tam zase neco najde.
@Hearty 2 mesice trpim bolestma,stridam Algifen s cipkama na bolest..pritom uz sem mohla mit po bolesti kdyby me doktorka poradne vysetrila.
@Jituska1989 já teda nevím, ale po tomhle bych asi změnila gyn.doktorku. jsem zvědavá, co ti na to řekne.
@Hearty píše:
@Jituska1989 to zvládnešco na to řekla tvá doktorka teda?
Ze ona nema tak spickovy ultrazvuk aby to poznala,ze kdyz ma na neco podezreni tak odesila zensky na ultrazvuk do nemocnice. I tak mi to prijde jako kravina. Ale doktor me vcera povzbudil,ze po operaci az dorazi ms,tak se muzeme zacit snazit
tak ze v zari
ani nevis jak moc bych si to prala,po tech vsech nezdarech a zklamani. Ale vim,ze tady na to nejsem sama,mam tu vas.
dekuju moc za podporu.
@Hearty No byl jen maličkatý a lékař mi řekl, že už nedoroste. Abych řekla pravdu, byla jsem za ten jeden volný cyklus nakonec i ráda. Celkem mě to IVF dalo zabrat a měla jsem i lehký hyperstimulační syndrom. Včera jsem byla na první a doufám že i posledním KET
Moc bychom si přáli, aby nám to tentokrát vyšlo Přítel by chtěl miminko v květnu a teď je ten pravý čas, tak se na nás snad usměje štěstí
Ale abych řekla pravdu, tak dělám všecho (teda kromě sportu) jako když by se nic nedělo a vůbec neležím. Po IVF jsem se nehla z postele a nedopadlo to, tak uvidím
A jak se daří tobě?
@Anyt paráda, tak držím palce
já taky neležela. Za to teď si to vynahrazuju
je mi tak blbě posledních 5 týdnů, že toho moc nezvládám
Takže funguj normálně, dokud je ti dobře a ono to je podle mě taky lepší, bude se ti prokrvovat děloha, když se budeš hýbat, prcek se tam hezky usídlí
![]()
já jsem v 11tt a modlím se, ať je brzo dobře. Za 14 dní jsem objednaná na 1.screening, tak se těším, doufám, že bude vše ok a budu zase klidnější ![]()
@Hearty Uz 11. Tyden? To letí
držím pesticky na 1. Screeningu. Dej potom vedet, jak jste s prvkem dopadli ![]()
@Anyt děkuji moc
a ty taky dej vědět, doufám, že brzo uvidím fotečku //
![]()
@Anyt Ahoj, preji hodne stesti. Ja po zavedeni vubec neodpocivala, dokonce jsem na druhy den tahla tezsi nakup a chytlo se ![]()
@Hearty Ahoj, soucitim. Mne bylo zle od konce 5 tydne do zacatku 12
Ale fakt hodne a celodenne. Uplna nebozka roku
Bylo mi lito i maleho, pac jsem nebyla schopna s nim jit ven, nastesti chlap si to v praci prizpusoboval, ze ho bral dopo k vode, pak sel do prace a odpo ho bral zase na zahradu na bazen. Ja porad zavrena doma. Ale uz se to ted dost zlepsilo. Pristi tyden nas ceka screening ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.