IVF duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
14.5.18 15:41

@Hearty no mám testit 17.5 a podle toho teprve volat a uvidime zda pojedu :nevim: zitra asi testit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.5.18 17:18

@sladkare držím moc palce… :hug: to byl ET nebo KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.5.18 20:19

@Hearty Tak snad už nepřijde… :lol: No já už si právě moc nepamatuju, jak to bylo naposledy.Ale před ms mě prsa nebolí. To mě bolí jen břicho a někdy v kříži, tak snad tam drží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.5.18 20:21

@jana812 Já si to taky v hloubi duše myslím, jen si to nechci moc připouštět, abych nebyla zklamaná. Ale tak budu myslet pozitivně a bude to dobrý. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.5.18 21:52

@Blondyna 007 začínám špinit, takže já se obávám, že to opět neklapne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.5.18 22:12

@Hearty Né, to ještě nemusí nic znamenat. Mě minule sestra říkala, že někdo může i slabě krvácet. Může to být i tím, jak se uhnizďuje hloub a hloub do sliznice, tak se tam narušila nějaká cévka nebo něco.
To je hned.
Možná by nebylo špatné zavolat si zítra na kliniku, a zeptat se co a jak. Třeba by to pomohlo zvednutí dávek uteogestanu. :palec:
Nevěš hlavu, jdi spát, ráno volej a pak dej vědět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.5.18 22:23

@Blondyna 007 děkuji :hug: kéž bys měla pravdu. Jsem ve stresu, minulý měsíc po ET jsem začala taky po týdnu špinit, testy pak ukazovaly //, ale stejně se to za pár dní rozjelo, tak už plaším. Uvidíme zítra… Dám vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.5.18 22:53

Ahoj holky zítra jdu na ET a chci se zeptat jak jste se chovaly a co jste dělaly po transferu jestli jste některá jela třeba za 3 dny na výlet jestli jste chodily na procházky pracovaly… díky za info protože mám tolik otázek a u doktora úplně zapomenu jak na mě vychrli tolik informací. Snad zítra se už nezapomenu zeptat :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.5.18 23:11

@Hearty to byl ET, dekuji moc a napodobne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.18 06:50

@Jirsi Doporučuje se 2-3 dny mít klidový režim. Ale jinak se chovej úplně normálně. To je nejlepší, procházky jsou dobré pro prokrvení dělohy, v práci na to aspoň na chvíli nebudeš myslet. :) Neměla bys nějak hodně sportovat, chodit do sauny, do výřivky a dávat si horké koupele.Ale nám to po ET sestry opakovaly, tak vám to snad řeknou taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.18 06:58

@Hearty Já tě chápu, člověk už se bojí bo má blbé zkušenosti viď? :?
Tak uvidíš, ještě neházej flintu do žita. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.5.18 08:03

@Blondyna 007 dekujuuuu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.5.18 08:56

Tak mi zbylo ze 4 krásných jen 1 které mi dneska zavedli… prej je krasne vývoj je podle tabulek tak snad se uchyti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
15.5.18 09:06

@Blondyna 007 tak spinim pořád, ale zatím malinko. Ráno jsem prubla test, jsem dnes 8 dní po KET, je tam pidi, ale fakt pidi duch, vyšel asi do minuty, jak zasychá je čím dál méně vidět :D tak doufám, že si se mnou ten test nehraje… Zatím teda průběh stejný jak minulý měsíc, špinění a dušík..tak snad bude lepší výsledek…pokud nepřejde to špinění úplně, po obědě zavolám do caru, jestli zvednout utroš. To je na palici to čekání :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
15.5.18 09:13

@Jirsi mysli pozitivně, i jeden stačí, když je kvalitní. Teď se dobře naladit a uvidíš, že se mu tam bude líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.