Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hearty no mám testit 17.5 a podle toho teprve volat a uvidime zda pojedu
zitra asi testit nebudu
@Hearty Tak snad už nepřijde…
No já už si právě moc nepamatuju, jak to bylo naposledy.Ale před ms mě prsa nebolí. To mě bolí jen břicho a někdy v kříži, tak snad tam drží… ![]()
@jana812 Já si to taky v hloubi duše myslím, jen si to nechci moc připouštět, abych nebyla zklamaná. Ale tak budu myslet pozitivně a bude to dobrý.
![]()
@Blondyna 007 začínám špinit, takže já se obávám, že to opět neklapne ![]()
@Hearty Né, to ještě nemusí nic znamenat. Mě minule sestra říkala, že někdo může i slabě krvácet. Může to být i tím, jak se uhnizďuje hloub a hloub do sliznice, tak se tam narušila nějaká cévka nebo něco.
To je hned.
Možná by nebylo špatné zavolat si zítra na kliniku, a zeptat se co a jak. Třeba by to pomohlo zvednutí dávek uteogestanu. ![]()
Nevěš hlavu, jdi spát, ráno volej a pak dej vědět. ![]()
@Blondyna 007 děkuji
kéž bys měla pravdu. Jsem ve stresu, minulý měsíc po ET jsem začala taky po týdnu špinit, testy pak ukazovaly //, ale stejně se to za pár dní rozjelo, tak už plaším. Uvidíme zítra… Dám vědět ![]()
Ahoj holky zítra jdu na ET a chci se zeptat jak jste se chovaly a co jste dělaly po transferu jestli jste některá jela třeba za 3 dny na výlet jestli jste chodily na procházky pracovaly… díky za info protože mám tolik otázek a u doktora úplně zapomenu jak na mě vychrli tolik informací. Snad zítra se už nezapomenu zeptat
![]()
@Jirsi Doporučuje se 2-3 dny mít klidový režim. Ale jinak se chovej úplně normálně. To je nejlepší, procházky jsou dobré pro prokrvení dělohy, v práci na to aspoň na chvíli nebudeš myslet.
Neměla bys nějak hodně sportovat, chodit do sauny, do výřivky a dávat si horké koupele.Ale nám to po ET sestry opakovaly, tak vám to snad řeknou taky. ![]()
@Hearty Já tě chápu, člověk už se bojí bo má blbé zkušenosti viď? ![]()
Tak uvidíš, ještě neházej flintu do žita. ![]()
Tak mi zbylo ze 4 krásných jen 1 které mi dneska zavedli… prej je krasne vývoj je podle tabulek tak snad se uchyti ![]()
@Blondyna 007 tak spinim pořád, ale zatím malinko. Ráno jsem prubla test, jsem dnes 8 dní po KET, je tam pidi, ale fakt pidi duch, vyšel asi do minuty, jak zasychá je čím dál méně vidět
tak doufám, že si se mnou ten test nehraje… Zatím teda průběh stejný jak minulý měsíc, špinění a dušík..tak snad bude lepší výsledek…pokud nepřejde to špinění úplně, po obědě zavolám do caru, jestli zvednout utroš. To je na palici to čekání
![]()
@Jirsi mysli pozitivně, i jeden stačí, když je kvalitní. Teď se dobře naladit a uvidíš, že se mu tam bude líbit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.