IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
19.5.18 23:54

@Blondyna 007 nooo uvidím ale asi Jo :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
20.5.18 06:04

@Jirsi Člověk pořád počítá ty dny a ke konci už je to nekonečné. :P Já už jsem měla nutkání v pátek ale nakonec jsem to vydržela do soboty. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.5.18 11:08

@Blondyna 007 určitě psychika dělá své, a hlavně to ze máte uz holčičku, to je velký plus. Malá bude nadšená z miminka ;) mi je špatně celý den, i v noci, jsou to takové nevolnosti, nechuť k jidlu, ale totální, nejraději bych jen pila ocet :) a navíc i psychika mi nějak hapruje :roll: bojím se všeho, tak jsem si to přála a když to vyšlo tak me přepadaji různé myšlenky, jak vše zvládnu atd. No měla jsem růžové představy o těhotenství, ale mam to naopak :nevim: tak jem doufám ze se nějak obrátím nebo co :) užívej si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.5.18 08:00

@Maria60 Neboj se, to víš, že to zvládneš. :D
Na začátku je to velká změna hormonů v těle a člověk si na to musí zvyknout. :)
Počkej, až na utz uvidíš, jak se hezky hýbe a má se čile k světu. :lol:
To je moc pěkný okamžik. :palec:
A ty nevolnosti jsou nejhorší první trimestr, pak se to většinou zklidní.
Tak hlavu vzhůru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.5.18 08:38

@Blondyna 007 no prave je to opravdu na palici člověk neví jestli Jo nebo ne, jestli ty příznaky jsou dobře nebo to je jen z prášku co beres no šílený jsem z tho už na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.5.18 13:37

@Blondyna 007 děkuji :srdce: hrozně se bojím protože partner je pracovně vytížený a je pořád pryč, tak na to budu hodně sama. Je to první miminko tak mě ty nejisoty nějak ovládly. Kamarádka mi nedávno řekla že některé miminka nejsou hezké a tím uplně odrovnala, ted pořád přemýšlím aby mimi bylo zdravé a aby nějak vypadalo, no hrabe mi :think: :zed: kdy jdeš na krev? nebo už jsi byla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.5.18 20:04

@Maria60
Teď musíš být hlavně v klidu, nenervuj se, ať máš klidné miminko. Určitě máš kolem sebe spoustu kamarádek a rodinu, která ti se vším a začátku pomůže. :srdce: Já jsem tenkrát jako prvrodička taky byla ze všeho vykulená ale ono si to všechno sedne a bude fajn. Kojení, koupání, vše ti ukáží už v porodnici.
A to kamarádce nevěř, bo každé miminko je pro svou maminku nejhezčí. :)
Hlavně se nestresuj. Klidně si pořiď nějakou knihu o těhu, tam si vše přečteš, ať víš a seš klidně jší.
Na krev jdu ve středu. To už budu začínat 5. Týden, tak už by něco málo mohlo být i na utz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.5.18 20:07

@Jirsi Vydrž zítra a ve středu už testuješ. :D
Hele beru utrogestan 1-1-2.
Asi jako všichni po Ivf nebo ty bereš něco jiného? Já myslím, že to klapne, máš ty samé příznaky, co jsem měla a mám já. :lol:
Mrkni 9. a 11. den a hezky to sílí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.5.18 21:19

@Blondyna 007 já už ho udělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.5.18 07:43

@Jirsi Tak super gratuluji, já jsem ti to říkala, že si. :lol:.Tak to mám radost. :potlesk:
Já jsem dneska 4+0, tak to jsme kousek od sebe viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.5.18 08:29

@Blondyna 007 Dekuju :srdce: Jjá nevím kolik jsem, nevím jak se to pocita :D mě napadlo ze bych zavolala jestli mužů přijít dřív na krev ze mám pozitivni test myslíš ze bych měla? Nenapadlo te to taky? kdy mas jít na krev ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.5.18 08:34

@Jirsi Počítá se to od 1. dne poslední menstruace. Mrkni na maminkam.cz a tam je těhotenská kalkulačka, tak uvidíš.
Já jsem na pokynech z kliniky měla, že mám přijít měsíc od transferu ale zajedu si tam zítra. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.5.18 08:37

@Blondyna 007 tak to mě řekli ať přijdu na krev 29.5 tak nevím jestli tam mám zavolat ze mám pozitivni test jestli mužů přijít dřív a podle te kalkulačky jsem 3+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.5.18 10:34

@Blondyna 007 já právě vubec nechápu co se semnou děje, jestli takto působí hormony :nevim: připadám si jako blázen. Právě že se chystám koupit si nějaké drobnosti, knížku už nějakou mám. Je to fakt síla. Já jdu zítra na kontrolu, tak snad budu víc v pohodě. Dej vedět jak Ti dopadla krev a kolik máš HCG :oops: Mi roste hrozně rychle, nějaký superman nebo supermanka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.5.18 12:08

@Jirsi Tak to je dobrý, to jsme o 4 dny. :lol: Tak zkus si tam zavolat, ať víš. :) Já vím, že na svoji kliniku můžu přijít na krev i bez objednání. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.