IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
25.6.18 19:19

@Anyt nooo, pořád nevím. I přes píchnutý ovitrelle neprasknul folikul, takže zítra jdu znovu na utz. :nevim: tak doufám, že se umoudři a praskne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.6.18 20:14

@Hearty Držím pěstičky :hug: Zítra dej vědět, jestli se umoudřil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.6.18 00:13

@Anyt děkuji moc :hug: ráno dám vědět. Jestli se to zas bude muset odložit, tak už mě asi šlak trefí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.6.18 10:20

@Anyt tak hurá :dance: v neděli je transfer. Snad už tentokrát ve správnou dobu, správné embryjko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
26.6.18 10:40

@Hearty Juchů :dance: Tak tfuj, tfuj, tfuj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.6.18 11:51

@Anyt děkujiiii :srdce: a co ty, jak se cítíš? Dnes jsi 5.den? Nebo 6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
26.6.18 12:52

@Hearty Fyzicky se cítím čím dál líp a psychicky právě naopak. Cítím, že tělo se dostává z hormonů, břicho odpuchá, ale pocit, že to nevyšlo stále narůstá :,( Dnes 6 den od ET a stále bílo :nevim: Myslím, že po prodloužené kultivaci bych asi měla mít aspoň ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.6.18 13:48

@Anyt neee, nestresuj se. 6 den je fakt brzo. :hug: z jiné skupiny měla kočka co jsme minulý pokus čekaly spolu pídí dusika 8 den a teď je v 10tt. A fakt byl jen slaboučký. Nehaz flintu do žita. Já zrovna vím, jak je to hrozně těžké, ale zkus ještě myslet pozitivně :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
26.6.18 15:15

@Hearty Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
27.6.18 22:02

@Hearty ahojky jsme v Bulharsku Zlaté písky je tu krásne hlavně teplo než v Česku ale už se nám to tu krátí :( s manželem jsme si řekli že určitě ještě letos někam pojedeme v září Egypt, Djerba nebo kanáry ale to se rozhodneme až zase takhle jak teď 3dny před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
27.6.18 22:59

@Renula5 taky většinou jezdíme na jaro a pak v září. At si prodloužíme léto ;) je to super. Jen letošní jaro nám jaksi zabral tento proces :lol: A v září uvidíme, dle toho jestli KET vyjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.6.18 21:42

@Anyt Ahojda 6. den je fakt brzy, akorát se tím stresuješ, netestuj tak brzy.Vydrž aspoň do 8-10 dne.Já už 9 den taky měla pididušíka a pak už to sílilo.
A hlavně občas mi tam píchlo úplně jinak než před ms, nalila se mi prsa a zpevnili se mi nehty a to už jsem věděla, že to nejspíš klaplo.
Tak vydrž a až se otestuješ, tak písni. :)
Držím pěstičky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
29.6.18 22:03

@Blondyna 007 Jsi hodná, děkuji za podporu, ale bohužel to nevyšlo :nevim: Dnes jsem byla na kontrole v centru a brali mi i krev. Takže příští měsíc mě čeká KET. Mám celkem 3 mrazáčky, tak snad 1 z nich bude ten pravý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.6.18 20:21

@Anyt Ahojda, tak to mě mrzí.Ale nevěš hlavu, tělo je teď plné hormonů.
Mě tenkrát když se nám to taky neuchytilo Dr řekl, že při tom Ketu je vyšší šance, bo jde o přirozený cyklus, naběhne sliznice, a po ovulaci šup mrazáčka do bříška a povedlo se.
Tak držím pěsti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.7.18 09:41

@Blondyna 007 Děkuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.