Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lasislava1 supeeer.
no to je paráda, krásně nám to pokračuje
jsem nadšená.
@Hearty No konečně se to nějak rozjelo.. Co jsem tady četla, tak bylo dost neúspěchů ![]()
@Lasislava1 jednou se to musí prolomit. Byl to náš třetí transfer a já musím říct, že jsem byla docela skeptická už. Ani jsem tentokrát neodpocivala skoro, hned ten den jsem doma vařila, druhý den už úklid, chodila jsem hodně ven, objížděla kámošky a pila kafe za kafem a hele ![]()
@Hearty Však tak to má být.. Já hned první den po ET tahla nákup, vůbec mi to nedošlo, jak jsem byla ráda, že mi je po tom ohss dobře, vůbec mi to nedošlo. Hned od začátku dělám vše, vařím, uklízím, venčím psa (80kg), tahám dítě( 15kg), několikrát denně ho zvedám, chovám, dávám do autosedačky, do toho jsem teda ted měla dost stresy a stejně se chytlo..Těhotenství se nevyleží, bohužel..
@Lasislava1 Tak tak.
Já se už jen modlím, aby to i zdárně pokračovalo ![]()
@Hearty @Ladislava1 holky, to je skvělé! Moc vám blahopřeji
Mě čeká tento měsíc první KET bez stimulace. Dnes jsem byla na kontrolu a ovulce se nějak nechce. Tak uvidíme, jestli to zvládneme tento cyklus nebo budu muset počkat na další a stimulovat ![]()
Ahoj holky,po delsi dobe se hlasim
ve ctvrtek jdeme poprve do CAR,diky vam..jinak bych cekala az se rozhodne doktorka. Bohuzel nam vysel spatny spermiogram,50% nepohyblive a z dalsich 50% je 25% malo pohyblivych
. Mela to nektera z vas? Popripade co nas ceka? O to vetsi mam ted z te navstevy strach.
@Jituska1989 Ahoj, at zaradi manzel macu. Ja myslim, ze to problem nebude, jen bych dala isci, imsi. Manzel ma horsi mortfologii, tak jsme priplatili za tohle a vyslo to. Preji hodne stesti. A snad se verit ![]()
Ja dnes takto, ten spodni je dnesni
Jinak nemuzu spat a jsem unavena. Kurna, nekdo v 5tt ani netusi, ze je tehotny a ja se citim jak po kotatech uz ted ![]()
@Lasislava1 píše:
@Jituska1989 Ahoj, at zaradi manzel macu. Ja myslim, ze to problem nebude, jen bych dala isci, imsi. Manzel ma horsi mortfologii, tak jsme priplatili za tohle a vyslo to. Preji hodne stesti. A snad se verit
Manzel bere zinek,macu..tu beru i ja,pije kotvicnik a vysledky takove. Mam z toho caru strach,zase si moc financne vyskakovat nemuzeme ![]()
@Jituska1989 Vím, že je to hodně peněz, ale pokud je problém ve spermiích, tak si to asi budete muset připlatit..Aby se zbytečně třeba nevyčerpal pokus bez výsledku..My jsme si to připlatili a to objem, rychlost má dost dobré, jen ta motrfoligie a přesto nám tohle doporučuli..
@Jituska1989 ahojky, vůbec neměj obavy, možná když to řeknu blbě, je lepší mít „jen“ horší spermio…to se dá řešit a oni to umí celkem obstojně vybrat. U nás byla morfologie 0%!! I přes nadprůměrný počet, celkem dobrou rychlost byly prostě všechny vadné. Dokonce 99% patologie hlavičky, což je průser. A dokázali vybrat a zůstala nám čtyři krásná embryjka, a teď jsem se dočkala i //. Takže ber to taky že je fajn, že tušíte, kde bude ten problém a není to tak špatné, toto se dá v pohodě řešit. Takže se tam těš, uvidíš, že se brzo dockas těch vytoužených // ![]()
@Lasislava1 krásný
mi už to taky krásně ztmavlo ta druhá čárka
já se zatím cítím dobře. Jen mě fakt dost tahá ten podbřišek, ale jinak nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.